"Ne dopada mi se koncept"

Cipelićka, mislim da je ovde reč o nečemu petom (ispravi me ako grešim). Možda tvoja drugarica ima osećaj da je zapostavljaš zbog momka (što možda nije slučaj ali ona to misli) pa je pobuna protiv načina na koji slaviš rođendan u stvari njen način da ti kaže da je pomalo ljubomorna. Prošle godine, kad si bila solo, nije joj smetao koncept rođendana, zar ne?
I još nešto. Meni lično ne smeta kako i gde moji prijatelji slave rođendan. Dođem, donesem poklon, i budem onoliko koliko želim. Nekad duže, nekad kraće. Ali bi mi smetalo vremensko ograničenje. Ono "slavim rođendan od 4 do 6, pozvana si". Pošto bih imala osećaj da drugarica rođendan otaljava i da me zove tek reda radi. Tipa "dođi, pojedi tu tortu i iš kući, čeka me dečko". To i Čičak pokušava da ti kaže.

Da, kroz malu svadjicu:mrgreen: imas bonu za ovo;)

Ok, respect, ali u petak radim imam samo taj jedan dan koji sam i uzela da mi bude slobodan da bih mogla da sve stignem ;)

Možeš ih voditi posle posla u petak. Subota je neradna, verovatno niko od vas ne radi i bićete opuštenije. Ili zakaži momku u petak pa provedite ceo vikend.
Sad ja ko neka tetka ti organizujem vreme ali *** pokrenula si tematiku i otvorila kutiju, Pandorice.;)

Ne zelim da perem case niti da se ebavam sa kupovinom torte.
Prosto ne zelim da provedem dan u kuci, nije moj stil. Ovako mi je najlakse da dobri ljudi iz poslasticarnice naprave sve i operu case mesto mene.
A nigde nisam napisala satnicu..
Nisam jos ni resila u kolko sati :lol:

Kupiti tortu je zaista muka... otići u radnju, još teže... ali dobro... ;)

Ne moraš pisati... rekla si u 8-9 hoćeš da si sa dečkom... a drugarice rade ili su na faksu do 4... + spremanje za tu gala večeru sa momkom... sve je jasno kao dan... ;):D

Možeš ih voditi posle posla u petak. Subota je neradna, verovatno niko od vas ne radi i bićete opuštenije. Ili zakaži momku u petak pa provedite ceo vikend.
Sad ja ko neka tetka ti organizujem vreme ali *** pokrenula si tematiku i otvorila kutiju, Pandorice.;)

Ma nista ja ni ne kazem, jesam, zato sto se prosle god nije bunila, a sad eto, smeta joj.
Mada kad mi ova druga rece da kod nje nije dosla pre 2 god zato stoje bila pica u piceriji, jasnije mi je. Doduse drugih godina je dolazila kod nje jer je uvek bila zurka.
Izgleda da joj se kod mene sucio "koncept" :malav:
Ko sto me neki pitaju sto mije tesko da operem case. Nije mi tesko samo necu :)

Ne moraš pisati... rekla si u 8-9 hoćeš da si sa dečkom... a drugarice rade ili su na faksu do 4... + spremanje za tu gala večeru sa momkom... sve je jasno kao dan... ;):D

A sto ih ne bi jednostavno dovela u stan pod moranje ih posluzila u plasticnim casma(bezveze al ebiga) i katonskim panjirima kupovna torta i pravac smece.

Ma nista ja ni ne kazem, jesam, zato sto se prosle god nije bunila, a sad eto, smeta joj.
Mada kad mi ova druga rece da kod nje nije dosla pre 2 god zato stoje bila pica u piceriji, jasnije mi je. Doduse drugih godina je dolazila kod nje jer je uvek bila zurka.
Izgleda da joj se kod mene sucio "koncept" :malav:
Ko sto me neki pitaju sto mije tesko da operem case. Nije mi tesko samo necu :)

Tvoj dan neces da radis na tvoj dan:lol:

Citiraj :lol:
Ne mogu nikako sa njim biti u 8, radi covek do 9 :lol: Ja za sve sto tvrdim imam citam jos u uvodnom postu rekoh da idemo NA KASNU VECERU.
Ona u 8 je regularna.
A da meni je ah, avaj, pretesko da operem case taj dan?
Hocu li na kolac zbog toga? Ne samo za njima, ni za majkom necu prati ili deckom...
Sto je j.bt toliko tesko shvatiti da ljudi vole razlicite stvari? Da neko zaista ne zeli da kupi tortu? Ne zeli da sedi kuci?

:huh: Prvi put u životu čujem da neko treba svoj rođendan posvetiti ispunjavanju tuđih hirova i organizaciji oblokavanja
u svrhu dokazivanja prijateljstva i ispoštovavanja ljudi... besklinac!
Ako to nije vrsta provoda kakav će tebi taj dan prijati, ne vidim zašto bi to radila.

