NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toga su i oni svesni... Ali cak i kod njih se pojavi neka legenda koju zele da ispostuju. Kobi je fransiza.
I kada mu istekne ugovor sledeceg leta, oni ce morati da mu daju vise od ostalih. Niko i ne pomislja da nece dobiti novi ugovor od Lejkersa i da ce preci negde drugo. Ja se sve nadam da ce ga dobiti za 7-8 mil $/god, ali sumnjam da ce on uzeti ispod 15 mil $ (Nes sa 40 ima 9 mil $)... sto znaci Brajant, Nes i jedan igrac od 17-18 miliona.

Jbg, mozda se tebi ne svidja, ali je i u USA Run'n'Gun hit... Od Finiksa, prosle godine G.Stejt i Denver... Ni ja nisam odusevljen stilom, ali ne mozes da kazes da se samo ljubitelji kosarke u Srbiji odusevljavaju time. A u svakom slucaju bolje je od tekme Nju Dzersi - Boston koja zavrsi 78-72.

Meni licno nije, ali naravno da nisu samo Srbi ludi za time. Litvanska reprezentacija i Makabiju je ta vrsta kosarke nesto kao i Oce nas. U sustini, i Krizevski u Duke-u igra takvu kosarku, samo na pola terena, posto na koledzu ne moze uvek tako brzo da se igra.

- - - - - - - - - -

Pajserčina došla i za sekund oplela po Srbima :D

Tema je NBA, naravno :lol:

Naravno, uvek :worth::super:

Welcome home matoriiiii, mislim da bi Pistonsi mogli do playoffa. Ruku na srce da su na zapadu to bi bila misaona imenica, ali na istoku je to ipak malo lakse.

chauncey-billups_300_050614.jpg

Dopada mi se kako se trenutno mešaju karte u NBA....možda će ove sezone biti više timova koji će se boriti za plej of..

-Detroit se lepo pojačao, Smit i Bilaps, Drumond je veliki potencijal, biće to zaista dobar tim...

-GS se možda i najbolje pojačao..

-Hjuston, od vremena Minga i TMC nije imao jači tim...Harden, Hauard, Parsons, Lin...mnogo su jaki..

Dopada mi se kako se trenutno mešaju karte u NBA....možda će ove sezone biti više timova koji će se boriti za plej of..

-Detroit se lepo pojačao, Smit i Bilaps, Drumond je veliki potencijal, biće to zaista dobar tim...

-GS se možda i najbolje pojačao..

-Hjuston, od vremena Minga i TMC nije imao jači tim...Harden, Hauard, Parsons, Lin...mnogo su jaki..
Da,Hjuston ima da gazi na zapadu :)

Sto se istoka tice,ne zna se koji tim ce biti jaci:Miami,Indiana,Brooklyn,Chicago...haos

Izgleda da kod Kirilenka proradela ruska veza, ostali vlasnici se zabrinuli da ga Prokhorov ne placa sa strane, i da je ovih tri miliona godisnje samo paravan. Posto znamo Ruse, znamo da nema sta da se sumnja, i da je to tacno, samo ih nikada nece nahvatati.:lol:

http://www.businessinsider.com/pero-antic-nba-cult-hero-hawks-2013-7

This Bald, Tattooed Macedonian Basketball Player Is The NBA's Next Great Cult Hero

pero-antic-ball-jersey.jpg

The Atlanta Hawks have reportedly signed 30-year-old Macedonian power forward Pero Antić, who last played for the European champions Olympiacos in Greece.

Antić looks like a player you'd create in a videogame. He's 6'11" and bald, with a thick black beard and two arms full of black tattoos.
He has the shreds of a Macedonian flag tattooed on his chest, interspersed with black clouds.

pero-antic-tat.jpg

Ne zove se badava "košarkaški cirkus"? :mrgreen:

NBA je poznat po tome što daje šansu svakoj budali ako makar izgleda kao dobra sirovina da uspe. Raduljica je bilde, ali je oduvek bio dobra sirovina. Ne zaboravite da su se tu samo zbog svoje visine oprobalo i Slavko Vraneš i Mile Ilić. U NBA-u je uspeo jedan Omer Ašik.

Pa slabi su na centre, pa makar isti bili i potpuni balvani, to jeste tacno. To je posledica manjka dobre centarske robe na slobodnom trzistu. Ali Antic je previse cak i za to.ANtic nije cak ni sirovina, on je sutirac trojki i vezara.

Ma glupost je potpisivati takve igrače, već su se jednom opekli pre desetak godina sa potpisivamjem razmoraznih evropskih poluigrača na konto slave Divca, Peđe, Sabonisa, Dirka i Manua. Šta li ih ovaj put navodi na to ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back