NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procitao sam,ali oni coveka vec izprozivase iako nije ni igrao.nadam se da ce da se vrati,ali kao stosam rekao ranije,ako to bude 70-80% onog Pipena,bar kao iz Portlanda,to ce biti prava stvar...Sve ostalo-i zaboravice ga veoma brzo.

Znam,,cini mi se da je minimalac,1.2 miliona,s tim sto ce porez da mu pojede skoro pola :) Sta kazu,San Antonio ili Majami?Pa kako stoje stvari,mislim da mu je bolje da ode u San Antonio...Mada je i Majami pun veterana.

To sam se i ja pitao...Mozda misle da imaju premladu ekipu pa da dignu prosek godina,hahhahaa...44 i po godine,covek ce da obori Perisa koliko ja vidim.Iskreno,mislim da nijedan igrac u tim godinama,koliko god dobar bio ne moze da bude ozbiljno pojacanje.Mozda za 10ak minuta po mecu i nista vise.

Dobro,to ne mora da znaci nista.Znaju oni ko je Kevin Willis i koliko moze(tj. ne moze).Dobice jedan pa drugi ugovor na deset dana,i onda po pravilima ili mora da potpise za njih za Play Off ili moraju da ga sutnu.Verovatno gledaju kako ce se razvijati situacija sa povredama u ekipi.Ne verujem da ga palniraju kao prvu rezervu,a jos manje za startera :D

Godine ne moraju da igraju toliku ulogu.

Najbolji primer je ...

fullj.getty-71797789jg021_rockets_sixer_8_41_57_pm.jpg

Hahahaaha dobro sada...On covek jos uvek igra..Ali i Olajuwon je igrao do 40,sad s kojim uspehom je druga prica.A Mutombova statistika je :
06-07 HOU 69 32 17.7 .560 .000 .704 2.1 4.6 6.7 0.2 0.3 1.1 0.52 2.10 3.1
Za coveka koji je drugi,treci centar u ekipi DOVOLJNO!!!! I obzirom da ima 40 godina,respect!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back