NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja prognoza:
Detroit -Chicago 4:2 (daj Boze da dobije Chicago 4:3,hehehe)
Cleveland-New Jersey 2:4 Da,da,to je moja proznoza!!!
Phoenix-San Antonio 3:4 Ipak,i ovde se nadam prolazu Finiksa u 7 meceva
Utah-Golden State 4:2 Bez sumnje ovo ce biti najzanimljivija serija.

C-Dogg:
Mustang kakva je bila utakmica Houston - Utah, ko je bio bolji?

Utah bila daleko bolja u 1. poluvremenu, imali su i +16 u jednom momentu.

Ali po obicaju Houston ih je ubio u 3. cetvrtini, Yao Minga niko nije mogao da cuva.

Houston je imao +6 nekih 5-6 minuta do kraja i mislio sam da je gotovo. Tad je Okur poceo da pogadja trojke i izjednacio rezultat. U finisu McGrady je promasio nekoliko otvorenih suteva i Utah je pobedila.

Paaaa...recimo da je Juta isto tako gublia 2:0 od Hjustona pa je prosla dalje.Mada pitanje je da li Cikago to moze da izvede...Ja se nadam da moze,iako ocekujem finale Detroit-San Antonio,sa sve Detroitom kao novim sampionom :D :D :D

naso detroit na kome ce da se izivljava, bojim se da ne bude 4:0 valjda nece.sta mlati cikago sa onom vrstom neke uvrnute odbrane gde usmeravaju igraca na ceonu na udvajanje i prave rotaciju posle, to ne moze protiv detroita, jer je to tim u kom svako moze da ubaci.

meni se ovaj nas komentator cini malo pijan, on kralj mesa bena valasa sa dengom, barbosu sa merionom

Phoenix je smesna ekipa cim zaigraju protiv nekoga ko igra dobru odbranu.

Sinoc jesu pobedili sa +20, ali je San Antonio bio u igri sve do sredine zadnje cetvrtine iako su igrali katastrofalno. Malo ozbiljnija igra Spursa + domaci teren Spursa i Phoenix nema sta da trazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back