Jokić lupio 2 blokade Embiidu.
6/7 šut iz igre. Kod Embiida 8/17.Jokić 16 poena, 4 skoka, 2 blokade i 5 asistencija na poluvremenu uz veoma visok procenat šuta iz igre.
U potpunosti, na kraju.Jokić slabu u skoku, plus nekako se suzdržava u napadu. kao da izbegava Embida. Ovaj duel što se mene tiče za sada pripada Džoelu.
Jokić u zadnjih 7 mečeva, 6 tripl dablova.
Nadajmo se da će u plejofu da uđe barem u treću brzinu jer će konkurencija biti ubitačna. Finiks i Dalas...Gledam zadnju utakmicu Jokića protiv Hornetsa valjda.Kratak isečak.Pa ljudi realno on se šali sa njima.Taj čovek ne igra punom snagom i uvek tripdalb.Čuva se od povreda i ubija ih.Inteligencija +100!Njegova tehnika prevazilazi sve Američke centre koji su ikada igrali basket.On ih ubija ispod koša,pukne im trojku,sa poludistance,vrti im loptu,podjebava ih kako stigne,.deluje da je nivo harlemglobotersa iz najboljih dana.Alal vera majstore,ovo je jedini igrac kojem je svaki ugovor smejurija.Koliko god da ima ugovor malo ga ima.Covek sve u 2 brzini radi hahaha,da ubaci u 4 dao bi im 70 po mecu.Ali igra na pobedu tima.Bravo majstore.Neprevazidjeni Somborac.
Ima streamova da se nađu na netu.Kako u Srbiji gledate NBA? Imam arenu sport a ni jednom nisu prenosli nagetse kada sam bio budan u to doba.