Ne mogu da prihvatim krivicu za smrt 14 ljudi! Goran Vesić: Ostavku podnosim kao odgovoran čovek

Nista ne moramo da mislimo za sns ruganju inteligencije koje ti prenosis,znaci njihova ubistva su 0 a opozicija koja to u ovom trenutku koristi da nekom slepom otvori oci je vece zlo
Чекај, ти хоћеш да ми кажеш да је Вучић или неко из СНС убио ове људе у Новом Саду??

Pa nista stavi malo prst na celo ako nisi posumnjao do sad u njihovu nevinost,iako svaka svetska vlast ucestvuje u ubistvima i kriminalu zarad bogacenja,ali pazi ova nece
Не верујем у невиност ниједне власти,али тврдити да је Вучић намерно ,,убио" ове људе у петак је већ превише.
Разумем да си против њега, његове власти, да не волиш СНС и све то.

Али тврдити да је намерно ,,убио" ове људе је стварно превише.

Не верујем у невиност ниједне власти,али тврдити да је Вучић намерно ,,убио" ове људе у петак је већ превише.
Разумем да си против њега, његове власти, да не волиш СНС и све то.

Али тврдити да је намерно ,,убио" ове људе је стварно превише.
To su tvoje reci nisam ja rekao namerno,mozda je namerno mk ultra radio u ribnikaru sta cemo s tim ili babic sto nije odgovarao za rampu ili mitrovicev sin za ubistvo dzipom ili mitrovic za ubistvo ljubavnice

Да је моја надстрешница пала и убила некога, не би нико питао јел то грађено 1960е, него бих одговарао пред судом за то. Они су градили, прали паре, радили фушерај, и то је дошло на наплату.

Чекамо БГ на води, да оде под воду, јер су тако способни.

Ено га председник хвали и брани. И истражује случај као сваки апсолутни владар. Нема да бригамо. Кад се он ухвати неког посла.
Он је као мирођија у све се меша. Експерт за сва питања. Чудо од детета.

To su tvoje reci nisam ja rekao namerno,mozda je namerno mk ultra radio u ribnikaru sta cemo s tim ili babic sto nije odgovarao za rampu ili mitrovicev sin za ubistvo dzipom ili mitrovic za ubistvo ljubavnice
koji mitrovic je ubio ljubavnicu nisam cuo za tu pricu do sada

jel mitrovic zeljko sa pinka?

Jel pitas za Dr Smrt, bivseg pripadnika Zemunskog klana?
Zaboravio si koje su afere bile kada je bila korona, on je tada isto bio ministar, i koje su manipulacije bile tada sa nabavkom opreme i netrasparentnog "poslovanja"...sta je rekao vucic, "bolje me ne pitajte kako sam nabavio (respiratore)" ali vazno da je nabavio iako nije upotrebljeno ni trecina njih a niti se i dan danas zna cena svega toga, ne samo respiratora nego i tih bolnica sto su pravili....nista se ne zna.
Ono kad lupanje pređe u pravo lešinarenje.

I šta, ćoravo, bogaljivo, šugavo đubre će da se izvuče tako što će da opere grehe ostavkom a da za mesec dana bude postavljen za nekog ambasadora ili opet ministra samo u drugom resoru. Ne bi me čudilo da ga postave i za gradonačelnika Novog Sada pa da se opet onako lukavo, bezobrazno kezi. Niko za ovo neće odgovarati. Apsolutno niko. Bagra raspala ona smrdljiva naprednjačka.
Нико. Видели су да могу да се кезе и да ниподаштавају српски народ и знају да тај исти народ ће и даље већином да гласа за њих. Па хајде да их уебемо..даћемо им два јаја, црвену, мантрати о економском тигру а они ће нам бити послушни.

Evo i firmica: baš bi bilo lepo znati ko je pravi vlasnik ovih mađarskih firmi…

926D0F4A-A106-4F65-8962-B207B5CB9043.jpeg

Back