Ne ljutite se na Amerikance!

Ne znači ništa.

Idemo redom:

Amerikom odavno vladaju tajna društva koja se ne obaziru ni na američke građane a kamoli na građane drugih država. Na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996. Državna agencija za upravljanje krizama, poznatija kao FEMA, blokirala je ceo grad za manje od dva minuta zbog lažne dojave o postavljenoj bombi u jednoj zgradi koja bi mogla izazvati katastrofu kao u Oklahoma Sitiju prethodne godine. Tada je već uveliko bila privedena kraju izgradnja koncentracionih logora na Aljasci, gde bi u doglednoj budućnosti anacionalna legionarna vojska u crnim uniformama trebalo da blindiranim vozovima transportuje milione Amerikanaca protivnika Novog svetskog poretka.

Kada se bude izmenio američki ustav, odnosno kada ga izmene nemački iluminati neonacisti, čiji je šef Arnold Švarceneger, da predsednik može biti čovek koji nije rođen u Americi, bivši holivudski star će postati prvi predsednik rođen u inostranstvu. Ne znam šta mislite o ovome, ali...

Kada je seo u fotelju guvernera Kalifornije, Arnolda Švarcenegera dočekale su fascikle pune smrtnih presuda. Njegov prethodnik, po veroispovesti anglikanac, nije hteo da potpiše nijednu smrtnu presudu smatrajući da nema pravo da oduzme nečiji život. Pogledavši u prve dve fascikle i videvši da su prva dva čoveka silovali maloletnice i potom ih ubili, Švarceneger je hladnokrvno potpisao izvršenje svih smrtnih presuda ne čitajući dalje i sve osuđenike je pogubio. Teško džihad-ratnicima-glavosečama i ostalim teroristima i lupeškim režimima širom sveta kad on postane predsednik.

E, a ovo je zakljucak koji bi valjda trebao da bude rezultat logicke analize prethodnih premisa:confused:

Da dodam još i to kako smatram da je dobro što je Amerika glavna na planeti, jer imamo slobodu

:roll::roll::roll::roll:

Stari Rimljani imali su jednu izreku: “Kad nestane Rim nestaće svet.” Padom Rima svet je zaista nestao. Barem onaj civilizovani deo sveta. Nastupila su mračna vremena. Hrišćanski varvari rušili su sve pred sobom hiljadu godina. Sve dok se nije pojavila renesansa. Amerika je moderni Rim. I ako se dogodi da ona padne, tada će muslimanski varvari rušiti sve pred sobom hiljadu godina i više... Ja sam plavooki belac, Evropljanin, najpametnija i najagresivnija životinja na svetu.

Uzmi primer Iraka, prvi i osnovni razlog za invaziju je bilo "oruzje za masovno unishtenje". Malo kasnije, pocheshe da stizu informacije o tome kako takvo oruzje uopshte ne postoji. Neko je ipak preduhitrio CNN. Narod u Americi se pita zashto su uopshte ishli tamo? Vlada im ponosno odgovara kako su dobili pogreshne informacije od CIA aaaaliiiiii Sadam Husein je josh uvek na vlasti. To je razlog! Treba ubiti Sadama. Pa onda josh neko vreme kao jure njega. Kad su ga nashli i obesili, onako javno, reshili su da izmisle teroriste koji svakodnavno napadaju. Ahhhaaaaa! Znachi sad jurimo teroriste... To je razlog! Opet zachepe usta narodu. Sad, problem je u tome shto Amerika za svaki mesec proveden u Iraku potroshi milijardu dolara. Ekonomija ispashta, ali Bush je i dalje na vlasti. Ogroman broj Amera je protiv rata ali sta vredi kad ih gushi onaj ostatak koji podrzava ovakve idiotizme svesno. Afganistan je napadnut odmah posle 9/11 i to bez ikakvih dokaza. Neko je provalio da je za te napade odgovoran Bin Laden koji se nalazio u Afganistanu. Znachi mogli su da nadju Sadama, a nemogu da nadju Bin Ladena. Priche za malu decu. Amerima je uvek potreban protivnik. Pre 9/11 bombardovanje Jugoslavije. Razlog, incident u selu Rachak za koji je dokazano da su u pitanju dovuchena tela UCK terorista...
Hrvatska, preko 500 000 ljudi je prinudjeno da prebegne u Srbiju. Hrvatska dobija etnichki chistu drzavu i odjednom sve pada u zaborav. Niko se nije ni usudio da pomene rech "etnicko chishcenje". Chak shta vishe, to se i ne naziva etnichko chishcenje, vec "pomeranje 200 000 ljudi". Pitam se samo gde je onih 400 000?
Ruanda, milion ljudi je masakrirano na ochigled celog sveta. Amerika pa i ceo svet okrece glavu na drugu stranu. Niko ne peni o "uzasnom teroru uchinjenom nad jednim narodom". Pitam se, shta bi bilo sa nama da je kojim sluchajem ubijeno milion shiptara?

