NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahaha,ovo mi je prosto ulepsalo dan :mrgreen:
Inace najvise mi se svideo deo od 2:49 do 3:05 :lol:

Pa da - da nije Ilgauskasovog nebeskog skoka, ne bi imao sansu za novi sut :)

Lejkersi u plej ofu... Svi konkurenti imali jos jedno sjajno vece - izgubili i Utah i GSW i Rakete!
Ovo mi smrdi na neku senzaciju... do skoro su se raspadali, nisu mogli Orlanda kuci da pobede, a sada veliki kam-bek... Ne bi cudilo da doguraju do finala i tamo izgube.

Pa da - da nije Ilgauskasovog nebeskog skoka, ne bi imao sansu za novi sut :)

Lejkersi u plej ofu... Svi konkurenti imali jos jedno sjajno vece - izgubili i Utah i GSW i Rakete!
Ovo mi smrdi na neku senzaciju... do skoro su se raspadali, nisu mogli Orlanda kuci da pobede, a sada veliki kam-bek... Ne bi cudilo da doguraju do finala i tamo izgube.
Ako se kilavi supermen malo ukljuci svasta je moguce...

Hauard je poceo da igra... Nisam gledao tekme u poslednje vreme, sada sam ispratio protiv Cikaga - drugi covek! Tuce se za loptu, bori se, trci!!!
A Lejkersi bolje da su doveli Redika ili/i Andersona, MWP se ispromasivao za tri kao da nikada nije sutirao!

Lepo deluje, ali mislim da u plej ofu nece moci ovako...

Minesota je smesna,na pocetku sezone su se svi primili kao belci ima da osvoje titulu xD Oni ne mogu da ostanu ni zdravi a kamoli da urade nesto vise u playoffu,onaj mentol Love polomio saku radeci sklekove a Rubio i njegovi trikovi s loptom su totalno beskorisni...

Veceras Miami donosi svoj niz pobeda u Garden,bice haos...
BeatTheHeat.jpg

Da je KG igrao ne bi se oni tako setali po reketu xD

Boston je poslao opasnu poruku Miamiju sinoc.Prosle godine su sudije izgurale Miami u onoj seriji s Celticsima ali moguce da nas ceka jos jedna serija....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back