Dakaridis
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Al se prosetao do trojke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LeChoke se ispromasivao,ali je ipak dao 32 poena...
Tim Dankan rastura..Steta sto Spursi nisu pobedili,Alena usralo,nije ni gledao gde bije..
Allen jeste vrhunski šuter ali ono sa vrhova prstiju je stvarno....
Pitanje je da li je ovo psiholoski unistilo spurse,nadam se da nije.Ipak su iskusan tim...
Morace Danny Green da zagreje rukuDuncan neće moći da ponovi onakvu partiju makar koliko da je motivisan. Mora da proradi šut spolja inače su pukli. Trojke su im falile jako...

A jednom i Grin i Nil da zakazu...Uz to i Parker i Manu daleko ispod renomea i ocekivanja! Djinobili 8 gresaka i 5 suteva na kos!!! Inace, celu seriju igra lose...
Ne verujem da ce ih uzdrmati... Ako krene sut za tri, uz standardne partije Dankana i Lenarda (nekako su mi ova dvojica najpouzdanija), mislim da i Parker i Manu mogu da odigraju ne solidno, nego i losije, a Sparsi da pobede...
S druge strane, Majamijevci znaju da su se izvukli... Lebron 48 min u najavi, Vejd ce da da poslednji atom meniskusa i ukrstenih ligamenata kolena. Mislim da bi njima prevagu mogao da donese Bos odlicnom partijom. A nekako slutim da ce Miler, Alen i Calmers da se raspucaju nalik Dalasu protiv Lejkersa u onom ciscenju pre dve god (kada su Pedja, Teri i ko god jebacio trojku imali seriju od 15 vezanih pogodaka)... Ne bi me cudilo i da puste i Rasara Luisa ili Dzonsa i da oni ubace po dve tri... Sve u svemu, sa solidnim partijama epizodista Majamija (po 10-ak poena) mislim da bi Sparsi trebali lako da ih dobiju...
@Matijasevic
Sledeci mec gledam na netu,ne mogu vise da slusam onog mentola...
Na neke najobicnije poteze Lebitcha (tipa kad je samo vratio loptu Milleru) se iscudjavao i padao u nesvest...
Dobar je Kawhi,jos da je pogodio prvo bacanje...McGrady nije moga da gleda
I bio je faul nad Djinobilijem na onom prodoru...

Morace Danny Green da zagreje ruku
Bice sigurno mnogo tezak mec,usrace se i jedni i drugi.Miami vise, nadam se![]()
Dobar je Kawhi,jos da je pogodio prvo bacanje...McGrady nije moga da gleda
Haha, najjači onaj drugi komentator . Kada je ostalo 1.9, za Megrejdija, nešto u fazonu dao bi 2 trojke
A za Lenarda sa očekivao da će 1 da promaši, jbg., mlad igrač mnogo, nema on tog iskustva, mada i Đinobili bi promašio, kako je igrao.
Videcemo dal ce ponovo igrati bez marame...
Zaboravih da dodam, Lenard će izrasti u jednog od najboljih igrača (timskih) u NBA-a. Čovek razbija.

Pa da,faula jeste bilo,ali se u takvim situacijama ne svira...Steta bi bila da propadne... da dodje neka leva ekipa, da mu 10 mil godisnje da bude nosilac fransize kao covek s titulom...kao sto je Hjuston da Linu i Asiku, Indiana Pouziju...Izuzetak su Odom koji je ostao u LAL i Artest koji je dosao za manje para... ali opet to je LA :/
Iako ne volim Majami, mislim da ima vise argumenata protiv... 1. nisu ga dobro klepili, 2. uz to kraj tekme i 3. na terenu domacina - Majamija... Faul nikako nije mogao biti sviran...![]()

Kakav mec 
Upravo.."kakav pas, bez gledanja, kakav ugao dodavanja"...

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju...Najjace kad je svrsio na najnormalni Lebronov pas: "kakav pas iz odbojke, magija Lebrona Dzejmsa, sta radi ovaj covek danas"
A "ovaj covek danas" tj juce kako hocete, je i pored sjajne statisktike odigrao jednu od glupljih utakmica u zivotu. Toliko silovanja odavno nisam video, toliko nekreativnih zabijanja pod kos i gubljenje vaznih lopti to je strasno. Posle one greske kad je SA imao plus 4 i dva bacanja Wade ulazi u kadar, gleda Lebrona u fazonu: "Daj covece sta uradi to siledzijo jedan". Bukvalno su se pozdravili sa titulom to se jednostavno videlo po govoru tela. Medjutim cudo nevidjeno sta je SA ispustio, i to jos oni ejjj tako iskusna ekipa. Na +3 oni ne prave faul u poslednjem napadu? Sta kao to nije fer plej? Hoce li ih ko hvaliti kako su fer odigrali kad Majami uzme titulu? Neverovatno, razocarao je Popovic.
Inace ova utakmica je bila sjajna prilika da jednom zauvek prestanje dizanje Lebrona u nebesa, istrenirana sirovina bez sampionskog karaktera. Njegovi ulazi izgledaju tako tesko da me dusa zaboli kad ga gledam. Medjutim Bos koji je odigrao fenomenalno zavrsnicu, i Rej Alen su nam pokvarili zurku, tj to zadovoljstvo da izbrisemo kralja iz svih recenica u kojima se dovodi u vezu sa Jordanom. Tako da ce se o Lebronu ispisivati epovi, i to na tudj racun ali marketing je marketing![]()
Allen im je dupe spasio,kao i Chalmers koji ih je nosio prve 3 cetvrtine...Rej Alen je najveca rupa u odbrani, i Miler mora da ima manju minutazu. Spolstra se ponekad glupira.

Rej Alen je najveca rupa u odbrani, i Miler mora da ima manju minutazu. Spolstra se ponekad glupira.
Srecan rodjendan Dirkcino