RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.718
Floper ili ne nije on kriv što mu sudije sviraju faul. On je svoju ulogu odigrao uspešno, ponizio je Jokića u međusobnom duelu, imao je u jednom momentu skor sa Filadelfijom 9-1, a Jokić je ili bio povređen ili igrao loše pred kraj regularnog dela prvenstva kada je po anketama bilo samo dva poena razlike u korist Embida. Dakle jasno je bilo da će Embid pobediti.Znam vrlo dobro sta je rekao gledao sam. Samo je bacio ceo tim pod bus, ne razmisljajuci ni sekund. Tesko je reci, kad si umisljen da si veliki igrac, da Dzejms i ja smo odigrali katastrofalnu utakmicu.
@RickRoss
Embid je dobio MVP nagradu zaslugom medijske kampanje, a ne dobrih igara. Sem vise poena i blokada, statisticki mu nista nije islo na ruku sto bi reklo da je najkorisniji. Nadam se da si odgledao vise od deset utakmica Filadelfije ove sezone. Čovek je najveci floper lige, sudije mu sve sude, pravi beli medved
Tačno je da nema Jokićev IQ u napadu i njegov raskošni ofanzivni asortiman, ali ima šut i ima snagu zbog koje protivnici često mogu da ga zaustave samo faulom i to mu je dosta da stigne do 30-40 poena po meču.
Embid je i u odbrani dve klase ispred Jokića. Ume da zaključa reket za razliku od Jokića. Koliko puta ove sezone sam gledao kako Jokić bukvalno pušta i gleda protivnike kako došetaju do koša i polože loptu.
Na stranu nacionalne emocije po meni Janis je trebao da bude MVP ove sezone i veći je skandal što je po glasovima toliko zaostajao iza Embida i Jokića nego što je Embid osvojio nagradu, a ne Jokić.
Čovek je mašina i u odbrani i u napadu. Da popravi malo šut za tri i slobodna bacanja bio bi bez mane.
, a u Denveru nije bio nekoliko godina. Jak MVP.