NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo vise puta, ali ajde ...

Michael Redd. Od nasih Pedja Stojakovic.

capt.aa37f60d422744cd82ff88b91e96dd6a.spurs_bucks_basketball_game_wijp111.jpg

Steve Nash!!!!! Taj covek je faca.Volim kako igra,i zato sto jako dobro igra i nas evropski fudbal.Gde ces bolju kombinaciju ;) A kad je dolazio u Phoenix govorili su da je preplacen nevidjeno.A on od tada 2 puta MVP(a bice i ove godine,valjda). Dobro,nisu osvojili nista,to stoji,ali ne moze se reci da je to samo njegova greska.
Od timova,Chicago je uvek bio na prvom mestu kod mene...Voleo sam da gledam i Detroit sa njihovim izrazito timskim duhom...Eto od mene :D :D :D

Allen je vec u godinama i niko nije spreman da kupi njegov ogroman ugovor. Mada bi Seattle trebao da uradi ono sto je Milwaukee uradio sa Allenom - menjati ga za neku mladu zvezdu ili pick na draftu. Jeste da bi onda nekoliko godina imali slab tim, ali bi zato imali dobar tim u buducnosti.

Ma daj covece!!!Sta sad, Mark Jackson i John Stockton su bili ocajni organizatori???Pri tome,Stockton je nabolji kradljivac u istoriji lige,znaci igrao je odbranu...Definitivno nije bilo do njega sto nisu uzeli titulu.Prvi i drugi asistent u istoriji lige nisu osvojili sampionat i hoces da kazes da su bili slabi.Ova izjava uopste ne stoji.Da nisu Gary Payton ili J Will bolji od ove dvojice samo zato sto su uzeli prsten?Da ne pricam tokom istorije koliko je velikih igraca(playmakera)ostalo bez sampionskog prstena iako su bili odlicni.Razumem ako ne volis Nasha,ali nema smisla da kazes da nije dobar.MVP lige nije bio slucajno.

Slazem se,to stoji,rezultati najbolje govore.Medjutim,mislim da nije Nash bio jedini problem u tom timu Dalasa.Otisli su i sam si rekao Finli i jos par igraca...Trebalo je sloziti neke kockice i kad su se slozil,eto tima za titulu.Mada Play Off je cudo,iznenadjenja su moguca.Ne bi me cudilo na Istoku da ponovo Majami dodje do finala,ako pogledas njihove rezultate u poslednjih mesec i po dana sve ce ti biti jasno.

ne znam kako neko moze da kaze nesto lose za nasha, stvarno lik igra ko zmaj, ako je nekome antipatican, to nije razlog da ga blati kao igraca.....
inace, svaka cast kobe, nadam se da ce da dostigne rekord chamberlaina

Nash mozda ima dobru statistiku, ali forsira igru bez odbrane. Takvu igru je forsirao u Dallasu i takvu igru forsira u Phoenixu, a takvi timovi nikada ne osvajaju titulu.

Moze Phoenix imati odlican rekord u regularnoj sezoni, ali oni u playoffu nemaju sta da traze. Prednost daje Dallasu, San Antoniu, Utah pa cak i Houstonu.

I jos da ne igra u Indijani....Kao Garnet koji bi bio velika faca gde god d aode,ali ogroman ugovor drzi u Minesoti.Steta,cini mi se da je jurio pare a ne trofeje.Uh kad se setim kako su ga ispljuvali '97 kad je potpisao onaj ugovor na 7 godina i 121 milion dolara....
Dobro,stoji da Nes ne igra odbranu kako bi trebalo,ali da su Hjuston i Juta jaci,to nikako.Dalas i San Antonio jesu i tu se moze naci odgovor ko ce u finale Zapada.Veci je problem ko ce u finale na Istoku,mada je moje misljenje Detroit -Majami,ako ostane ovakva postavka.

U finale NBA ce Dalas sigurno i to se zna, bice sampion, ima 10000 razloga za to, ali prosto nema im ni priblizno ravnih, najzad eto i Dirk Novicki kao najbolji kosarkas na svetu (svaka cast Brajantu, ali svaki dobar igrac bi uz onoliko suteva imao mnooogo poena)! Pa Dallas je i prosle godine bio najjaci u NBA, ali je ipak Miami uzeo titulu, ne znam kako! Ja se nadam da ce rival biti Klivlend ili Vasington (jedan od ova dva tima igrace sigurno finale Istoka), jer je Detroit zamorna ekipa, a Miami je sa izvikanim i previkanim tandemom odigrao prosle godine iznad svojih mogucnosti i nebi predstavljao ama bas nikakav problem Dallas-u!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back