Irak : Nafta
Afganistan: Narkotici (sirovine)
Kosovo: Lignit, Nikl, Cink, narkotici,strateshki polozaj

Vidim mnogo razloga da se "ljutim" na Amerikance jer da narod ne podrzava njihove politichare, svega ovog nebi bilo. Isprani mozgovi koji ne vide dalje od CNN sapunice. Ono shto im servirash, to i "pojedu".

Замисли ствари из другог угла, ни један Американац не може мирно да заспе од страха да га неки терориста не убије. И шта треба да уради да се ослободи тог страха?

Stari Rimljani imali su jednu izreku: “Kad nestane Rim nestaće svet.” Padom Rima svet je zaista nestao. Barem onaj civilizovani deo sveta. Nastupila su mračna vremena. Hrišćanski varvari rušili su sve pred sobom hiljadu godina. Sve dok se nije pojavila renesansa. Amerika je moderni Rim. I ako se dogodi da ona padne, tada će muslimanski varvari rušiti sve pred sobom hiljadu godina i više... Ja sam plavooki belac, Evropljanin, najpametnija i najagresivnija životinja na svetu.

O, pa ti si "Arijevac", blago meni.
Verovatno ti je na noćnom ormariću "Majn kampf" umesto Svetog pisma.

Da dodam još i to kako smatram da je dobro što je Amerika glavna na planeti, jer imamo slobodu. Zamislite da su glavni Arapi ili neki komunistički otpadnici. Ovi prvi bi uveli šerijat, žene bi bile zabrađene od glave do pete, ne bi bilo ni filmova ni Interneta, niti bilo čega, vratili bismo se u kameno doba. Da su ovi drugi kuku nama. Nego se bojim da bi Srbija opet našla razloga da bude protiv onoga ko je najjači na svetu. Ne znam zašto je tako, ali kad su Turci bili najjači mi smo bili protiv njih, pa protiv Austrije 1914, pa protiv Nemačke kad je Hitler zgazio celu Evropu, pa protiv Staljina kad je bio najjači, pa sad protiv NATO...

Како не схваташ, срби јесу увек били у праву!

На жалост некада се и скретало са тог пута. Масони завладаше, направише Југославију и тако имамо ово што данас имамо.

Gresis, Rimska propaganda bila je ravna danasnjoj Americkoj, predstavljali su sve ostale narode kao horde varvara bez kulture, dok su ono tako civilizovani organizovali masovne egzoduse, kacili ljude na krstove, primenjivali najgore oblike mucenja... Mnogi arheoloski dokazi upucuju na to da su svi ti narodi imali zavidan drustveni i kulturni zivot, napredniji i ljudskiji od Rimljana...

Slazem se da se danas Amerika moze uporediti sa tadasnjim Rimom. Imperijalizam, sila, dupli standardi, propaganda, sve se vrti oko para...

Knjiga američkog pilota koga su spasili Srbi
Američki pilot Kurt Dajls (83), koga su Srbi u rudničkom kraju tokom Drugog svetskog rata spasili od Nemaca, izdao je knjigu "Jedan od 500" posvećenu tom događaju
Knjigu je dopisniku agencije Beta iz Gornjeg Milanovca Živku Perišiću prosledio Vladan Vasiljević (80), koji sada živi u američkoj državi Ohajo.

Vasiljević je tokom Drugog svetskog rata bio svedok spasavanja 500 američkih pilota, u septembru 1944. godine, na Galovićima u Pranjanima, u neposrednoj blizini Ravne Gore.

Knjiga počinje tekstom "Devet dana koji traju 60 godina", što je podsećanje na devet dana koliko je trajala evakuacija pilota sa improvizovanog aerodroma koji su četnici u opštini Gornji Milanovac izgradili za dva dana.

Na prvoj strani je ilustracija koja prikazuje američkog pilota koga orao sa srpskog grba nosi za Italiju, gde su bile stacionirane savezničke baze.

