jamal99
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Au čoveče, mora da se nađe ta utakmica. Nema sumnje da su odbrane bile samo formalne ali učinak mu je fenomenalan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au čoveče, mora da se nađe ta utakmica. Nema sumnje da su odbrane bile samo formalne ali učinak mu je fenomenalan.
Unistio ih je asistencijama...
Jel Teo bio na draftu?
-----------------------------
da odmah sebi odgovorim - 2009 - undrafted!!!!
A Riki Rubio im superzvezda... sta ti je marketing!
E bas nesto pricam sa ortakom, ja mislim da sto se tice Istocne konferencije da ove godine ce 2 Njujorska tima da vode glavnu rec, bice to pravi gradski derbi , kakav se samo pozeleti moze.
St se tice istoka mislim da i Majami ce tesko imati sanse protiv njih.
Ja bas mislim da ni jedni ni drugi nece nista uraditi. A ovo da ce Majami tesko protiv njih je smesno...
Vasilije Micic u mock draftu 27. pick za 2014. godinu...Malo mi je ovo nerealno, ili ja nista specijalno od njega nisam video na EP. Mislim da ima barem jedno 2-3 mladja igraca u Srbiji koji zasluzuju pre njega da budu draftovani.
Vasilije Micic u mock draftu 27. pick za 2014. godinu...Malo mi je ovo nerealno, ili ja nista specijalno od njega nisam video na EP. Mislim da ima barem jedno 2-3 mladja igraca u Srbiji koji zasluzuju pre njega da budu draftovani.
To moram da vidim, to ce da bude smejurija od igre 
Drobnjak je bek zarobljen u telu mrcine. Tako nesto nikada u svom timu ne bih zeleo da imam. Pero Antic stil.
Pa dok je bio mlađi je prilično dominirao, bar kod nas.Nisam hteo da ga navodim, ali da, bas sam na njega pomislio - Drobnjak van reketa!
A obrnuta sudbina snasla je Divca, Milicica i Sabonisa (da ne nabrajam dalje) koji su otisli tamo kao centri sa odlicnom koordinacijom pokreta i odlicnom pokretljivoscu... medjutim, morali da ih utove , jer ko je od centara u NBA pokretan??? Jedan primer mi navedite! Gasol je 4 kod njih, silom prilika na 5 igra.Centar - drvo koje se rve pod kosem, a za to treba 130 kg!
Hauard bi 90ih bio prosečan centar. Danas je među najboljima jer su 5tice nikad manje zastupljene.Jeste Hauard pokretan, ali za sta on koristi tu svoju brzinu i eksplozivnost? Isto kao sto su Okur i Barnjani suteri, ali onda dodje neki Pekovic, Hauard, Bajnam i raznese ga...
Jeste Hauard pokretan, ali za sta on koristi tu svoju brzinu i eksplozivnost? Isto kao sto su Okur i Barnjani suteri, ali onda dodje neki Pekovic, Hauard, Bajnam i raznese ga...