- Poruka
- 13.940
Hahaha,konacno da i fanovi miamija urade nesto zanimljivo
http://latino.foxnews.com/latino/entertainment/2013/06/11/photos-eva-longoria-used-to-taunt-ex-tony-parker-during-nba-finals-game/
Al su kvarni, bokte mazo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha,konacno da i fanovi miamija urade nesto zanimljivo
http://latino.foxnews.com/latino/entertainment/2013/06/11/photos-eva-longoria-used-to-taunt-ex-tony-parker-during-nba-finals-game/
Mislim da su mu to radili i protiv MemphisaAl su kvarni, bokte mazo!![]()
Mislim da su mu to radili i protiv Memphisa
Kontam da Parkeru puca ***** za Longoriu xD

). Lenard kida u odbrani a u napadu odlican, matore da ne pominjen nece se ljutiti. Sve u svemu, Spolstra ima jos mnogo da uci, Popovic prska po njemu kako stigne. Jos jedino da ga nabije pesnicom i da uzme zenu da mu j... 
Al kad sam video ovu sliku u publici pored velike trojke spursa,pao sam
http://1.***************/-0FK-RMRN0-w/UVPUFGDIpXI/AAAAAAAAAqc/D4DdwJ6OhP0/s1600/Lebron-James-crying.jpg
Odgledao sam prvu cetvrtinu uzivo, toliko sam mogao. I probudim se oko 10, SPORTKLUB i dalje ukljucen, kad ono repriza meca druga cetvrtina u toku. Ima boga mislim se u sebi
Zadovoljstvo je bilo gledati sutersku kliniku Denija Grina i Gerija Nila (na pocetku sezone sam im konstantno mesao imena). Lenard kida u odbrani a u napadu odlican, matore da ne pominjen nece se ljutiti. Sve u svemu, Spolstra ima jos mnogo da uci, Popovic prska po njemu kako stigne. Jos jedino da ga nabije pesnicom i da uzme zenu da mu j...
![]()
Leonard ga je bukvalno izazivao da suta,a ovaj naravno sve ispromasivaoZnači punjenje?A LeBrick?
![]()

Deni Geri i Grin Nil![]()

Klasican PopAuuu, al su ih sasuli!!!
Sve me podseca na finale 2004, kada je Detroit isto ovako isprasio Lejkerse!
Zvezde i silovanje protiv timske igre i sjajne odbrane...
Lebron pred kraj 3/4 imao 7p, rasturili su ga, covek bez samopouzdanja!!!
A intervju izmedju cetvrtina, Greg Popovic kaze "We played SOLID defence" a komentatori SK prevode "solidna" odbrana![]()

Da,toliko uzdizu Lebitcha (cak i kad odigra lose) da je to vec postalo ogavno...Ovaj jedan komentator sa sport kluba je imao tako neke imbecilne izjave tipa: lako je ostalima da pogadjaju kad im Lebron dodaje lopte.Sto je najgore to je izjavio na proslom mecuNa zalost Wade je odigrao utakmicu sezone, citam vesti na ovim nasim sajtovima i kao briljirao je LeBron...to moze da izjavi samo neko ko nije gledao utakmicu. Wade je bukvalno sam realizovao jedno 10 napada kada je to bilo najpotrebnije, razigrao Bosa i igrao sjajnu odbranu. Za to vreme je kralj bio na klupi i nije on taj koji je presudio.
Manu nije mogao da ubode nista, Parker u drugom poluvremenu bez kosa...losa partija Sparsa u globalu. Sledecu moraju dobiti kako bi ostali u igri, nadam se da hoce![]()

Da,toliko uzdizu Lebitcha (cak i kad odigra lose) da je to vec postalo ogavno...Ovaj jedan komentator sa sport kluba je imao tako neke imbecilne izjave tipa: lako je ostalima da pogadjaju kad im Lebron dodaje lopte.Sto je najgore to je izjavio na proslom mecu![]()
Ne zna se koje gore prosao, ja na ispitu, ili Sparsi jutros![]()

Da,toliko uzdizu Lebitcha (cak i kad odigra lose) da je to vec postalo ogavno...Ovaj jedan komentator sa sport kluba je imao tako neke imbecilne izjave tipa: lako je ostalima da pogadjaju kad im Lebron dodaje lopte.Sto je najgore to je izjavio na proslom mecu
Wade je sinoc dominirao,unistio je spurse...Sledeci mec je mozda i odlucujuci u seriji