NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice zanimljivo videti Antica u centarskom tandemu sa Alom Hofordom, taman sad ode im Paculia u Milvoki i otvara se prostor za Antica.

Jeste da sad svako moze da igra u NBA i da je vec postalo pomalo smesno ko sve ide tamo ali realno ko da su sad pa su oni njihovi lokalni americki anonimni igraci sto dolaze u NBA pa nesto bolji.
U svakom slucaju ja bi isto pre poverenje imao u jednom Antica koji bar ima iskustvo igranja u velikim klubovima, osvajanju Evrolige, igranje na velikim takmicenjima nego tamo u nekog balavca koji dolazi sa koledza, razvojne lige ili odakle vec.

Makedonija inspiracija Koka-Koli..

Zvanicno Koka Kola pozelela Dobrodoslicu Peri Anticu i pozelela mu dobre igre i da nacini MAKEDONSKE navijace ponosnim..

1000196_10151779132202138_1220502459_n.jpg

Koga sakas da se osvezis, ti zemi go ona najdobroooo..
Koka Kola e toa...
:hahaha:

Meni ne deluje kao da ce biti dobar igrac, nema tehniku, a nije visok ni 2 metra...

Nemo' pričat'...

Inače, danas je tehnika izuzetno tražena u NBA, sve sam tehničar.

Ovo je njegov učinak do sada. Ne mora ništa da znači, čak i ne volim da se stvara igrač od nekoga ko još nije ni zagazio na NBA parket.

As a freshman in 2009–10 Aaron started in 28 of 41 games and averaged 11.8 points, 10.1 rebounds and 2.1 blocks per game. Aaron also competed on the school’s track and field team as a thrower and played summer basketball for the Oakland Soldiers.

As a sophomore in 2010–11, he helped his team win Mitty's first state title in basketball. That team also captured the WCAL regular season and playoff crowns, CCS Division II title and Nor-Cal championship. The team finished with a 32–2 record and closed the season on a 20–0 winning streak. He started all 34 games and averaged 16.4 points, 12.5 rebounds and 3.6 blocks per game. He scored 17 points and hauled in a state championship record 21 rebounds in the 2011 title game.

In his junior year he averaged 22.9 points, 12.8 rebounds, 2.6 assists and 2.3 blocks.[4] In the state basketball tournament he averaged 27.0 points per game before finding out he had been playing with mononucleosis.[5] He was chosen as the Mr. Basketball State Player of the Year. The last junior to be Mr. Basketball in California was Tyson Chandler in 2000 and the one before that was Jason Kidd in 1991.

His senior season he averaged 21.6 points, 15.7 rebounds, 3.3 blocks and 2.1 assists per game.

Poslednja izmena:
uff,istok ce biti prejak...ne mogu da docekam pocetak sezone :D

Stvarno je tesko prognozirati bilo sta,ali mislim da indiana sa ovakvim timom moze da srusi miami...Sto se Brooklyna tice,mnogo stvari ce zavisiti od toga kako se Pierce i Garnett prilagode.Ali definitivno i oni imaju strasan tim...

Није више толико страшан, ипак њих двојица заједно имају 72 године, јбг.

Jos mesec dana do Tip-Off-a, transakcije se smiruju.

Mislim da ce biti novi poredak na zapadu. Po meni Klipersi favoriti, mada mislim da u plej ofu nemaju sta da traze protiv ekipa sa istoka. Hjuston napravio odlican posao. Pitanje samo da li ce placipicka Supermen opet da kuka ako Harden bude alfa muzjak u ekipi... a po meni mislim dahoce! San Antonio i desetu sezonu za redom pocinju sa istom okosnicom... godinu dana stariji, ali pokazali su vise puta da mogu da iznenade, samo mislim da ne mogu doci do kraja. Memfis godinu dana iskusniji, videcemo da li je prosla sezona bila slucajnost. Oklahoma se zeznula za Hardena, sto se videlo prosle sezone u plej ofu. Pitanje kakav ce se Vestbruk vratiti...cini mi se da bi Durantula ove sezone mogao do proseka 32-33 p po utakmici. Minesota odradila fin posao. Svake godine od njih ocekujem iznenadjenje, ali bi ove godine najzad mogli bar u plej of da upadnu. Golden Stejt i Denver - o njima ne znam ni sta da kazem. Mogu da dobiju svakoga i izgube... mac sa dve ostrice za Run'n'Gun kosarku koju igraju. Sto se tice mojih Lejkersa, cini mi se da pucaju na prvog pika sledece sezone, koga hvale na sva usta. Kazu, novi Lebron. Samo da Kobi ne vaskrsne i pokvari planove. Jutino angazovanjee 20 miliona iz Golden Stejta mi nema nikakve logike. Ostatak zapada - konkurencija Lejkersima za dno.

