Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lagano ga pokrali za MVP regularne sezone. Nadam se da mu je ovo dalo barem neku zadovoljštinu što su mu oduzeli mjesto u povijesti uz Birda, Wilta i Russella.Након што је проглашен најкорисним играчем финалне серије запада, Никола Јокић је проглашен и најкориснијим играчем финалне серије НБА лиге
Као и током читавог плеј-офа, Никола фантастичан и током финалне серије, у просјеку 30,3 поена, 14,0 скокова и 7,2 асистенција по мечу уз проценат шута из игре 58,3%. За финале НБА гдје се играју најјаче одбране, гдје сваки поен, сваки скок морате крваво "зарадити" ово је импресиван учинак.
Kada je dobio prvu MVP Janis je bio bolji igrač te sezone, ali su novinari ušli u priču kako nema smisla da dobije treći put zaredom, još nije pokazao ništa u plejofu... i Milvoki uze titulu te godine. Isto priča se ponovila sa Jokićem i Denverom oveLagano ga pokrali za MVP regularne sezone.

Ma ok. Ali 3 uzastopna MVPa, prstenom i finals MVP nagradom značajno skače na raznim listama. S tim da ima još 5-6 godina primea u momčadi koja ima svijetlu budućnost.Uostalom, Jokića to najmanje pogađa, njega zanima samo trka konja u nedelju![]()
Ma jasno mi je da znaju sve os vakom Europljanu što nešto vrijedi. Više sam mislio na Amere koji u Eutroligi dobro igraju. Al vjerujem da i o njima sve znaju.Када је у питању Европа, она је поодавно на радару НБА скаута, поприлично се напредовало, све земље и све лиге су покривене, Денвер посебно прати Европу, драфтовали су задњу деценију брдо европских играча (Фурније, Јокић, Радичевић, Ернангомес, Чанчар ....), или би тражили рјешења у Европи (рецимо Ловерњ, Кампацо, Корнели), прате се и Амери по Европи. Некад се и они који нису имали неку каријеру у Европи попут рецимо Денија Грина који је у у ен-би-еј отишао 2011-е из распале Олимпије гдје је имао епизодну улогу или Пи-Џеј Такера који је играо у Украјини, Израелу, Арису (а и у једином евролигашу Бамбергу бјеше резервиста) покажу да има ту материјала за ен.би-еј.
Није искључено да неки од играча из Европе, био Амер или не, заврши у НБА тиму, посебно у екипи попут Денвера који воли доводити играче из Европе.
Da, voleo bih opet da vidim Supersonicse i novu franšizu u Vegasu, gradu koji sam pre 15 godina posetio.
To što su se poslednjih pet godina različiti timovi upisali je dobro, ali možda je vreme za novu dinastiju.![]()
Ja ne vidim Jokaru u drugom klubu u NBA. Cak ne znam u Evropi gde bi igrao. Real, Barsa, Fener, Efes ili Olimpijakos.
Da bude legenda Denvera kao Toti u Romi npr.Uh ovo drugo definitivno ne, nije on igrac za Evropu, mislim da bi ga evropska kosarka "gusila" previse i ne bi mu dala da dodje do svog punog izrazaja a ovo prvo mislim to je tamo show i biznis i to se nikad ne zna, igraci sad menjaju klubove kao na basketu ispred zgrade, ne bi se sokirao ni da ode iz Denvera negde drugde vec koliko veceras, to se tamo nikad ne zna.
Svideo mi se Las Vegas. Živ grad i ok ljudi. Može lepo da se živi ako ne kockaš. Rado bih se preselio tu kad bih mogao. I nije samo jeftina zabava. Ima tamo i tehnoloških kompanija, pozorišta...I kako ti se svideo Vegas ?
U sustini jedna nedodjija u pustinji i usred nicega i grad koji je zapravo mafija podigla pre nekih 60,70 godina nakon sto ih je Kastro razjurio sa Kube i razjebo im bordele kockarnice, mada kapiram to je grad za one sto imaju love, sto jure neku povrsnu zabavu i sto vole da se proseravaju, nije grad za one sto traze neki smisao i neki istorijski i kulturni sadrzaj ?
Sijetl je vec ono druga prica, pa i samo to ime grada koje vuce korene od americkih domorodaca je dosta misticno.
Navodno Lebron Dzejms se sprema da postane vlasnik te potencijalno nove fransize iz Vegasa (mozda bude i igrac i vlasnik u isto vreme s obzirom da jos nema nameru da se uskoro povlaci).
Inace dobro je barem to kad je onaj idiot preselio klub iz Sijetla u Oklahomu da je raskinuo sve veze i kontinuitet sa Sijetlom, da je tim uzeo novo ime, nove boje i krenuo maltene ispocetka neku novu pricu da gradi, tako da verujem da nece biti problem samo re-osnovati fransizu i nastaviti tamo gde je fransiza stala 2008. pre nego sto ih je novi vlasnik preselio u Oklahomu.
Mislim ne kazem da Oklahoma ne zasluzuje NBA tim ali koji idiot moras da budes da ekipu preselis iz jednog centra kao sto je Sijetl (koji je jos i centar IT industrije, centar avio industrije otkud im i ime Supersoniksi) u neku maltene selendru kao sto je Oklahoma, ono kao kad bi sad ovde recimo iz Novog Sada preselio tim u Vranje ili Zajecar.
Inace ja ne bi voleo da vidim neku novu dinastiju (posebno ne neku bogatu fransizu koja kupuje igrace) vec se nadam da ce se ovaj trend nastaviti i da ce se ekipe redovno smenjivati na tronu.
Da bude legenda Denvera kao Toti u Romi npr.