NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad videh , sta reci nego BRAVO TEO : )
Bila stvarno odlicna utakmica.

No bila je i odlicna utakmica Bilbao - Filadelfija, steta sto je Bilbao ispustio pobedu (na kraju bilo 104 - 106 za Filadelfiju) , pre svega zbog navijaca koji su jedni od najodanijih i najvatrenijih u Evropi.

Unistio ih je asistencijama...
Jel Teo bio na draftu?

-----------------------------
da odmah sebi odgovorim - 2009 - undrafted!!!!

A Riki Rubio im superzvezda... sta ti je marketing!

Internacionalni igraci su automatski dostupni za izbor na draftu u kalendarskoj godini kada pune 22. Teo je rodjen 1987. pa je bio dostupan za 2009 draft.

Nije Rubio superzvezda nego je bacio par pasova iza ledja pa je bio po medijima jer je jos pre nego sto je dosao bila velika frka oko njega...
Mislim da bi Teo bio bolji NBA igrac od njega, samo sto je Rubio bolji u odbrani.

Koliko ja vidim, Minesota ce fransizu da zasniva na njemu... Lavu nisu dali neki max ugovor na 5 god, posto samo jedan igrac moze da ima takav, nego ga cuvaju za Rubija. Par asistencija dovoljno da ga vinu u visine... Iako se meni licno ne svidja, jer sem asistencije je gotovo bezopasan po kos protivnika... Za odbranu potvrdjujem...

Mislim da bi se Teo snasao dobro, jer je napadac bas kakav treba za NBA - samouveren i dovoljno drzak da sutne kada ne treba i da pogodi, pa i ako promasi da ga to ne sputava da to opet uradi... za pas i koriscenje pika da ne pricam...

Sinoc bila izvanredna utakmica izmedju San Antonija i CSKA Moskve, bio je to duel 2 verovatno najjace evropske ekipe ; )
Steta izgubi CSKA posle produzetka 95;93 , a imali su ih , Djinobili bio odlican , no onaj Novozelandjanin Bejns dao kos iz odbojke za San Antonio za produzetak , mada imao je CSKA i u produzetku napad za pobedu......no nije im se posrecilo........ali stvarno odlicna utakmica.

E bas nesto pricam sa ortakom, ja mislim da sto se tice Istocne konferencije da ove godine ce 2 Njujorska tima da vode glavnu rec, bice to pravi gradski derbi , kakav se samo pozeleti moze.

Evo bas gledam , iako je Dzejson Kid iznenada napustio Nikse i resio da postane trener , vidim oni su se bas dobro pojacali , dosli su im :

Andrea Barnjani
Beno Udrih
Ike Diogu (odlicni Nigerijac koji je briljirao na prosloj Olimpijadi)
Kenjon Martin
Ron Artest
zatim i sin od Timija Hardaveja isto deluje obecavajuce zasad

plus kad se na njih dodaju ovi koji su ostali kao : Melo Entoni, Tajson Cendler, Pablo Pridjioni, Amari Stodemajer, Imam Sampert, Dzej Ar Smit, Ramond Felton to je stvarno jedna izuzetno mocna ekipa.

A na drugoj strani imamo Netse sa Deronom Vilijamsom, Pirsom, Garnetom, Dzetom, Kirilenkom, Teletovicem, Dzo Dzonsonom, Alanom Andersonom, Bruk Lopezom...........stvarno bice to bas sudar divova.

St se tice istoka mislim da i Majami ce tesko imati sanse protiv njih.

E bas nesto pricam sa ortakom, ja mislim da sto se tice Istocne konferencije da ove godine ce 2 Njujorska tima da vode glavnu rec, bice to pravi gradski derbi , kakav se samo pozeleti moze.

St se tice istoka mislim da i Majami ce tesko imati sanse protiv njih.

Ja bas mislim da ni jedni ni drugi nece nista uraditi. A ovo da ce Majami tesko protiv njih je smesno...

Ja bas mislim da ni jedni ni drugi nece nista uraditi. A ovo da ce Majami tesko protiv njih je smesno...

