NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da ce majami da se proseta do titule... Lebron ih nosi ka rekordu, u plej ofu ocekujem da mu malo opadne forma... Sto i nije dobro jer ce Vejd da prebaci iz 2. u 6. brzinu, a onda su svi najjj...gotovi :)

Al zna se ko tu vuce sve konce iz senke xD :D
http://2.***************/_5llTNlwc3zg/TI3eIGuKvbI/AAAAAAAAANc/CGmPbMPsB7Y/s1600/godfather.jpg

zyu15auntzmsb7w61gvb.jpeg

Pekovic je sazvakao ovu dvojicu sinoc!
Kada gledas statistiku i nije tako... Pekovic je sve skokove skinuo u duelima sa Hauardom/Gasolom, a u odbrani se svi sklanjaju da Hauard pokupi otpatke bez skoka i borbe...

Lebron malo popizdeo :)

Duga sezona za mladjane Lejkerse uzima danak u finisu - Nes se zali na kuk, Brajant ide na stakama, Vrld Pis zavrsio sezonu (osim ako nekim cudom ne udju u drugu rundu, mada sumnjam u plej of uopste), Gasol se tek vratio, a jedino se Dejmison drzi uprkos godinama... Toliko su kukali na Hauarda - te kada ce poceti sezonu, te kada je povredio rame, a covek propustio najmanje meceva ove sezone...
Drago mi je kada cujem da Rouz sam donosi odluku kada se vraca, ne popusta pritisku javnosti... Mogao je vec da se vrati, i verovatno, zavrsi karijeru...

Na zapadu se zakuvalo za trece mesto, na istoku za drugo... Prva runda ce biti ciscenje boranije, ali od polufinala ce biti odlicni mecevi!

Majami-Bruklin/Cikago
Indiana-NY

SA i OKC protiv dve od Denver/Memfis/Klipers, mada ne bih iskljucio ni Hjuston...

Ja odigrao Partizan, Zvezdu i Radnicki u hendikepu, na to dodao Bajern, Everton i Dalas.
I bas pizdim gledajuci kako me prodaje Dalas za koga sam bio ubedjen da mora doci....

Kad ono.......Novicki mi donese puno puno para...Dobre dve prosecne plate kod nas.:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Gledam sad na sport klubu nba classic games chicago vs utah...Koliko je kosarka napredovala.

Miami bi demolirao bullse iz 90-ih :)

Gernac, druze, ne prdi...Jordan i ekipa bih pregazila...stices takav utisak zato sto Majami sada gazi sve redom...a sada je liga 2 x slabija nego onda..imamo igrace koji traju po 2 sezone, a nekada nije bilo tako..Cak je i Hjuston sa Barklijem, Hakimom i Drexlerom bolji od svih danas timova... :mrgreen:

Gernac, druze, ne prdi...Jordan i ekipa bih pregazila...stices takav utisak zato sto Majami sada gazi sve redom...a sada je liga 2 x slabija nego onda..imamo igrace koji traju po 2 sezone, a nekada nije bilo tako..Cak je i Hjuston sa Barklijem, Hakimom i Drexlerom bolji od svih danas timova... :mrgreen:
Pre ce biti da je liga 2x jaca,to sto su igraci mogli duze da igraju je posledica slabije kretnje i fizicki inferiornije igre...Pogledaj samo na youtubeu snimke nekih meceva,to je izgledalo kao rekreativni basket s drustvom xD

Nisam mislio samo na Miami vec na sve bolje timove poslednjih godina,Boston,spurse,lakerse...Svi oni bi opusteno dobili timove iz 80 i 90-ih.Svakako ih treba respektovati,ipak su to igraci koji su "gradili" kosarku ali u poredjenju s ovim sto danas gledamo ipak je to mnogo slabije...

Pre ce biti da je liga 2x jaca,to sto su igraci mogli duze da igraju je posledica slabije kretnje i fizicki inferiornije igre...Pogledaj samo na youtubeu snimke nekih meceva,to je izgledalo kao rekreativni basket s drustvom xD

Nisam mislio samo na Miami vec na sve bolje timove poslednjih godina,Boston,spurse,lakerse...Svi oni bi opusteno dobili timove iz 80 i 90-ih.Svakako ih treba respektovati,ipak su to igraci koji su "gradili" kosarku ali u poredjenju s ovim sto danas gledamo ipak je to mnogo slabije...

Verujem mi da ti se cini...to sa spremnoscu nema veze sa vezom...pa Dzordan je bio najspremniji igrac, a verujem ni da danas ne postoje takvi...Barklija, cuvenu 4 ne bi niko mogao da cuva, Centri 90ih i ovi danas ne mogu da se porede, danas plejmejkeri, bekovi, krila ulecu i polazu u reket kao da 5ica ne postoji..Juing, Robinson, Oladzuvon, Mutambo, Alonzo M.-all round centri, kakavih danas nema..kosarka se ipak gradila malo ranije i pre 90ih..za mene period od 2000-2005 je sjajan..mozda i najbolji..

Verujem mi da ti se cini...to sa spremnoscu nema veze sa vezom...pa Dzordan je bio najspremniji igrac, a verujem ni da danas ne postoje takvi...Barklija, cuvenu 4 ne bi niko mogao da cuva, Centri 90ih i ovi danas ne mogu da se porede, danas plejmejkeri, bekovi, krila ulecu i polazu u reket kao da 5ica ne postoji..Juing, Robinson, Oladzuvon, Mutambo, Alonzo M.-all round centri, kakavih danas nema..kosarka se ipak gradila malo ranije i pre 90ih..za mene period od 2000-2005 je sjajan..mozda i najbolji..
Stephen A: "He's a human being.  He doesn't walk on water."

Skip: "Did he try?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back