sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
ma, baš ste vickasti..trio fantastico
Bolje se ponudi nekom od njih nego sto se svadjas. Bices puno zadovoljnija.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, baš ste vickasti..trio fantastico
Bolje se ponudi nekom od njih nego sto se svadjas. Bices puno zadovoljnija.![]()
Bolje se ponudi nekom od njih nego sto se svadjas. Bices puno zadovoljnija.![]()
...i manje mrzovoljna...
da dam nekom "mrak" tipu guzu zbog kafe ?![]()
moja pozadina vredi vise od x soljica kafe koju, inace, sama sebi mogu da priustim, a pozadinu nemam nameru tek tako da delim ni za vise od soljice kafe
.
smisli bolju trange - frange kombinaciju![]()
da dam nekom "mrak" tipu guzu zbog kafe ?![]()
moja pozadina vredi vise od x soljica kafe koju, inace, sama sebi mogu da priustim, a pozadinu nemam nameru tek tako da delim ni za vise od soljice kafe
.
smisli bolju trange - frange kombinaciju![]()
ne brinite vi za mene, gledajte svoja posla...prvi počnete temu tog tipa i sad kao...
i kome, bre da se ponudim, haha
...i manje mrzovoljna...
ne brinite vi za mene, gledajte svoja posla...prvi počnete temu tog tipa i sad kao...
i kome, bre da se ponudim, haha
Treba te pljesnut po guzi.
a ti si happy uvek, hvala Bogu, kako postižeš sve to u životu...ti si neki uspešan..
Treba te pljesnut po guzi.
strašno, kakva komunikacija...
ako ne znate sta se desava na forumu (ili bi trebalo) zbog nekulturnog ponasanja (a koliko vidim neki su u tom fazonu) pregledajte malo pravila foruma.
treba li neko mesto vas to da uradi, podseti moderatore da ovaj forum treba da ima solidan renome koji neki od vas svakako ne poboljsavaju ?
Bože, kako ne znaš kakva komunikacija - neverbalna!
ne bih rekla...slova i reči su u pitanju..