U knjizi je mnoštvo fotografija pilota sa četničkim vojnicima i seljacima koji su brinuli o Amerikancima, a kao poseban dodatak objavljen je spisak njihovih imena sa oznakama aviona-bombardera kojima su pilotirali.

Javnosti se prezentiraju i imena savezničkih pilota koje su spasili Srbi. Među pilotima su i četiri Francuza, sedam Italijana i 12 iz tadasnjeg Sovjetskog Saveza.

Objavljen je i ukaz od 29. marta 1948. godine, kojim je predsednik SAD Hari Truman odlikovao generala Dražu Mihailovića za doprinos u spasavanju pilota i pobedi saveznika nad fašističkom Nemačkom.

Posebno mesto zauzima i tekst predsednika SAD Ričarda Niksona, u kome se navodi: "Stotine američkih pilota duguju svoj život generalu Mihailoviću i njegovim snagama, što američki narod neće nikada zaboraviti".
Na kraju teksta o zahvalnosti koju su izrazili amrički predsednici, navodi se i sledeće: "Godine 1999. predsednik Bil Klinton je odobrio bombardovanje srpskog naroda u Srbiji i omogućio Albancima razaranje i skrnavljenje srpskih svetinja na Kosovu i Metohiji!!!" U knjizi je i fotografija kuće Kurta Dajlsa, koja se nalazi u neposrednoj blizini Dejtona, gde se na zajedničkom jarbolu od 1945. godine vijore srpska i američka zastava.

U Dejtonu je 1995. godine sklopljen mirovni sporazum kojim je okončan rat u BiH.

Njih niko nista i ne pita. Formalno postoje demokratski izbori a u sustini sve bitnije odluke se donose mimo naroda. Evo jednog odlicnog primera za to. Na pitanje, da li zna da se dve trecine Ameikanaca protivi ratu u Iraku potpredsednik Amerike Dik Cejni lakonski je odgovorio - "pa"? Na ovom hladnokrvnom ignorantskom odgovoru potpredsenika koji otvoreno pokazuje da ga je bas briga za to sta narod njegove zemlje misli mozete da sagledate pravu prirodu americkog sistema. Ali postavlja se pitanje sta ce se u buducnosti desavati sa svetom u globalu pri ovakvom stanju stvari gde jedna vojna supersila kojom upravlja nekolicina i koja sve vise ima ambiciju da kontrolise ostatak covecanstva i zavodi svoju politiku na svakoj tacki planete a pritom sama nije kontrolisana od nikoga, i koliko ce trajati ova farsa...

http://rawstory.com/news/2008/Asked_about_US_opposition_to_war_0319.html
Pusti ti te price. Ameri, kao i skoro svi na ovom svetu, sami biraju ko ce im voditi drzavu i predstavljati ih u svetu. To sto oni ne znaju, ili ne zele da znaju sta ti ljudi rade van njihovih granica mene savrseno zabole. Cinjenica je da su ljudi koje su oni slobodno birali bombardovali moj grad i rasparcali moju zemlju.

Donqihote, taj protagonista me se uopšte ne tiče. Ne bih rekao. Nisi shvatio poentu mog komentara, ali ipak ga zloupotrebljavaš. Ja ama baš nigde nisam rekao da sam Arijevac, nego da sam belac Evropljanin, najpametnija i najagresivnija životinja na svetu, aludirajući na Britance i njihove kolonijalne ratove širom planete i uopšte bezosećajnost bele rase. Pročitaj između redova i pusti ljude da se sami izjasne. Nema više Jugoslavije pa da primoravaš nekoga na nešto što on ne želi.

Donqihote, taj protagonista me se uopšte ne tiče. Ne bih rekao. Nisi shvatio poentu mog komentara, ali ipak ga zloupotrebljavaš. Ja ama baš nigde nisam rekao da sam Arijevac, nego da sam belac Evropljanin, najpametnija i najagresivnija životinja na svetu, aludirajući na Britance i njihove kolonijalne ratove širom planete i uopšte bezosećajnost bele rase. Pročitaj između redova i pusti ljude da se sami izjasne. Nema više Jugoslavije pa da primoravaš nekoga na nešto što on ne želi.

Kada citiraš sam sebe citiraj se doslovce. Pisao si plavooki belac Evropljanin. Izvini ako sam te pogrešno shvatio, ali mene je to neodoljivo podsetilo na Adolfovo baljezganje.

Back