NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Orlando izgubio, Indiana pobedila.

Orlando sam ima samo utakmicu prednosti.

Do kraja sezone Orlando docekuje Boston (laka pobeda) i Miami (najverovatnije poraz) i gostuje Philadelphiji (najverovatnije poraz) i Washingtonu (verovatno pobeda jer Wizards nisu isti tim bez Arenasa).

Do kraja sezone Indiana docekuje New Jersey (tesko reci ko pobedjuje) i Washington (pobeda) i gostuje Miamiu (najverovatnije poraz) i Atlanti (najverovatnije pobeda).

Po mom misljenju utakmica Indiana - New Jersey ce odluciti playoff tim.

Tako su pricali i za italijansku ligu..Pa bi sta bi u fudbalu ;) ;) Svejedno,secas se ple ofa i igre protiv sakramenta?Priznata trojka posle sirene,faul Brajanta na Bibijem koji je Bibiju sviran..Paaaaa,nije bas namestanje,ali skoro kao da si svirao sumnjiv penal u fudbalu,tako nekako...

E to ne bi rekao da je bila trojka posle sirene.Lepo se na snimku videlo da je Hori na kraju, a i Samaki Voker na poluvremenu izbacio loptu pre sirene.Ali dobro svako gleda svoje.Mislim da ce biti namestaljka od strane 2 kluba a ne od sudija i lige.

Ne trojka Horrya vec Walkera. A da ne govorim kolika je kradja bila u 6. utakmici.

Ili sta se desavalo godinu ranije protiv Portlanda u finalu zapada.

Onda su kasnije promenili i pravila da se prva serija igra na 4 pobede samo zbog Lakersa.

Lakersi imaju pomoc sudija, ali daleko od toga da Lakers kao tim namesta utakmice.

Za vecerasnji mec mislim konkretno da ce biti dogovor izmedju 2 kluba.Docice pre utakmice ovi iz Clipersa kod Dzeri Basa i reci ej brate znas oboje smo iz LA kako bi bilo lepo da Staples svako vece bude domacin u play-off prava festa za Los Angeles...

Ako Lakers izgube sve, a Warriors, Hornets i Clippers dobiju sve ostale - Lakers ne idu u playoff.

Tesko je ocekivati da ce jedan od tih timova pobediti sve 4, a ostali nijednu. Ne verujem da New Orleans moze u playoff jer imaju tezak raspored. Znaci odlucice Warriors i Clippers (ja se nadam da ce Warriors igrati playoffs).

Stara dobra vremena ...

untitledeh3.jpg

kingsam7.jpg

Netsi izgubili (od Klivlenda, Pavlović 13 poena bez promašaja) i načinili plejof trku na Istoku još zanimljivijom. Trenutno Netsi imaju pobedu više od Orlanda, a dve od Indijane. Utakmice do kraja:

13.04
Knicks @ Nets, Pacers @ Heat

14.04
Magic @ 76ers

15.04
Nets @ Pacers, Celtics @ Magic

16.04
Nets @ Knicks

17.04
Magic @ Wizards, Pacers @ Hawks

18.04
Heat @ Magic, Bulls @ Nets, Wizards @ Pacers