Ne mogu da svrsim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A

Ana (22)

Gost
Dve godine sam u vezi sa deckom (sa kojim sam prvi put spavala) i do sada nisam nijednom svrsila u toku odnosa. U pocetku je on to radio jako brzo i nije Mario kako je meni. Govorio je da jos nisam dovoljno opustena i da je to problem. Medjutim posle 2 godine vise ne moze da koristi isti izgovor. Ranije je uspevao manuelnom stimulacijom da me dovede do orgazma. Vise ne, i izgleda da mu je svejedno. Zaista sma mislila da mi orgazam nije toliko bitan i gurala sam u stranu jer smo se solidno slagali. Sada postajem isfrustrirana kada njega vidim kako uziva i svrsava a posle odlazi u drugu sobu da radi nesto drugo.Pocinjem da ga napadam za svasta a cini mi se da moje nezadovoljstvo potice od loseg sexa i nezadovoljenja.
Kada napravim scenu zbog svega i kazem mu u lice govori mi da sam neozbiljna i pateticno-dramaticna. A da…oralni sex mi takodje ne prija u pocetku jeste …malo…ne koliko ostalim devojkama.
Volim ovog mladica , ali imam ogroman problem. Ima li neko neki predlog ..
Sta bi vi uradili?
Unapred hvala
:oops:
 
Do te devojke sve moje veze su u tom delu vrlo lepo funkcionisale. Zatim, dosla je ona. Nije mogl da se opusti, to je jedini problem. To joj je bio prvi decko. Pored mene je uspela da se OPUSTI. Sve polazi iz glave ODLUCI SAMA , nije sve u tome ali ipak nije da nije. TVOJ IZBOR. PROBAJ JOS KOJI PUT..
 
Po meni,taj tvoj decko je bezobrazan,kako moze da svrsi i da se okrene,ide,a tebe da ostavi ne zadovoljenu?! To je skroz sebicno sa njegove strane. Ja bih probala da sa njim razgovaram, a ako ne ide,onda je najbolje da probas sa nekim drugim,pa da vidis kako ce ti biti. Samo se ti opusti i probaj da uzivas.
 
mislim da treba da kazes decku sve ovo sto si ovde napisala.bitno je da li ga to zanima,i to,a i bilo sta drugo u vezi sa tobom.na taj nacin pokazuje svoju ljubav.reci mu,reci mu sve sto te muci.i trebalo bi da bude ok,a ako ne bude...znas sta treba da radis...
 
lepo se dogovorite...jedan orgazam tebi, jedan njemu
:lol: :lol: :lol:
sto muskarci moraju da svrse a zene ne? jao pa da, njih te bole jaja te su nervozni.
nema smisla!

objasni mu osnovne stvari iz zenske anatomije!
ako nece, pa ustani i ti u sred odnosa i sedi za komp!
da nam pises novosti :lol: :lol: :lol:
grozno, saosecam sa tobom.....
 
Nemoj me pogrešno shvatiti , neželim da budem napadan ali, savet ti niko nemože dati jer jednostavno nefunkcionišete zajedno.
U seksu i vezi se ili sve slaže ili se neslažei tu se nemože ništapromeniti, znam iz skustva.
Moraš naćinovog dečka.
Javi mi se na

dra@beotel.yu
063/241-287 dragan

nisam nametljiv ali sam dovoljno iskusan da znam da udovoljim ženi, najbolje sama proveri
pozdrav Dragan
 
Dragane zasto si tako napadan? Pusti devojku da dise. :? I ako promeni decka, zasto mislis da ce da izabere tebe?

Ana, ja mogu samo da podelim svoje misljenje sa tobom, odluku moras da doneses ti. Pored sebe imas sebicno stvorenje koje voli samo sebe, a tebe ne voli, kojiko god ti pricao o tome. Ljubav se pokazuje delima, a ne recima. Nemoj da ga krivis sto je takav, njega jednostavno niko nije naucio da bude bolji. Nego lepo, glavu gore, osmeh na lice i nikako nemoj da ocajavas. Sigurno ce naici neko ko ce umeti sa tobom. 8)
 
Hvala svima na savetima. Vec sam mu rekla sve sto mislim medjutim nema vajde...bar za sada na recima...
Dacu mu jos jednu sansu da vidim da li je nesto shvatio... ako ne ... raskinucu. Zaista odbijam da budem frustrirana zena i da za sve budem kriva...
Sex nije toliko bitan ali je bitna njegova nezainteresovanost za problem i sve sto meni ne odgovara...
Mogu to ocekivati i u drugim situacijama.
Jos jednom HVALA SVIMA....
:cry:
 
Pored ovoliko dobronamernih saveta prosto nema mesta mom komentaru... 8)
Za pocetak pre nego sto sjebes sve zivo(tvoju vezu)probaj da es napijes a i on moze da se napije pa se dohvatite...
Ako ovo prodje sa tvojim orgaazmom javi mi se za dalje upute...
P.S. Najlakse je sjebati brod koji tone
 
