NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikoj,samo da ti objasnim jednu stvar,ne pise se ''nemoze'' vec ''ne moze'' sa razmakom.Razumes?
Svaki tvoj post sadrzi gramaticke greske ali ovo je preterano,zaista si nepismen.
Sto se tice finala pobeda Bostona je potpuno zasluzena,kao sto je neko vec rekao Ray je bio kljuc,njegova losa igra tokom playoff-a je bila razlog bostonovog mucenja ali u finalu je popravio igru i boston se odmah uzdigao i pobedio lakerse.

uh,kakva prepucavanja.......
ovako boston je sasvim sasvim zasluzeno uzeo tituli gledajuci jos i pre plej ofa imali su vrlo mali broj poraza tako da su jos od tada bili proglaseni za glvne favorite!!!
kobi vec ima jedan ili dva prstena,kevinu garnetu je ovo prvi i mislim da igrac kakav je KG sasvim zaslizuje da se okiti jednim prestenom....
cak sta vise jedna atalanta je pruzila najveci otpor bostonu u ovoj sezoni....
za lebrona je neko rekao da je trenutno najveci talenat.....ja se ne bih slozio sa tim, jer po meni lebron ide sve na snagu nema nikakv sut za 3 poena!!!

kada vec pricamo o dzordanu posto nisam iz bg-a zanima me da li ima u bg-u da se kupi njegov dres,znam za kobijev da ima u dlta sitiju druga klasa dresa ili replika oko 3000 din.

ovako boston je sasvim sasvim zasluzeno uzeo tituli gledajuci jos i pre plej ofa imali su vrlo mali broj poraza tako da su jos od tada bili proglaseni za glvne favorite!!!
kobi vec ima jedan ili dva prstena,kevinu garnetu je ovo prvi i mislim da igrac kakav je KG sasvim zaslizuje da se okiti jednim prestenom....
za lebrona je neko rekao da je trenutno najveci talenat.....ja se ne bih slozio sa tim, jer po meni lebron ide sve na snagu nema nikakv sut za 3 poena!!!

kada vec pricamo o dzordanu posto nisam iz bg-a zanima me da li ima u bg-u da se kupi njegov dres,znam za kobijev da ima u dlta sitiju druga klasa dresa ili replika oko 3000 din.

Kobe ima 3 vezana prstena

Evo odmah da te razuverim o ovome sto si rekao o Lebronu: http://mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=100933
pogledaj samo ko je na mestu broj 2.

Sto se tice dresa, verovatno imas u Champion prodavnici.

sve to stoji,ali da je jedan od najvecih talenata i da ima sut za tri poena nije sigurno tacno i ne bih se slozio!!!!
ma ok svako ima svoje misljenje....
evo ja pored kobija cenim roberta orija koji cinimi se ima vise prstena od dzordana,i zna da odigra kada je najteze udje sa klupe da tri cetri trojke i resi utakmicu :lol:

Nemojte ni da pokusavate da poredite dzordana i kobea ili sto je jos gore dzordana i orija...Dzordan je Dzordan,po meni Kobe je odlican igrac ali nema on taj zar,to srce kao dzordan...Nikada nece biti bolji od Dzordana.Boston je zasluzeno pobedio,da je igrao povredjeni Bynum za lejkerse malo bi drugacije izgledala ta cela prica ali verovatno bi boston dobio zbog prednosti domaceg terena...

cao Lejkersi...39 poena minusa u jednom finalu(niko do sada nije izgubio tako ubjedljivo)...Lejkersi se trude da pohvataju i negativne rekorde...drago mi je zbog toga...baj baj...Brajant bez O`Nila nikada ne bi dobio prsten...O`Nil je igrac koji je nosio Lejkerse...Dzordan je igrac koji je nosio Bulse...i tu je sve jasno...Dzordan i Brajant se ne mogu poredjivati...i nije mi zao zbog toga...

cao Lejkersi...39 poena minusa u jednom finalu(niko do sada nije izgubio tako ubjedljivo)...Lejkersi se trude da pohvataju i negativne rekorde...drago mi je zbog toga...baj baj...Brajant bez O`Nila nikada ne bi dobio prsten...O`Nil je igrac koji je nosio Lejkerse...Dzordan je igrac koji je nosio Bulse...i tu je sve jasno...Dzordan i Brajant se ne mogu poredjivati...i nije mi zao zbog toga...

skroz si u pravu,ni meni nije zao!!!

jeste dzordan je dzordan,ali nije mi jasno sto ne volite brajanta???zasto mislite da on nije trenutno najbolji igrec NBA lige!!!
pomeni je najbolji dobio je titulu mvp-a!!!kobi je dobar igrac ali ja mislim da tim leikersa nije ok,sto je glavni razlog sto su pukli od bostona....mislim da boston ima vise nazovi igraca zvazda u timu!!!

ispravi me ako gresim ali ja mislim da kobi ima sve moguce trofeje......ne mislim na reprezantetivne neko timske trofeje pocev od prstena i pojdincno u kucanju,trojkama,pa sad i mvp????
da li gresim???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back