NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kobi jeste trenutno najbolji igrac na svetu..

al kako mi idu na ***** ljudi koji vole igrace tek kad postanu najbolji (na primer sad svi vole kobija i garneta, svi navijaju za boston, lejkerse, djokovic i ana #1 i tako dalje..)

osvajaci Olimpijskog zlata u Pekingu...

2008 USA Men's Senior National Team Roster

NAME POS HGT WGT DOB CURRENT TEAM / COLLEGE or HIGH SCHOOL
Carmelo Anthony F 6-8 230 5/29/84 Denver Nuggets / Syracuse University
Carlos Boozer F 6-9 258 11/20/81 Utah Jazz / Duke University
Chris Bosh F 6-10 230 3/24/84 Toronto Raptors / Georgia Tech
Kobe Bryant G 6-6 220 8/23/78 Los Angeles Lakers / Lower Merion H.S. (PA)
Dwight Howard F/C 6-11 265 12/08/85 Orlando Magic / Southwest Atlanta Christian Acd. (GA)
LeBron James F 6-8 240 12/30/84 Cleveland Cavaliers / St.Vincent-St. Mary H.S. (OH)
Jason Kidd G 6-4 212 3/23/73 Dallas Mavericks / University of California
Chris Paul G 6-0 170 5/06/85 New Orleans Hornets / Wake Forest University
Tayshaun Prince F 6-9 205 2/28/80 Detroit Pistons / University of Kentucky
Michael Redd G 6-6 215 8/24/79 Milwaukee Bucks / Ohio State University
Dwyane Wade G 6-4 212 1/17/82 Miami Heat / Marquette University
Deron Williams G 6-3 205 7/26/84 Utah Jazz / University of Illinois

osvajaci Olimpijskog zlata u Pekingu...

2008 USA Men's Senior National Team Roster

NAME POS HGT WGT DOB CURRENT TEAM / COLLEGE or HIGH SCHOOL
Carmelo Anthony F 6-8 230 5/29/84 Denver Nuggets / Syracuse University
Carlos Boozer F 6-9 258 11/20/81 Utah Jazz / Duke University
Chris Bosh F 6-10 230 3/24/84 Toronto Raptors / Georgia Tech
Kobe Bryant G 6-6 220 8/23/78 Los Angeles Lakers / Lower Merion H.S. (PA)
Dwight Howard F/C 6-11 265 12/08/85 Orlando Magic / Southwest Atlanta Christian Acd. (GA)
LeBron James F 6-8 240 12/30/84 Cleveland Cavaliers / St.Vincent-St. Mary H.S. (OH)
Jason Kidd G 6-4 212 3/23/73 Dallas Mavericks / University of California
Chris Paul G 6-0 170 5/06/85 New Orleans Hornets / Wake Forest University
Tayshaun Prince F 6-9 205 2/28/80 Detroit Pistons / University of Kentucky
Michael Redd G 6-6 215 8/24/79 Milwaukee Bucks / Ohio State University
Dwyane Wade G 6-4 212 1/17/82 Miami Heat / Marquette University
Deron Williams G 6-3 205 7/26/84 Utah Jazz / University of Illinois

Jel' ima uopste potrebe da ostale ekipe ucestvuju? :D

ne znam dal mogu da izgube ili ne, ali me interesuje dal ce na doping kontrolu, ako idu svi sto ne bi i oni, a ne kao do sad, u Atini nisu isli ni u olimpijsko selo

e da ljudi nije me dugo bilo, kad sam poslednji put bio bila je prica o tome kako je Radman dobar i bitan za Lejkerse, odigrao je dve solidne utakmice u finalu, ostalo je uprsko
doduse moram da priznam da je poboljsao selekciju suta, tako da vise nije Cepanica

jos nisu svi selektori objavili spiskove tako da ne mogu da ti kazem ko ce da ih dobije.
a ima bar tri ekipe koje su na zapadu bolje od lejkersa a to su san antonio(koje mrzim), juta, finiks koji je po meni najjaci na zapadu, nece kobija uvek krenuti kad treba kao sto je bilo ove sezone, a da mi neko kaze da mogu i kad je njemu los dan taj odma moze da prestane da gleda kosarku.Lejkersi su u finalu pokazali da su bez kobija nista, a on je pokazao da je bilo sramota uporedjivati ga sa dzordanom...

Zanimljivo je da je Krzyzewski odabrao dva slicna igraca,Pola i Kida a zvao je jos i Derona Wiliamsa i Wade-a,kakva konkurencija.Nije pozvao nikoga iz sampionskog tima doduse nije ni potrebno,Allena ce zameniti njegov ucenik Redd,LeBron je dosta bolji od Piercea i Garneta je mozda trebao ali Howard i Boozer su sasvim dobri.Jedino ne razumem sto jos vuce Kida,koga ja licno volim,kada ima dosta boljeg Pola a i tim se ne gradi od istih vec razlicitih igraca.

Zanimljivo je da je Krzyzewski odabrao dva slicna igraca,Pola i Kida a zvao je jos i Derona Wiliamsa i Wade-a,kakva konkurencija.Nije pozvao nikoga iz sampionskog tima doduse nije ni potrebno,Allena ce zameniti njegov ucenik Redd,LeBron je dosta bolji od Piercea i Garneta je mozda trebao ali Howard i Boozer su sasvim dobri.Jedino ne razumem sto jos vuce Kida,koga ja licno volim,kada ima dosta boljeg Pola a i tim se ne gradi od istih vec razlicitih igraca.

Ja bih ipak vishe voleo da vidim Allena..
Da..i to shto kazhesh..JK i CP su gotovo isti tip igracha..samo shto je Pol bolji poenter,i malo loshiji skakach....Shto je i razumljivo .s'obziom na visnu i tezhinu..:Dne znam..mozhda rachuna na Kiddovo iskustvo..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back