Ne kapiram...

Pa za sta forum sluzi, ako ne da se edu gomna i da se baronise i diskutuje o onome o cemu nemas blage veze? Glupi ste ko kuratz. Kome se ne svidja nek ode sa foruma.

Ma to je samo izgovor za *****nje na sve strane... :lol:

Kad svi pocnu govoriti o onome sto ne znaju, pa tad haos nastane, pogotovo kad dodje neko sto ustvari zna nesto o onome o cemu se prica, a tad krenu svi da ga ubedjuju da ne zna nista...i onda se covek pogubi i ne zna da li je njegovo znanje istinito ili lazno... :rumenko:

A ja bi' rado da odem sa foruma, ali gde cu, kud' cu? Nemam gde... :(

A zar je u stvarnom životu drugačije? Ajde još neka me neko ubedi da ljudi nikada ne pričaju tj. diskutuju o temama - koje se vode i ovde na forumu - u stvarnom životu! Ajde samo neka neko proba, lično ne prihvatam da nekoga toliko zabole dupe za sve!

A zar je u stvarnom životu drugačije? Ajde još neka me neko ubedi da ljudi nikada ne pričaju tj. diskutuju o temama - koje se vode i ovde na forumu - u stvarnom životu! Ajde samo neka neko proba, lično ne prihvatam da nekoga toliko zabole dupe za sve!

naravno da jeste
ju, ju, ju, pa je l' mozes da me zamislis da pricam sa nekim ko je stvaran o sexu, omg omg omg, ili o gudri, uh nikako..
u stvarnom zivotu se te stvari koriste, ne prica se o onjima

:mrgreen:

Naravno da se o nekim temama ne priča sa bilo kime, ali ako uzmem sebe za primer, ako ne pričam o tome u stvarnom životu, neću sigurno ni na forumu. Ja lično nisam takav i takve stvari mi ne trebaju, neko drugi je drugačiji, naravno.

Zašto ne bi pričala sa nekim o sexu u stvarnom životu? Najbolja drugarica, šta ja znam, tako neko kome možeš da se poveriš.

Naravno da se o nekim temama ne priča sa bilo kime, ali ako uzmem sebe za primer, ako ne pričam o tome u stvarnom životu, neću sigurno ni na forumu. Ja lično nisam takav i takve stvari mi ne trebaju, neko drugi je drugačiji, naravno.

Zašto ne bi pričala sa nekim o sexu u stvarnom životu? Najbolja drugarica, šta ja znam, tako neko kome možeš da se poveriš.

joooj, pa ne mogu nikako
niko mi ne veruje i niko me ne voli
jadna

Back