nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
ne dirajte Kobea!!!
da nije njega ne bi ni videli finale
da nije njega ne bi ni videli finale
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Kobija je rekao Jordan da je bolji od njega i da ima sanse da ga proglase za najboljeg igraca svih vremena!
jordan je skroman![]()
hahaha talenta ili trening?Kobe i Lebron su najtlentovaniji igracu danasjnice.
Ali trebaju neke stvari promeniti.
hahaha talenta ili trening?
ajoj, nemojte da se sprdate , talenat i 6-7 sati ubijanja dnevno nemaju nikakve veze
uh,kakva prepucavanja.......
ovako boston je sasvim sasvim zasluzeno uzeo tituli gledajuci jos i pre plej ofa imali su vrlo mali broj poraza tako da su jos od tada bili proglaseni za glvne favorite!!!
kobi vec ima jedan ili dva prstena,kevinu garnetu je ovo prvi i mislim da igrac kakav je KG sasvim zaslizuje da se okiti jednim prestenom....
cak sta vise jedna atalanta je pruzila najveci otpor bostonu u ovoj sezoni....
za lebrona je neko rekao da je trenutno najveci talenat.....ja se ne bih slozio sa tim, jer po meni lebron ide sve na snagu nema nikakv sut za 3 poena!!!
kada vec pricamo o dzordanu posto nisam iz bg-a zanima me da li ima u bg-u da se kupi njegov dres,znam za kobijev da ima u dlta sitiju druga klasa dresa ili replika oko 3000 din.
Kobe ima 3 vezana prstena
pa..ne slazhem se bash da LeBron nema nikakav shut za 3 poena..
uh,kakva prepucavanja.......
ovako boston je sasvim sasvim zasluzeno uzeo tituli gledajuci jos i pre plej ofa imali su vrlo mali broj poraza tako da su jos od tada bili proglaseni za glvne favorite!!!
kobi vec ima jedan ili dva prstena,kevinu garnetu je ovo prvi i mislim da igrac kakav je KG sasvim zaslizuje da se okiti jednim prestenom....
cak sta vise jedna atalanta je pruzila najveci otpor bostonu u ovoj sezoni....
za lebrona je neko rekao da je trenutno najveci talenat.....ja se ne bih slozio sa tim, jer po meni lebron ide sve na snagu nema nikakv sut za 3 poena!!!
kada vec pricamo o dzordanu posto nisam iz bg-a zanima me da li ima u bg-u da se kupi njegov dres,znam za kobijev da ima u dlta sitiju druga klasa dresa ili replika oko 3000 din.
cao Lejkersi...39 poena minusa u jednom finalu(niko do sada nije izgubio tako ubjedljivo)...Lejkersi se trude da pohvataju i negativne rekorde...drago mi je zbog toga...baj baj...Brajant bez O`Nila nikada ne bi dobio prsten...O`Nil je igrac koji je nosio Lejkerse...Dzordan je igrac koji je nosio Bulse...i tu je sve jasno...Dzordan i Brajant se ne mogu poredjivati...i nije mi zao zbog toga...