Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.698
ISUS MEĐU LEJKERSIMA: Meta Vorld Pis promenio ime ponovo!
koja je ovo morončina...
koja je ovo morončina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ISUS MEĐU LEJKERSIMA: Meta Vorld Pis promenio ime ponovo!
koja je ovo morončina...

Kakav kralj je ovaj Ron Artest![]()
Debil je smesna rec za njegaKo je taj?![]()
![]()
DA LI JE MOGUCE DA JE TOLIKI DEBIL???

Posle onako glupo izgubljene 6. utakmice ovo se ocekivalo. Pocelo je dizanje Jamesa u nebesa kao sto sam i najavio. Nek se zahvali slobodno Bosu i Alenu.
Posle onako glupo izgubljene 6. utakmice ovo se ocekivalo. Pocelo je dizanje Jamesa u nebesa kao sto sam i najavio. Nek se zahvali slobodno Bosu i Alenu.

Greg Popovic kupio fazone od Dude......
Zato je izgubio sestu utakmicu.
Onaj kaže stvaranje dinastije, e ako će ovi da stvaraju dinastiju, bolje da se ne igra košarka, toliko sirovosti, svođenje košarke na atletsku stranu, teretana i razna čuda. Ubijaju košarku u svakom smislu.

Ali neka, sledeće godine će pojesti govance.

Čestitam Majamiju, mada je i San Antonio zaslužio titulu, ako ne više, ono bar isto.
Sami su krivi, mnogo grešaka. Žao mi Dankana.
Spoljna linija pročitana u poslednja dva duela, izgubili su se, nisu imali rešenja za dobru odbranu vreline.
Lebronu svaka čast, ali se čovek isprimao strašno.
Komentatori su gola govnna. Onaj jedan kaže : "I trojka Batiera...ipak ne"...Ljudi su objektivni kao onaj Milojko Pantić.
Onaj kaže stvaranje dinastije, e ako će ovi da stvaraju dinastiju, bolje da se ne igra košarka, toliko sirovosti, svođenje košarke na atletsku stranu, teretana i razna čuda. Ubijaju košarku u svakom smislu. Ali neka, sledeće godine će pojesti govance.

dobra utakmica sinoc, nemojte da zalite san antonio prosto bolji je dobio i to zasluzeno
Nemam šta da dodam. Ovakva liga i ne treba da postoji. Sve i da potpuno propadne usled nedostatka novca (kao što se pre neku sezonu zamalo desilo), ne bih se potresao uopšte.
Iz tvojih usta u Božje uši.![]()

Za komentatore nemam reci,ne znam sta se dogodilo sa njima.Potpuno su se izopacili (pogotovo onaj jedan)
Na kraju je izjavio kako je Lebitch "zapusio" usta svim kriticarima.Ko njega stavi na tv![]()
Strasno je to sto si potpuno u pravu.Gde god citam nesto o nba vidim da se svima smucilo (pogotovo od kada je oformljena "velika trojka")Nemam šta da dodam. Ovakva liga i ne treba da postoji. Sve i da potpuno propadne usled nedostatka novca (kao što se pre neku sezonu zamalo desilo), ne bih se potresao uopšte.![]()
nije pokupio jedan bitan fazon koji bi mu doneo titulu NBA šampiona
Hahaha,bas to...To nema veze sa fer-plejom, to jedino može da se nazove šablonsko (ograničeno) razmišljanje. Ako je cela liga godinama koristila taktiku hack-a-shaq molim te objasni kako je običan faul u poslednjem napadu nečasan?