Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Tvoj problem je sto pricas o sebi sto je nebitno sto nikog ne zanima,jer se taj stav menja u sekundi ako ti se upali lampica ili kresnes ovaku ribu,s kojom ne moras imati nista zajednicko,na nekom po tebi ozbiljnom emotivnom nivou
323983619_544464844277599_5773880367792086674_n.jpg
'vake su ga sa ane izvodile u diskac...i dzaba, nist nije pomoglo..

Pocni nesto privatno, sta ja znam - prodaji sladoled … upisi kurs za kuvara, zene vole kad muskarac zna da kuva.
Otvori onda Tinder profil i “listaj” … javice se neka.
Nemoj puno ni da pises ove tvoje soc. slucaj zalopojke - nisi ni bolestan, ni invalid, niti si upucano dete koje zivi u getu na Kosovu, tako da ljude realno zaboli K tj. P za tu pricu. ;)
Posao cu da nadjem samo pitanje je da li cu tu i da opstanem. Jako sam socijalno izopsten i izolovan sto je tesko kao bolest, samo to svet ne racuna, zivi bato par decenija medju onima koji su ti svi neprijatelji a primoran si da saradjujes sa njima, trpi diskriminacije, ponizavanja i zlostavljanja ako mislis da je to u redu. Zasto onda imam tako los i ponizavajuc tretman od strane drustva i devojaka ako sam tako ekstra uspesan i u ekstra lepoj situaciji?

Био је овде неки Владимир83 који је пре пар година, у више наврата отварао сличне теме.

Форумаши би му саветовали да ради на себи и промени се на боље, а он је био упоран у томе да не жели ништа код себе да промени и да сви други морају да га прихвате баш таквог какав јесте, а не да се мења да буде неко други.

Поента промене на боље јесте да ми остајемо оно што јесмо, само постајемо боља верзија себе, а не друга верзија.

Било би добро да нам се тај Влада јави и пренесе утиске у последње две године. :idea:

poznajem ga sa ane..djecko ima strasnih problema u glavi..i to nece rjesiti na forumu, jer zbog stila pisanja vise ce ga trolati nego pisati ozbiljno..radilo se sa njim i ozbiljno na ani..par djevojaka je izaslo sa njim radeci na njegovoj socijalizaciji..i dzaba..kuknjava, prica da ce se ubiti i jednostavno su ga banovali jer ta njegova prica iz dana u dan preko 5 god je samo trovala forum...a on se nije ni mrdno..

Је л' ово истина Безимени??

Posao cu da nadjem samo pitanje je da li cu tu i da opstanem. Jako sam socijalno izopsten i izolovan sto je tesko kao bolest, samo to svet ne racuna, zivi bato par decenija medju onima koji su ti svi neprijatelji a primoran si da saradjujes sa njima, trpi diskriminacije, ponizavanja i zlostavljanja ako mislis da je to u redu. Zasto onda imam tako los i ponizavajuc tretman od strane drustva i devojaka ako sam tako ekstra uspesan i u ekstra lepoj situaciji?
Svet ne mozes da promenis, samo sebe.
Smaras sa kuknjavom, a ljudi imaju i svojih problema, zato sam ti rekao da ljude za to boli K.
Savete koje si dobio ovde uzmi ili ostavi, a nastavis li sa tom svojom pricom, rezultat ce ti ostati isti.
btw. Imas tretman koji zasluzujes.
Dodje klinac iz Afrike gladan i sam i probije se u nekom sportu sa zeljom i radom…imigranti peske predju dva kontinenta i preskacu granice za boljim zivotom, a ti kukas na forumu.
Koga ti ovde zayebayes :lol:

nemas nista da ponudis imas 30 godina propalica. student sa 20 godina je potencijal da ce dobro zaradjivati, ti si niko i nista i jedino mozes da ga nabijas sebi u dupe. Nece niko da ti se smili i da piccke. Ti bi da ***** a drugi da rani a to ne ide. Stanes na noge i nadjes sebi neku albanku indijku i slicno ako si malo gadniji. gledaj posao vani
A sto onda nisam imao sa 20, jel i tad mozda nisam bio potencijal? Ne kapiras da ja ne trazim ozbiljnu vezu. Ja sam propao zbog toga sto nisam bio sa devojkom sa 20. I jel ja uopste trazim nekakvo izdrzavanje od devojke, naravno da ne, svako neka bude ekonomski nezavisan, ko ima problema sa tim taj nema ciste namere.

Uvek i kad svuda trazim devojku dolazi do nekakvog cerecenja, tako je i na fejsbuku. Samo ne razumem sta onda neki kazu "ma bice nesto", kad nece, a ja cak i ne zelim brak ni ozbiljnu vezu, ima li necega izmedju toga i samoce? Kad si u braku nemas slobode niti svoje samopostovanje, kad si samac totalno si usamljen. Bar da budem 100% siguran da se to nikad nece nista desiti pa da jos od odmah svoj zivot izmenim iz korena i potpuno prestanem da se i malo trudim da budem dopadljiv ikome, naravno da mi tad nece ni pasti na pamet da radim punim tempom osim za najosnovniji opstanak, zasto onda ne bih mogao da u pidzami i pripit igram igrice po ceo dan bez da mi drustvo govori kako to nije u redu, sto tako ne bih ziveo ako sa devojkom necu ni biti.

Svet ne mozes da promenis, samo sebe.
Smaras sa kuknjavom, a ljudi imaju i svojih problema, zato sam ti rekao da ljude za to boli K.
Savete koje si dobio ovde uzmi ili ostavi, a nastavis li sa tom svojom pricom, rezultat ce ti ostati isti.
btw. Imas tretman koji zasluzujes.
Dodje klinac iz Afrike gladan i sam i probije se u nekom sportu sa zeljom i radom…imigranti peske predju dva kontinenta i preskacu granice za boljim zivotom, a ti kukas na forumu.
Koga ti ovde zayebayes :lol:
Pa cekaj hebem mu misa, zar treba da predjes peske 2 kontinenta i probijes se u u euro ligi da bi hebao?
Ja mislim da on ne radi nista pogresno, samo mozda da malo naostri igru.
Dakle: zenske padnu na njegovu stidljivost, izvedu ga u gggg rad.. I sta onda?
Sta se onda desi Postavljacu teme?
Jel je capis za dupe prerano? Ili prekasno?

Resenje je hiljadama godina staro.
Odes pred roditelje i kazes im da imas zelju da se zenis.
Roditelji onda potegnu veze i poznanstva i nadju ti neku priliku za udaju
Odu , dogovore se sa mladinim roditeljima oko miraza i to je to.
Ima cak i nekih agencija koje uvoze snajke iz inostranstva.
Ako treba prodaj nekretninu u BG i preseli se u provinciju

Back