Ne jede gluten i ne pije vino?

Svilenkast je francuscic, to su oni tipovi sto izvire nesigurnost iz njih. P ja ne mogu ako jede gluten, ja n mogu ako ne jede gluten bla bla truc.
Daj je vamo ispred mene da se izvalim s vinom u jednoj i burgerom u drugoj i da je pitam sta je sve pokrece u zivotu 🤪

Francuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može! 😀

Razlog?

On obožava pojedina peciva I vino.
Imate li vi neku naviku koju biste obavezno želeli da delite u vezi bez koje... Nema smisla? 😄
Slatko me nasmeja, ime joj je nekako oprostio ali kroasan i čašu vina nije hteo
Mlad je i lep može mu se da ima visoke kriterijume.
Naposletku, kroasan i čašu vina, ko bi to odbio? Još sa francuskim naglaskom jooj…

Taj bi te ubio u pojam sa pricom. Non stop bi ti zvakao o vinima i francuskoj kuzini. Mada bi ti to volela.
Dok ne bi poceo da komentarise kako se oblacis i kako se sminkas. Mis Perfi ju no det dres iz a bit tu mach for ju ju no.
Zenske se loze na te gluposti, treba biti tolerantan i ne trazitit dlaku u svemu a Francuscic upravo to radi.
Ja drugacije to gledam, neke vazne stvari koje meni znace u zivotu treba da povezu mene sa odredjenom osobom ali da budemo potpuno isti u svemu to su gluposti.

Mislim da je vrlo simpatičan i ne, nije nesiguran, naprotiv, zna da želi ženu sa kojom će se opijati vinom i jesti ujutru kroasane 😀

ŠTo da ne? Što sam zrelija to više vidim da sitnice čine i život i odnos

Back