Na istoku mislim da ce se sve svesti na Majami i Bruklin, a nadam se da ce Indijana zadrzati igru iz prosle sezone, pa da uz proslogodisnje plej-of iskustvo naprave kursluz. Niksi i Cikago sa povratnikom Rouzom mogu samo da zadaju probleme, mada mislim da ne mogu do nekih epohalnih iznenadjenja. Ostatak istoka - borba za ispadanje u prvom krugu plej ofa!

Mislim da ce biti novi poredak na zapadu. Po meni Klipersi favoriti, mada mislim da u plej ofu nemaju sta da traze protiv ekipa sa istoka. Hjuston napravio odlican posao. Pitanje samo da li ce placipicka Supermen opet da kuka ako Harden bude alfa muzjak u ekipi... a po meni mislim dahoce! San Antonio i desetu sezonu za redom pocinju sa istom okosnicom... godinu dana stariji, ali pokazali su vise puta da mogu da iznenade, samo mislim da ne mogu doci do kraja. Memfis godinu dana iskusniji, videcemo da li je prosla sezona bila slucajnost. Oklahoma se zeznula za Hardena, sto se videlo prosle sezone u plej ofu. Pitanje kakav ce se Vestbruk vratiti...cini mi se da bi Durantula ove sezone mogao do proseka 32-33 p po utakmici. Minesota odradila fin posao. Svake godine od njih ocekujem iznenadjenje, ali bi ove godine najzad mogli bar u plej of da upadnu. Golden Stejt i Denver - o njima ne znam ni sta da kazem. Mogu da dobiju svakoga i izgube... mac sa dve ostrice za Run'n'Gun kosarku koju igraju. Sto se tice mojih Lejkersa, cini mi se da pucaju na prvog pika sledece sezone, koga hvale na sva usta. Kazu, novi Lebron. Samo da Kobi ne vaskrsne i pokvari planove. Jutino angazovanjee 20 miliona iz Golden Stejta mi nema nikakve logike. Ostatak zapada - konkurencija Lejkersima za dno.

Na istoku mislim da ce se sve svesti na Majami i Bruklin, a nadam se da ce Indijana zadrzati igru iz prosle sezone, pa da uz proslogodisnje plej-of iskustvo naprave kursluz. Niksi i Cikago sa povratnikom Rouzom mogu samo da zadaju probleme, mada mislim da ne mogu do nekih epohalnih iznenadjenja. Ostatak istoka - borba za ispadanje u prvom krugu plej ofa!

To je to otprilike.
Valjda će Rouz biti onaj stari.Nije više zanimljivo gledati istok, Majami ždere one ekipe. Bruklin deluje dobro, iskusni su. Boston puk'o.

Tesko... Godinu i po dana je bas mnogo, pa i za takvog igraca... A s druge strane, sad je ostao bez podrske. Tu je petorka, ali klupa im je gora od rezerva Bobketsa!

Cekam da vidim kako ce Klipersi funkcionisati sa Riversom. Mislim da su odlicna ekipa, ali Grifin i Dzordan su soutajmeri, a plej of je daleko od pikanja basketa i lakih kucanja, ali apova i posterizovanja (protiv Memfisa bese u jednoj tekmi da su imali samo jedno kucanje?!). I naravno Hjuston! Onaj zvalonja Hauard nije mogao da izabere drugu ekipu, nego bas Hjuston koji je poceo da mi se svidja!

Sa njima se nikad ne zna...prosle sezone su bili na korak do titule :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back