Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Prosao Finiks 4:1,prosao San Antonio 4:1,Detroit 4:0 i Klivlend 4:0...
Ako mene pitate Golden State ako ne dobije mec broj 6,nece proci seriju.U Dalasu nece imati sta da traze jer ce sve biti uz Dalas.
Nju Dzersi ce SIGURNO PROCI Toronto,to sam rekao i na pocetku.
Juta ce SIGURNO dobiti u Juti o onda ide Final game u Hjustonu...To ce biti veselo a ocekujem prolaz Jute!!!
I za kraj,moji Bulsi...Pogledajte na youtube predstavljanje najbolje ekipe na svetu iz 1998.Uh,najezim se svaki put kad se setim kako sam se nocu budio za Jordan & Co. Verujte mi,ne bi me cudilo da ova sasava druzina uleti i u Finale Plej Ofa!!! A tamo je sve moguce,pa vidite kako prolazi dalas...dakle...GO BULLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naravno,pre toga moraju da prodju Detroit sto nije ni malo lako.Iz tog duela ocekujem finalistu Istoka,kao i sto ocekujem na Zapadu finalistu iz meca Finiks-San Antonio.Svi ostali mislim da nemaju mngo sansi.
Svaka čast Beronu Dejvisu i kompaniji. još jedan dokaz da Dirk, iako fenomenalan košarkaš, nema pobednički "instinkt ubice". Nadam se finalu Warriors - Bulls
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa ispao Dalas!!!!!!!!!!!!!! Tako i treba,na kraju sezone su poceli da padaju,i evo ih! Uaaaaaaaa!!!! Eh sto mi je drago...Sad ce biti veselo koga ce da proglase za MVPja jer ne ide da iz tima koji je ispao u prvom kolu bude najbolji igrac Lige.To nije mogao nikad da bude ni Dzorda ni Garnet,ni Barkli,pa ne ide da bude ni Novicki.Posteno....
Posebno se bira MVP sezone i MVP play-off ili u play-off ima samo MVP finala?
Dallas ispostavilo se rano natempirao formu, ali i verovatno naleteo na jedine koji znaju kako ih treba pobediti.GS ih je mucio cele sezone, a i sada.
Ocekujem prolaz Nju Dzersija i Hjustona.
Ja sam se nadao prolazu barem LA ili Denvera...........
Ocekujem prolaz Hjustona jer neznam za koga cu da navijam ako oni ispadnu.
Jedno pitanje, sa koliko godina otprilike bolji igraci napustaju NBA?
Zavisi !!! Pazi,igraci napustaju Ligu i as 22,23 godine...Samo sto mi to ne obracamo paznju jer nam nije interesantno..Druga su prica najbolji igraci ili oni koji su tu blizu vrha,pa igraju do 40,41... A to vam valjda govori koji je kvalitet Lige kad igraci sa 38 godina mogu da budu korisniji od mladjih po 15 godina!
Hehehhe,kao sto sam rekao...Pogledajte par stranica ranije...Doduse niko nije ocekivao onakav raplet situacije da ce svi redom na Istoku da dobiju sa 4:0 ali...Detroit-Chicago i Cleveland-New Jersey kao i Phoenix-San Antonio i (po mom misljenju) Utah-Warriors. Od svih timova promasio sam jedino Golden State ali mi je jako drago da su izbacili ONAJ tim,samo jos da Utah prodje Houston.
E i dalje...Ocekujem jako tesku seriju,mozda cak i svih 7 meceva sa Detroitom..realno,ocekujem da prodje Detroit,ali ja navijam za Bulse,zato..GO BULLS!!!!
Klivlend ce imati velike probleme sa Kidom i kompanijom.Bez zezanja,mozda Nju Dzersi opet napravi neko sr*nje i prodje u 6 meceva
Warriors...Hmmm...Ko god da im dodje,nece im biti lako.Ja cak pre verujem da mogu da prodju Hjuston nego Jutu.
I konacno,po meni,serija koja odlucuje sampiona NBA Lige za ovu godinu.Ja cu navijati za Finiks,ali i tu ocekujem duuuuugu seriju.
bice tesko cikagu protiv detroit, ali ako gledamo da je prosle godine izgubio detroit sa benom od majamija, a bulsi pocistise heat pre nekoliko dana, onda bi trebalo da pobedi cikago.jes da ovo nema nikakve veze, al ja se nadam pobedi bulsa
Ih pa naravno....Zao mi je sto se nalaze u ovoj za mne,ranoj fazi takmicenja.Mislim da su to u ovom momentu 2 najboje ekipe na Istoku,isto kao i Finiks i San Antonio,bas steta sto se rano sastaju...A jos jedna opaska za Dalas...Izbacio ih je eks kouc to sam tek sad povezao.Ipak Ejveriju treba jos godina da postane iskusan trenerski vuk kao njegov mentor Don Nelson.
Pitanje je ko ce sada da bude MVP ovo bas komplikuje situaciju.Ja se nadam reizboru Stiva Nesa!!!
Sad sledi duel Utah - Golden State, moja 2 omiljena tima na zapadu. Bice uzivanje gledati bez obzira ko pobedio, a voleo bi da se igra svih 7 utakmica.