NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledao sam prvu cetvrtinu uzivo, toliko sam mogao. I probudim se oko 10, SPORTKLUB i dalje ukljucen, kad ono repriza meca druga cetvrtina u toku. Ima boga mislim se u sebi :)

Zadovoljstvo je bilo gledati sutersku kliniku Denija Grina i Gerija Nila (na pocetku sezone sam im konstantno mesao imena :lol: ). Lenard kida u odbrani a u napadu odlican, matore da ne pominjen nece se ljutiti. Sve u svemu, Spolstra ima jos mnogo da uci, Popovic prska po njemu kako stigne. Jos jedino da ga nabije pesnicom i da uzme zenu da mu j... :lol:

Al kad sam video ovu sliku u publici pored velike trojke spursa,pao sam :rotf:

http://1.***************/-0FK-RMRN0-w/UVPUFGDIpXI/AAAAAAAAAqc/D4DdwJ6OhP0/s1600/Lebron-James-crying.jpg

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!

Odgledao sam prvu cetvrtinu uzivo, toliko sam mogao. I probudim se oko 10, SPORTKLUB i dalje ukljucen, kad ono repriza meca druga cetvrtina u toku. Ima boga mislim se u sebi :)

Zadovoljstvo je bilo gledati sutersku kliniku Denija Grina i Gerija Nila (na pocetku sezone sam im konstantno mesao imena :lol: ). Lenard kida u odbrani a u napadu odlican, matore da ne pominjen nece se ljutiti. Sve u svemu, Spolstra ima jos mnogo da uci, Popovic prska po njemu kako stigne. Jos jedino da ga nabije pesnicom i da uzme zenu da mu j... :lol:

Deni Geri i Grin Nil :D:D:D

Auuu, al su ih sasuli!!!
Sve me podseca na finale 2004, kada je Detroit isto ovako isprasio Lejkerse!
Zvezde i silovanje protiv timske igre i sjajne odbrane...
Lebron pred kraj 3/4 imao 7p, rasturili su ga, covek bez samopouzdanja!!!
A intervju izmedju cetvrtina, Greg Popovic kaze "We played SOLID defence" a komentatori SK prevode "solidna" odbrana :super::super::super:

Samo da Parkerova povreda nije ozbiljnija...

- - - - - - - - - -

Auuu, al su ih sasuli!!!
Sve me podseca na finale 2004, kada je Detroit isto ovako isprasio Lejkerse!
Zvezde i silovanje protiv timske igre i sjajne odbrane...
Lebron pred kraj 3/4 imao 7p, rasturili su ga, covek bez samopouzdanja!!!
A intervju izmedju cetvrtina, Greg Popovic kaze "We played SOLID defence" a komentatori SK prevode "solidna" odbrana :super::super::super:
Klasican Pop :D

Carrrr :worth:
http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/234797/Greg-Popovic-Ja-sam-ludi-Srbin

Ako je iko zaslužan za to što se San Antonio nalazi na dva koraka od nove NBA titule, a vodi sa 2-1 protiv Majamija uoči dva meča u kojima će biti domaćin, onda je to svakako šef stručnog štaba Sparsa Greg Popović. Njegova životna priča nije baš klasična, a i ne možete da čujete često od trenerske legende da se diči time što je "ludi Srbin".

Greg Popović je rođen 28. januara 1949. u Istočnom Čikagu. Otac mu je bio Srbin, majka Hrvatica, a on je posle igračke karijere na univerzitetu napravio trogodišnju pauzu, pa 1973. počeo da radi kao asistent upravo sa studentima koji su igrali košarku za Vazduhoplovne snage SAD.

U San Antonio je je stigao 1988. To mu je bio prvi "pravi" posao. Proveo je četiri godine kao pomoćni trener u Sparsima, zatim četiri godine u Golden Stejtu, a od 1996. preuzeo je kao glavni trener ekipu San Antonija. I, već 1999. došao je do prve NBA titule. Osvojio ih je potom još tri, 2003, 2005. i 2007, a možda će i ove godine.

Uspeo ili ne, a u finalu je izgleda našao lek za Majami, bar ako je suditi po deklasiranju aktuelnog prvaka sa 36 poena razlike, Popović ima svoje verne navijače. Sede baš na klupi iza Sparsa, a trio čine Džo Krejmborg, Bil Parsel i Čarli Braun.

Njegovi saigrači sa koledža.

Upravo je na koledžu on potpuno zbunio Parsela, kada je godinu dana posle Grega stigao među studente.

Mladi Parsel je, tada već iskusnog Popovića, kao cimer u četvorokrevetnoj sobi pitao odakle je. Kada je čuo prezime, koje je vrlo brzo preraslo u nadimak "Popo", a ne "Pop" kako glasi u moderna vremena, upitao je potonjeg slavnog stručnjaka odakle je.

