Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.433
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je to moglo da bude utvrdjeno?Ваљда је утврђено да је прво Гобер добио вирус па онда Мичел.
O kojoj legendi je rec ?R.I.P. LEGENDO!
pa vidi iznad jbt,mater taunsa
Dobro ; to je vec druga stvar i stvar jace diskusijeNija baš najjasnije čak ni to po čemu je Tauns legenda, a kamoli po čemu je njegova majka zaslužila mesto medju legendama?
I meni je bilo drago zbog toga. S jedne strane nisam neki ljubitelj Lejkersa plus što su svi otpisivali Detroit pre finala i prognozirali da će Jezerdžije biti te koje će slaviti sa 4-1. Ali s druge strane, žao mi je što Poštar i Pejton ne završiše karijere sa makar jednim prstenom; to im je bila poslednja prilika.i ono cuveno SP u Indijanapolisu ili recimo kao 2004. kada su prvo Detroit Pistonsi na spektakularan nacin sokirali LA Lajkerse u finalu i uzeli im titulu (prvenstveno unistivsi ih jakom odbranom i ne dozvolivsi im da predju preko 75-80 poena na utakmici , mislim da u toj citavoj seriji (4-1) Lejkersi nisu ni jednom prebacili 100 poena a samo u jednoj utakmici su prebacili 90 poena , posebno je bila spektakularna utakmica broj 3 (88:68) , mislim znas sta znaci da Lejkerse u finalu spustis na 68 poena za ceo mec
tauns nije ali njegova majka jesteNija baš najjasnije čak ni to po čemu je Tauns legenda, a kamoli po čemu je njegova majka zaslužila mesto medju legendama?
U životu moguće, ali u košarci teško.tauns nije ali njegova majka jeste
jer ga je rodila a i umrla
sve žene koje rode su legende i majke hrabrost i svi ljudi koji umru su legende isto
U životu moguće, ali u košarci teško.
Daj neki hajlajt njenih najboljih poteza...![]()
![]()
![]()
kakvih potezaU životu moguće, ali u košarci teško.
Daj neki hajlajt njenih najboljih poteza...![]()
![]()
![]()
Koliko ih je do danas umrlo od korona virusa u svetu?Zena je umrla ; ajde malo postovanja ... pliz
Pa reko možda ima hajlajt poteza po čemu je postala legenda NBA?kakvih poteza
a kad sam rekao da je legenda nba? nikad, reko sam samo da je legendaPa reko možda ima hajlajt poteza po čemu je postala legenda NBA?