- Poruka
- 62.443
Toga su i oni svesni... Ali cak i kod njih se pojavi neka legenda koju zele da ispostuju. Kobi je fransiza.
I kada mu istekne ugovor sledeceg leta, oni ce morati da mu daju vise od ostalih. Niko i ne pomislja da nece dobiti novi ugovor od Lejkersa i da ce preci negde drugo. Ja se sve nadam da ce ga dobiti za 7-8 mil $/god, ali sumnjam da ce on uzeti ispod 15 mil $ (Nes sa 40 ima 9 mil $)... sto znaci Brajant, Nes i jedan igrac od 17-18 miliona.
Jbg, mozda se tebi ne svidja, ali je i u USA Run'n'Gun hit... Od Finiksa, prosle godine G.Stejt i Denver... Ni ja nisam odusevljen stilom, ali ne mozes da kazes da se samo ljubitelji kosarke u Srbiji odusevljavaju time. A u svakom slucaju bolje je od tekme Nju Dzersi - Boston koja zavrsi 78-72.
Meni licno nije, ali naravno da nisu samo Srbi ludi za time. Litvanska reprezentacija i Makabiju je ta vrsta kosarke nesto kao i Oce nas. U sustini, i Krizevski u Duke-u igra takvu kosarku, samo na pola terena, posto na koledzu ne moze uvek tako brzo da se igra.
- - - - - - - - - -
Pajserčina došla i za sekund oplela po Srbima
Tema je NBA, naravno![]()
Naravno, uvek