Ne dam pare za propale šlosere sa dve leve noge

aq sto se tice teme naravno da drzava ne treba nista da im daje niti da im pomaze ,nek nadju sponzore ako mogu , ako ne nek rasprodaju imovinu ,isplate dugovanja i nastave sa onim sto im ostane , mislim i Not Forest je mnogo slavniji klub sa mnogo duzom tradicijom od ovih Titovih ispljuvaka pa sada igra 3 ili koju vec ligu i nikom nista ,isto vazi i za ostale fudbalske i uopste sportske klubove u Srbiji .

aq sto se tice teme naravno da drzava ne treba nista da im daje niti da im pomaze ,nek nadju sponzore ako mogu , ako ne nek rasprodaju imovinu ,isplate dugovanja i nastave sa onim sto im ostane , mislim i Not Forest je mnogo slavniji klub sa mnogo duzom tradicijom od ovih Titovih ispljuvaka pa sada igra 3 ili koju vec ligu i nikom nista ,isto vazi i za ostale fudbalske i uopste sportske klubove u Srbiji .

A ko ce onda da igra fudbal kod nas :roll:......zeleznik..........fk cement mozda.......koje poredjenje :dash:

A ko ce onda da igra fudbal kod nas :roll:......zeleznik..........fk cement mozda.......koje poredjenje :dash:
pa neka igra sto da ne ? ili ce se pojaviti neko novi na zdravim nogama ?,ili nek ove postojece kupi privattnik , ko taj Olimpijakos onaj Kokalis pa nek ih onda on finansira
sve je bolje nego da drzava iz budzeta finasira mafijase koji se u upravama nasih klubova ,invalide koji igraju i dilere koji satro vode navijanje ,bilo koji klubovi da su u pitanju

pa neka igra sto da ne ? ili ce se pojaviti neko novi na zdravim nogama ?,ili nek ove postojece kupi privattnik , ko taj Olimpijakos onaj Kokalis pa nek ih onda on finansira
sve je bolje nego da drzava iz budzeta finasira mafijase koji se u upravama nasih klubova ,invalide koji igraju i dilere koji satro vode navijanje ,bilo koji klubovi da su u pitanju

Jes'...........samo sto je u nas situacija mnogo slozenija.

Mnogo je veliki posao od kluba napraviti brend za koji je cast nastupati,jer je to 30% uspeha.......e sad posto 2,3 nasa kluba to vec imaju,trebalo bi povrh svega uraditi privatizaciju.

Jer mi jednostavno nismo u situaciji ko grci,sama privatizacija bi sredila neke stvari,ali ne mozemo se mi samo sa tim nositi sa grcima,koji u svako doba dana sa cenom od 50 eu(karta) mogu da napune stadion do vrha,a samim tim i budzet.

Mi smo mala i siromasna zemlja i ako hocemo nesto da uradimo,trebali bi da ocuvamo sto imamo i jos da se odradi privatizacija.

Ako Zvezda propadne kao brend nikakva privatizacija je nece izvuci........ali u sve to je trebala odavno da se umesa drzava,i pomogne joj u tome,kao sto je napr. Putin uradio u Rusiji........i sada od do skora jedne od najslabijih liga u evropi(pa cak i nase),izrasla u najjacu svetsku ligu.

Da se igra fubal DOK NAM OTIMAJU KOSOVO??
fudbal nam ni ne treba u vreme krize

Samo da se igra fudbal,i da vas vuku za ushi na stadion.......nego. :roll:

Ko ne voli fudbal,nije zasluzio ni da bude rodjen :evil:

Da se igra fubal DOK NAM OTIMAJU KOSOVO??
fudbal nam ni ne treba u vreme krize

Sve je igra, draga. Sa ili bez lopte-svejedno. Da smo više ,,trenirali,, i bili u boljoj kondiciji, kao i da smo imali dobre trenere i igrače (istorijski gledano) i da smo izdržali celu utakmicu, ne bi nam se desilo to što se desilo. Uvek se umeša nekakva ,,uprava kluba,, i sve ode u vraga.

Otežavajuća okolnost je što mi uglavnom igramo samo jedno poluvreme u svemu, previše driblamo, a malo dajemo golove, pi*dimo vazda na sudije, uvek je neko drugi kriv za loš rezultat.

Poodavno smo ispali iz lige, draga, zar ti se ne čini? Al' kako obično biva, za nekih 50 do 100 godina, možda opet dobijemo šansu da igramo. :)

:hahaha::hahaha::hahaha:.......ruska liga najjaca na svetu???
pa marica se razume u krivi qraz sto puta vise nego ti u fudbal........:rotf::rotf:

Najjaca svetska liga........:dash:

Momcino..........na predhodnih par strana si mogao videti koliko se razumem.....a razumem se toliko da napr. sa tobom nema sta da pricam na tu temu ;)

A po svemu sudeci ti se razumes(copy-paste)-pa marica se razume u krivi qraz sto puta vise nego ti u fudbal..........:mrgreen:

Bez uvrede......nekog interesuje nekog ne(ima 2 leve),ali ako se vec nesto posebno ne razumes u fudbal,ne moras se pobogu svukud gooziti.........:roll:

Da ne nabrajam klubove u kojima sam igrao,ajde priznaj lepo.....da li si ikada,ali ikada shutnuo fudbalsku loptu :lol:.......samo mi to reci.

Ali da se ne prepucavam sa tobom,ovo sam namerno napisao da vidim koja ce neznalica da se upeca,i eto ti prvi......da,ruska liga je trenutno najjaca na svetu ;)

Poslednja izmena:
Da ne nabrajam klubove u kojima sam igrao,ajde priznaj lepo.....da li si ikada,ali ikada shutnuo fudbalsku loptu :lol:.......samo mi to reci.

Batice, ja sam o fudbalerima napisao sta mislim..........mrtva trka sa plavusama manekenkama........mozda su ipak manekenke u blagoj prednosti sto se intelekta tice..:think:

Ja sam trenirao, za razliku od tebe , vaterpolo , a tu ipak ne primaju ove sa IQ na nivou dozvoljenih promila alkohola u krvi.....treba pre svega znati nauciti da plivas......a to je vec ispit na kojem fudbaleri padaju iz prve..;)

Batice, ja sam o fudbalerima napisao sta mislim..........mrtva trka sa plavusama manekenkama........mozda su ipak manekenke u blagoj prednosti sto se intelekta tice..:think:

Ja sam trenirao, za razliku od tebe , vaterpolo , a tu ipak ne primaju ove sa IQ na nivou dozvoljenih promila alkohola u krvi.....treba pre svega znati nauciti da plivas......a to je vec ispit na kojem fudbaleri padaju iz prve..;)

Jesi li plivao suvofljaj ili blatofljaj ? :mrgreen:

Back