Ne bi, a bi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da dam nekom "mrak" tipu guzu zbog kafe ? :eek: :rotf:
moja pozadina vredi vise od x soljica kafe koju, inace, sama sebi mogu da priustim ;), a pozadinu nemam nameru tek tako da delim ni za vise od soljice kafe :hahaha:.
smisli bolju trange - frange kombinaciju :brus:

da dam nekom "mrak" tipu guzu zbog kafe ? :eek: :rotf:
moja pozadina vredi vise od x soljica kafe koju, inace, sama sebi mogu da priustim ;), a pozadinu nemam nameru tek tako da delim ni za vise od soljice kafe :hahaha:.
smisli bolju trange - frange kombinaciju :brus:

Znaci ti bi preskocila kafu i odmah bi se zaputila kod njega. Pozitivno razmisljanje, sve pohvale za skromnost.:ok:

ako ne znate sta se desava na forumu (ili bi trebalo) zbog nekulturnog ponasanja (a koliko vidim neki su u tom fazonu :eek:) pregledajte malo pravila foruma.
treba li neko mesto vas to da uradi, podseti moderatore da ovaj forum treba da ima solidan renome koji neki od vas svakako ne poboljsavaju ?

ako ne znate sta se desava na forumu (ili bi trebalo) zbog nekulturnog ponasanja (a koliko vidim neki su u tom fazonu :eek:) pregledajte malo pravila foruma.
treba li neko mesto vas to da uradi, podseti moderatore da ovaj forum treba da ima solidan renome koji neki od vas svakako ne poboljsavaju ?

Nemoj se ti nista sekirat, tu smo mi zaduzeni za sekiraciju. Ti se samo sexy obuci i ne diraj nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back