Razgovor je tekao ovako:

"Odakle sam? Hm. Znaš li ko je otpočeo Prvi svetski rat?", upitao je Popović.

"Da, znam, jedan Srbin je ubio austrougarskog nadvojvodu Ferdinanda", odgovorio je Parsel, a onda ostao začuđen sledećom rečenicom Grega Popovića:

"E, pa ja sam ti ludi Srbin!".

Lud ili ne, Srbin ili ne, sjajan je košarkaški strateg. Uostalom, teško da bi "matorci" iz San Antonija bez njega na klupi držali lekcije kakve je na svojoj koži osetio i Majami. Neko će to nazvati "evropskim pristupom" košarci, neko sjajnom košarkaškom umu. A on? On će verovatno uz osmeh ponoviti da je "ludi Srbin". Ali će, kao i svaka istinska legenda ovog sporta, pre poželeti da se posveti pripremi strategije za naredni nastup. Košarka, pre svega.

A novi nastup "Popa" i njegovih "matoraca" očekuje nas u noći između četvrtka i petka, u tri sata iza ponoći po srednjeevropskom vremenu. Meč broj četiri između San Antonija i Majamija.

Na zalost Wade je odigrao utakmicu sezone, citam vesti na ovim nasim sajtovima i kao briljirao je LeBron...to moze da izjavi samo neko ko nije gledao utakmicu. Wade je bukvalno sam realizovao jedno 10 napada kada je to bilo najpotrebnije, razigrao Bosa i igrao sjajnu odbranu. Za to vreme je kralj bio na klupi i nije on taj koji je presudio.

Manu nije mogao da ubode nista, Parker u drugom poluvremenu bez kosa...losa partija Sparsa u globalu. Sledecu moraju dobiti kako bi ostali u igri, nadam se da hoce :)

Na zalost Wade je odigrao utakmicu sezone, citam vesti na ovim nasim sajtovima i kao briljirao je LeBron...to moze da izjavi samo neko ko nije gledao utakmicu. Wade je bukvalno sam realizovao jedno 10 napada kada je to bilo najpotrebnije, razigrao Bosa i igrao sjajnu odbranu. Za to vreme je kralj bio na klupi i nije on taj koji je presudio.

Manu nije mogao da ubode nista, Parker u drugom poluvremenu bez kosa...losa partija Sparsa u globalu. Sledecu moraju dobiti kako bi ostali u igri, nadam se da hoce :)
Da,toliko uzdizu Lebitcha (cak i kad odigra lose) da je to vec postalo ogavno...Ovaj jedan komentator sa sport kluba je imao tako neke imbecilne izjave tipa: lako je ostalima da pogadjaju kad im Lebron dodaje lopte.Sto je najgore to je izjavio na proslom mecu :dash:

Wade je sinoc dominirao,unistio je spurse...Sledeci mec je mozda i odlucujuci u seriji

Steta za Sparse , mislim da su pre svega izgubili zbog svojih gresaka , igrali su previse meko u odbrani i vecinu koseva su primili gotovo na istu foru.
Ako nista drugo moraju makar mnogo jace faulove pod kosem da prave.

Isto tako fali mnogo Sparsima Djinobili u ovoj seriji , zaista u ovaj citavoj seriji nema ga nigde , Dankan isto odigrao odlicnu prvu utakmicu a ove preostale 3 je dosta kilavio.
Znaci mora Manu malo da se razigra.

Da,toliko uzdizu Lebitcha (cak i kad odigra lose) da je to vec postalo ogavno...Ovaj jedan komentator sa sport kluba je imao tako neke imbecilne izjave tipa: lako je ostalima da pogadjaju kad im Lebron dodaje lopte.Sto je najgore to je izjavio na proslom mecu :dash:

Da, to sam cuo i nisam se mogao nacuditi!!! Kao, osecaj za pas u tranziciji (kada je M Miler pogodio trojku), oci na ledjima... mislim da je cak i rekao, kada LBJ da takvu loptu, teze je promasiti trojku!!!

Ne zna se koje gore prosao, ja na ispitu, ili Sparsi jutros :mrgreen:

Bio si kao Manu Djinobili :)

Wade je sinoc dominirao,unistio je spurse...Sledeci mec je mozda i odlucujuci u seriji

Za ovo ti davam repku.

Onaj komentator Dragojević, ili kako već. Čovek se loži na Jamesa samo tako. A i samim tim na Majami.

Vejd je jedini koga gotivim iz tog tima, uz Alena..Boš, Lebron, onaj rom Čalmers, Birdman...:bljak:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back