al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Bina u aviJOnu.: "mala , daj dva VISKETA za mene i za PISKETA..!!"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bina u aviJOnu.: "mala , daj dva VISKETA za mene i za PISKETA..!!"![]()

aq sto se tice teme naravno da drzava ne treba nista da im daje niti da im pomaze ,nek nadju sponzore ako mogu , ako ne nek rasprodaju imovinu ,isplate dugovanja i nastave sa onim sto im ostane , mislim i Not Forest je mnogo slavniji klub sa mnogo duzom tradicijom od ovih Titovih ispljuvaka pa sada igra 3 ili koju vec ligu i nikom nista ,isto vazi i za ostale fudbalske i uopste sportske klubove u Srbiji .

pa neka igra sto da ne ? ili ce se pojaviti neko novi na zdravim nogama ?,ili nek ove postojece kupi privattnik , ko taj Olimpijakos onaj Kokalis pa nek ih onda on finansiraA ko ce onda da igra fudbal kod nas......zeleznik..........fk cement mozda.......koje poredjenje
![]()
A ko ce onda da igra fudbal kod nas......zeleznik..........fk cement mozda.......koje poredjenje
![]()
Bravo koleginice,tako mlada ,a tako pametna!Prodaju opet zvake,a ne vracaju kusur,!>Lepo sam rekao da vidim krtak let u toj slobodi!Da se igra fubal DOK NAM OTIMAJU KOSOVO??
fudbal nam ni ne treba u vreme krize
A ko ce onda da igra fudbal kod nas......zeleznik..........fk cement mozda.......koje poredjenje
![]()

pa neka igra sto da ne ? ili ce se pojaviti neko novi na zdravim nogama ?,ili nek ove postojece kupi privattnik , ko taj Olimpijakos onaj Kokalis pa nek ih onda on finansira
sve je bolje nego da drzava iz budzeta finasira mafijase koji se u upravama nasih klubova ,invalide koji igraju i dilere koji satro vode navijanje ,bilo koji klubovi da su u pitanju
Da se igra fubal DOK NAM OTIMAJU KOSOVO??

ma sirok im drum.........mogu da kopaju, skupljaju djubre, peru ulice........ima i za njih posla.........
Jedino gluplje od fudbalera danas u srbiji su oni koji za njih navijaju......:mrgreen:
Da se igra fubal DOK NAM OTIMAJU KOSOVO??

![]()
kao sto je napr. Putin uradio u Rusiji........i sada od do skora jedne od najslabijih liga u evropi(pa cak i nase),izrasla u najjacu svetsku ligu.
:

.......ruska liga najjaca na svetu???

.......ruska liga najjaca na svetu???
pa marica se razume u krivi qraz sto puta vise nego ti u fudbal........
Najjaca svetska liga........![]()

.......samo mi to reci.Da ne nabrajam klubove u kojima sam igrao
Jedino gluplje od fudbalera danas u srbiji su oni koji za njih navijaju......![]()

B]da,ruska liga je trenutno najjaca na svetu [/B]![]()

Da ne nabrajam klubove u kojima sam igrao,ajde priznaj lepo.....da li si ikada,ali ikada shutnuo fudbalsku loptu.......samo mi to reci.

Batice, ja sam o fudbalerima napisao sta mislim..........mrtva trka sa plavusama manekenkama........mozda su ipak manekenke u blagoj prednosti sto se intelekta tice..
Ja sam trenirao, za razliku od tebe , vaterpolo , a tu ipak ne primaju ove sa IQ na nivou dozvoljenih promila alkohola u krvi.....treba pre svega znati nauciti da plivas......a to je vec ispit na kojem fudbaleri padaju iz prve..![]()