NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobjeda Lejkersa, i smanjili su su na 3:2!:think:

f_untitledm_9c64bfd.png

naravno,ponovo je lako izgubljena ogromna prednosta ali za razliku od prosle sad smo je bar sacuvali

umesto da ih naguzimo u ove tri kod kuce sad treba da menjamo istoriju i postanemo prvi tim koji se vratio sa 1-3.. teska posla

Ali ne i nemoguce! ko bi ga znao,to se u istoriji finala niej dogodilo,ali niko jos nije imao u tim mecevima Kobija Brajanta!Ovaj mec u Bostonu mozda bas bude bila prilika za stvaranje nove istorije finala :D :D:D

Boston ima velikih problema na petici. Ne znam kako će da ih reše. Pou i Pi Džej ne mogu da odgovore kao zamena. Čini mi se da Rivers nije ni blizu rešenja. Jedino da igra sa Pouzijem na četvorci i Garnetom na petici.

Boston ima velikih problema na petici. Ne znam kako će da ih reše. Pou i Pi Džej ne mogu da odgovore kao zamena. Čini mi se da Rivers nije ni blizu rešenja. Jedino da igra sa Pouzijem na četvorci i Garnetom na petici.

i ne treba im petica kad je nemaju ni lejkersi... gasol jeste dobar (iako to ne dokazuje) al je garnet ipak najbolji defanzivac danasnjice.ako kobi pocne da solira, lejkersi pucaju u sestoj

Ma opusteno.Celtici su stvarno igrali fenomenalno i zasluzili su pobedu.Cestitam im.
Obozavam Lakerse,ali Kobija mrzim.
C.c.c.c....pa ako mrzis nekog igraca iz Lejkersa a navijas za Lejkerse,onda nemozes da navijas za Lejkerse jer mrzis njihove igrace.
Ako obozavas Lejkerse,moras ih obozavati u potpunosti.A sad,Kobe jeste malo sebican,al on utakmicu zavrsi sa 40,50 poena...mislim malo je reci da je igracina.

Za Kobija je rekao Jordan da je bolji od njega i da ima sanse da ga proglase za najboljeg igraca svih vremena! Decko jednostavno zna da izvuce celu ekipu a da ruka ne zadrhti ni malo! PA sta je bilo sa Raptorsima kad je dao 81 ovi se svi po*****li niko nije smeo da sutne sve lopte su isle njemu tada je sam dobio celu ekipu a i fizicki je dosta jak da moze da igra celu utakmicu u visokom tempu On bi mogao opet da da 81 i preko toga samo mu dajte loptu

...pogledaj shta se deshava...lejkersi blistaju..i onda Kobi pochne da tupi..
To shto je dao 81 poen je lepo,ali ne mozhe on svaku tekmu tako da shutira...
Ne mzohe on kaao nekad Wilt,da ima 50 poena po utakmici..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back