NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za titulu Majamiju velike zasluge imaju Vejd, Morning i O'neal pre svih.Setite se da dok su u LA bili Meloun, Pejton, O'neal i Brajant da ni onda nisu mogli do titule.Ako Kobi uspe u play-off da ponovi nekoliko ovakvih partija mogu bar do polufinala zapada.LA ide na SA u play - off???

Mourning nije bio toliko zasluzan, on igra ispod proseka (zbog bolesti) vec neko vreme.

Ta generacija Lakersa je naletela na Detroit u finalu. Jos jedan dokaz da odbrana donosi titulu (za one koji kazu da ce Phoenix osvojiti titulu).

Zna se ko je glavni razlog osvajanja 3 titule LA-a i Miami-ja,a to je Shaq.To je i Wade rekao,bez obzira sto ej bio MVP.Shaq otvara prostor svima,jer jednostavno moraju da spustaju odbranu(primetite kad Shaq ozbiljno igra) i to ostavlja dovoljno prostora igracima da igraju 1:1.Naravno,Kobe i Wade su vrh igraci,ali bez Shaqa ne bi uzeli titulu ni jedan.Pogledajte i ranije...Peni je igrao odlicno dok je bilo Shaqa i ceo tim Orlanda,a posle,down.Isto vazi i za LA,a tako ce verovatno biti i sa Miamijem kad Shaq ode u penziju.
Ne kazem da ostali igraci nisu zasluzni za titulu,daleko od toga,ali mora da se zna ko je TATA.
Za Phoenix....JA znam da tim te vrste ne osvaja titulu,ali ga je lepo gledati sto duze!A taj tim Detroita koji je uzeo titulu,kao i sada stvarno volim da gledam

Wade je po tom pitanju pametniji od Kobea i Penija svojevremeno.Ne zeli status prve zvezde,iako je statisticki gledano najbolji igrac Heat-a,i dalkeeeeeeeeeko ispred Shaqa! A i zasto bi? Njemu lepo,svima lepo,zdrava atmosfera i opet ce igrati bar finale Istoka :D A ima vremena kad ce da bude glavni...Shaq vec ima 35 godina,verujem da ce i Riley i Shaq vec sledece sezone i zvanicno prebaciti ulogu prve zvezde na Wade-a.Samo da se ne povredjuje kao ove godine...

Oko Shaqa mislim da ne mozete da napravite tim ako nemate barem jos jednu super zvezdu.Dok su LA sa Brajantom veoma dobra ekipa sto mislim da ne bi bio slucaj da je samo O'Neal tu.Da li je neko pomisli oda Feniks u regularnom delu sezone jednostavno ne zeli da igra odbranu a da ce u play-off da zagrize?

Ko zna na greskama se uci iako je jasno u dosadasnjem tok sezone da je to napadacki tim.Isto kao i Dallas mora da su izvukli neku pouku iz proslogodisnjeg finala NBA.Dallas ove sezone od 11 poraza 8 puta porazen od timova iz svoje konferencije.

Svaka mu cast.Ne za nogu nego za trojku.U pravu si Mustang.Jeste Mustang ti porazi mogu biti i varka jer mislim da su od Warriorsa 2 puta izgubili a oni tesko da mogu do play-off.Prakticno ti porazi se ponistavaju.Moze Atlanta ili Sarlot 3 puta pobediti i Feniks i Dallas a play-off ne mogu ni da sanjaju.

Svaka mu cast.Ne za nogu nego za trojku.Jeste Mustang ti porazi mogu biti i varka jer mislim da su od Warriorsa 2 puta izgubili a oni tesko da mogu do play-off.Prakticno ti porazi se ponistavaju.Moze Atlanta ili Sarlot 3 puta pobediti i Feniks i Dallas a play-off ne mogu ni da sanjaju.

Hornetsi imaju odlican tim, steta sto je bilo povreda jer bi sigurno igrali playoff. Bullsi su se bas zajebali sto su trade Chandlera u Hornets u zamenu za Browna.

Stojakovic bi trebao zaigrati u subotu protiv Knicks.

Chicago-Indiana 92:90, Ben Gordon pogodio za dva na 2.8 sec do kraja
Gordon 31 poen, Jermaine O'Neal 39 (a pre neku nedelju bio povredjen)

team leaders
poeni- Gordon 31, Jermaine O'Neal 39
skokovi- Ben Wallace 14, O'Neal 14
asistencije- Gordon 5, Tinsley 5
pacersi su sad na 31-38, 9. na istoku, iza New Jersey (32-38 ) i Washingtona (33-38 )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back