(ne)iskrenost

kambodza:
....auuuuuuuuuu ............i meni bi bilo lakshe da zateknem devojku sa ribom ..pa da im se pridruzim ...............nego li sa nekim mamlazom koga moram da unakazim ............
a zamisli da te ribe izbace:"bezi bre,ne trebas nam"sta onda ;)
i nesto mi pade na pamet.a zamislite da ga je zatekla sa kucnim ljubimcem,na ili ispod kera?kako se izboriti sa tim :?:

SlonceIsBack:
dobro,vec je skoro jutro,svima.evo dosao malo pre sa vidjenja sa "prijateljicom"koja mi je ispricala jednu,meni nekako,i odvratnu pricu.dakle...

neka njena drugarica,bila je nekih2-3 god u braku.u nekom trenutku posumnjala je u vernost muza.napravila je navodnu posetu porodici na selu,sa namerom da se vrati ranije i potvrdi ili opovrgne sumnje.
i sad prica,zena se vraca kuci,i umesto da zatekne muza sa nekom zenom na sebi,ona zatice muza pod nekim covekom...
stvarno grozna situacija!!!

ja se ne slazem sa tebe
bolje mi je da ga zateknem u guzenju i sa celim fudbalskim timom nego sa nekom krampacom
da se meni neshto slicno desi,sela bi medj` njih i popili bi po picence

Pa, bile bi mozda vise ljubomorne da su ga zatekle sa drugom zenom, znas ono- bolje izgleda od njih, moze da se uporedi... :D
A sa muskarcem-bar bi se vadile da- jbg, nije nista moglo da se ucini... :D
Ne znam, nisam zena, pa ne mogu da ti odgovorim... :D

SlonceIsBack:
dobro,vec je skoro jutro,svima.evo dosao malo pre sa vidjenja sa "prijateljicom"koja mi je ispricala jednu,meni nekako,i odvratnu pricu.dakle...

neka njena drugarica,bila je nekih2-3 god u braku.u nekom trenutku posumnjala je u vernost muza.napravila je navodnu posetu porodici na selu,sa namerom da se vrati ranije i potvrdi ili opovrgne sumnje.
i sad prica,zena se vraca kuci,i umesto da zatekne muza sa nekom zenom na sebi,ona zatice muza pod nekim covekom...

NARAVOUCENIJE:
Nemoj da zenis ljanku, uradice te na foru "idem kod rodbine na selo"!

SlonceIsBack:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Back