Upravo tako. Pogotovo Bruklin neće ništa napraviti. Sklepan je tim da Bog sačuva. Više se išlo na imena, mesto da se gleda ko bi s' ukim mogao da igra. Garnet i Pirs su u godinama i pitanje je koliko su motivisani i koliko će se truditi. Deron je promenjive forme i kontinuitet mu nedostaje. Mator je baš tim, sve su to (bili) vrhunski asovi, ali da ne prenagljujemo.dzabe, mnogo faktora zavisi da li će neki tim biti uspešan ili ne. Trener, forma, hemija, zdravlje - jedno ako fali do mojega. Imali smo Lajkerese prošle sezone sa skupim centrom i iskusnim igračima, al' dzabe sve to kada nemaš hemiju, a ni trenera, mada jedno uslovljava drugo i ne može se gledati pojedinačno..

Vasilije Micic u mock draftu 27. pick za 2014. godinu...Malo mi je ovo nerealno, ili ja nista specijalno od njega nisam video na EP. Mislim da ima barem jedno 2-3 mladja igraca u Srbiji koji zasluzuju pre njega da budu draftovani.

Vasilije Micic u mock draftu 27. pick za 2014. godinu...Malo mi je ovo nerealno, ili ja nista specijalno od njega nisam video na EP. Mislim da ima barem jedno 2-3 mladja igraca u Srbiji koji zasluzuju pre njega da budu draftovani.

To što misliš, ne mora bit' da si u pravu.

Vasa je još klinja, ne mogu se još donositi jasna previđanja, jer on je na EP prvi put igrao baš velike mečeve. Tako da nerealno je prognozirati.

Oni vise procenjuju mogucnost razvitka, fizickog i igrackog... To sto bi neko bio dominantan u svojoj generaciji, daje 50p, 15sk, itd, skautima nista ne znaci ako oni misle da on nema predispozicije potrebne jednom igracu za NBA... Ako oni procene da na tu visinu i motoriku treba da igra drugu poziciju, onda za to treba da se ugoji XX kilograma, ili je previse dobar asistent da bi igrao trojku, gde treba da daje koseve i skace...

To sto sada igra tako i kako je odigrao na EP nista ne znaci...

Nisam hteo da ga navodim, ali da, bas sam na njega pomislio - Drobnjak van reketa!
A obrnuta sudbina snasla je Divca, Milicica i Sabonisa (da ne nabrajam dalje) koji su otisli tamo kao centri sa odlicnom koordinacijom pokreta i odlicnom pokretljivoscu... medjutim, morali da ih utove , jer ko je od centara u NBA pokretan??? Jedan primer mi navedite! Gasol je 4 kod njih, silom prilika na 5 igra.Centar - drvo koje se rve pod kosem, a za to treba 130 kg!

Nisam hteo da ga navodim, ali da, bas sam na njega pomislio - Drobnjak van reketa!
A obrnuta sudbina snasla je Divca, Milicica i Sabonisa (da ne nabrajam dalje) koji su otisli tamo kao centri sa odlicnom koordinacijom pokreta i odlicnom pokretljivoscu... medjutim, morali da ih utove , jer ko je od centara u NBA pokretan??? Jedan primer mi navedite! Gasol je 4 kod njih, silom prilika na 5 igra.Centar - drvo koje se rve pod kosem, a za to treba 130 kg!

Howard je pokretan :D Mada on je genetsko čudo iskreno rečeno. Takva kombinacija mase, visine i brzine je prosto neverovatna. Mada i on je platio danak tome (povredio leđa dosta ozbiljno).

Jeste Hauard pokretan, ali za sta on koristi tu svoju brzinu i eksplozivnost? Isto kao sto su Okur i Barnjani suteri, ali onda dodje neki Pekovic, Hauard, Bajnam i raznese ga...

Mislio sam na Dvajta :D Koristio je fizikalije uglavnom za skokove i dobru odbranu, a što se tiče centarske tehnike, očajan je. Čak ni poluhorog nema nego baca nešto bangavo i ravno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back