I, ja lično smatram da osoba koja samu sebe poziva kod bilo koga, uz priču tipa "mislila sam da će biti neka varijanta sa dosta alkohola, ne sviđa mi se taj koncept ako nećemo poslije kod tebe na cuganje" ima mnogo veći problem od toga da li joj je Cipelićka prijatelj ili ne... :neutral:

Jeste, konzerva sam. :P

I, Cipelićka, prestani više da objašnjavaš, Tita ti! :lol:

:huh: Prvi put u životu čujem da neko treba svoj rođendan posvetiti ispunjavanju tuđih hirova i organizaciji oblokavanja
u svrhu dokazivanja prijateljstva i ispoštovavanja ljudi... besklinac!
Ako to nije vrsta provoda kakav će tebi taj dan prijati, ne vidim zašto bi to radila.

I, ja lično smatram da osoba koja samu sebe poziva kod bilo koga, uz priču tipa "mislila sam da će biti neka varijanta sa dosta alkohola, ne sviđa mi se taj koncept ako nećemo poslije kod tebe na cuganje" ima mnogo veći problem od toga da li joj je Cipelićka prijatelj ili ne... :neutral:

Jeste, konzerva sam. :P

I, Cipelićka, prestani više da objašnjavaš, Tita ti! :lol:

Do 14 h sam free pa mi se tako dojmi :lol:
A posle cu da zovem ovu da je pitam jel hoce u petak na tortu :lol:, ali unapred znam odgovor .
Aj nek bude da je cicak u pravu za toda smo vremenski ogranicene ;)

U mojoj porodici su se slavlja organizovala zarad gostiju. Uvek se gledalo da se gosti "ispostuju".
Mada svetu se nikako ne moze ugoditi. Desavalo se da uvazeni gost pita sta ima od pica a kada saslusa repertoar kaze ih a ja pijem samo.... a toga bas nema. I onda gledam roditelje kako crvene od stida.
Htedoh reci da ponekad das svoj maksimum a "raja" opet nezadovoljna. Nije li onda bolje da organizujes nesto kako tebi odgovara? A opet cini mi se da ljudi postaju sve sebicniji i usmereni samo na svoje potrebe...
Mene bi bilo sramota da nekome menjam koncept, a bilo bi me i sramota da ne ispostujem gosta...
U svakom slucaju ti znas sta ti je ciniti i SRECAN RODJENDAN :)

Desavalo se da uvazeni gost pita sta ima od pica a kada saslusa repertoar kaze ih a ja pijem samo.... a toga bas nema. I onda gledam roditelje kako crvene od stida.
ono što tvoji roditelji nisu tada kapirali je da uvaženi gosti to namerno rade da bi ponizili domaćina
to je izgleda nekad bila strašno jaka fora =/
to su uvaženi gosti radili npr mojim dedi i babi (ono, prva komšinica, gospođa sekretarica KPJ i njen gospodin, tj drug, direktor škole)

ono što tvoji roditelji nisu tada kapirali je da uvaženi gosti to namerno rade da bi ponizili domaćina
to je izgleda nekad bila strašno jaka fora =/
to su uvaženi gosti radili npr mojim dedi i babi (ono, prva komšinica, gospođa sekretarica KPJ i njen gospodin, tj drug, direktor škole)

Kapirali su ;)
Zelela sam samo da kazem da se covek nekada stidi umesto tog nekog. Nije svako ni za gosta....

Citiraj :lol:
Ne mogu nikako sa njim biti u 8, radi covek do 9 :lol: Ja za sve sto tvrdim imam citam jos u uvodnom postu rekoh da idemo NA KASNU VECERU.
Ona u 8 je regularna.
A da meni je ah, avaj, pretesko da operem case taj dan?
Hocu li na kolac zbog toga? Ne samo za njima, ni za majkom necu prati ili deckom...
Sto je j.bt toliko tesko shvatiti da ljudi vole razlicite stvari? Da neko zaista ne zeli da kupi tortu? Ne zeli da sedi kuci?
Ma es luda, da čitam unazad... nou vej hose... negde piše... a i da ne piše, svejedno moraš kući ranije da se spremiš... ;)

Ok je da ne želiš da sediš kući, ali ti ne želiš ni da sediš sa drugaricama... već da ih otaljaš... u tome je problem...

Bolje odustani od guranja svega u jedan dan, već se lepo organizuj jedno popodne-veče, pozovi ih kod sebe ili u grad... i nek mogu da dolaze kad hoće, i odlaze kad hoće... kao što ti radiš kad ideš kod njih na rođendane...;)

:D

Mada ima onih super kartonskih tanjirića sa Pepom ili Sunđer Bobom. I Jagodicom Bobicom.
Ja ću svoj rođendanac da slavim u igraonici.:zurka:
Hoćeš me zvati?
Kad počinje?
Do 14 h sam free pa mi se tako dojmi :lol:
A posle cu da zovem ovu da je pitam jel hoce u petak na tortu :lol:, ali unapred znam odgovor .
Aj nek bude da je cicak u pravu za to da smo vremenski ogranicene ;)
Eto vidiš...:D

Ja ti npr. ne bi ni došla nema šanse... ;)

Back