Hej, pa zasto si tuzna? Rijesila si se ogromne brige u zivotu i sad si slobodna da se okrenes boljim stvarima i ljudima koji zasluzuju tvoju paznju! Posle te kratkotrajne faze u koju si zapala, vjeruj mi da ce sve krenuti na bolje i da ces tek da shvatis sta znaci uzivati u ljubavi i sexu! POZDRAV
 
Opusti se, Ana, posmatraj to kao novi pocetak.....Treba istrazivati i traziti sebe.....Svaki dogadjaj u zivotu ima svoju dobru i losu stranu, tvoj raskid je los u nekom kracem vremenskom roku, ali dugorocnije ce te proporoditi....Pozdrav....
 
Za početak ti predlažem da muške ostaviš po strani na neko vreme.. Zašto? Probaj da analiziraš svoje telo sama sa sobom. Probaj masturbaciju, masturbaciju ispod tuša, vaginalno samozadovoljenje vibratorom ili nečim sličnim, probaj da nađeš za noć partnera ili partnerku, svejedno, da probaš kako izgleda oral na tebi primenjen... I da ne duljim više, probaj sve za šta misliš da bi te popalilo, odnosno probaj sve ono što ti padne na pamet i misliš da bi ti bilo lepo kad to radiš.. Ti, Ana, i nemaš pojma šta sve pada na pamet ljudima (i ženama) i u čemu sve uživaju i vole da rade ( a nije sado-mazo).
PS: Dok ne probaš - nećeš znati!!!! :oops: :P :?: :arrow: :lol:
 
Ma neka si ostavila sebicnog skota, ko ga shisha, koji ce ti to djavo u zivotu. Kada budes nasla onog kome najvece zadovoljstvo predstavlja to sto sto si ti srecna i zadovoljna, onda ces znati da se radi o pravom muskarcu. A samozivnike ko shisha. Ok da se to desilo nekoliko puta, ali da se desava 2 god non stop, e to je vec problem...
Ma nista ne brini glavu gore, doci ce pravi. Uradila si pravu stvar kada si ga ostavila.
 
Ana, samo se opusti... Jeste da sada boli, ali vremenom ces se osjecati sve bolje i bolje...
Ima divnih muskaraca na ovom svijetu... Sigurna sam da ces jednog od njih sresti i ti...
Glavu gore i srecno...
Ne daj da te iko gazi :!:
 
anakin:
hej pa nemoj :( :cry:
super si stvar uradila i za takvu odluku je potrebno mnogo snage!!!!!

Neka si ga ostavila. Mislim da je to bilo jedino rješenje. Savjet: Kada budeš sa novim dečkom ne razmišljaj ni za živu glavu o teome da li češ svršiti ili ne jer češ blokirati. Drugo, potrudi se da ti njegov penis uđe pod uglom koji će da ti dirne erogenu zonu ali mu moraš pomoći i sama i dobro se koncentrisati na njegove pokrete. Sretno!
 
Ana (22):
Hej ljudi ...samo da znate...raskinula sam, nisam mogla vise da trpim...krenulo je ka sadizmu...
I sada sam lose....jako lose....
hej bices ok, raskid uvek boli i lose ces se osecati neko vreme, sve ima svoju dobru i losu stranu, sagledaces i dobru, doduse malo kasnije.
ako se nisi osecala dobro u toj vezi i budila se ujutru sa losim osecajem, vreme je i bilo da ides dalje.
glavu gore i osmeh na lice
:)
 
Draga Ana,ocigledno je da si u tome mnogo bolja od njega,i zato nemoj da panicis...onaj koji u ovoj situaciji ima problem je definitivno on...ako nije dovoljno sposoban da zadovolji svoju devojku,ti nemas sta da trazis sa njim...a u najgorem slucaju mozes uvek da ostanes sa njim,a da zadovoljstvo nadjes sa strane...to ti je moj najiskreniji savet...
pozdrav..Sandra_bg
 
Zak:
Kako mislis krenulo je ka sadizmu...?
Da li je on ili ti krenuo u pravcu sadizma ...
Opisi te detalje oko sadizma?

Ne ka sadizmu u sexu vec u svakodnevnom ponasanju...izivljavanje... vredjanje...
Na moje konstatacije da imamo problem a to je njegova samozivost generalno pa i u sexu....padao je na nivo sedmogodisnjaka sa uvredama ...tipa ti si budala... ti si kreten.
Strasno...
kada sam ga zvala poceo je da mi lupa NO i da bude strasno neprijatan...
To me je nateralo na taj poslednji i nel\mili korak.
Sada me zove i izvinjava se i hteo bi ponovo..
Plasim se samo da stvarnih promena nece biti...
Moze se folirati mesec (ako i toliko) a u sustini ce ostati sebicnjak....zar ne?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top