Dakaridis
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Gasol 0-2...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Plasim se da je ovo istina xDMislim da ce majami da se proseta do titule... Lebron ih nosi ka rekordu, u plej ofu ocekujem da mu malo opadne forma... Sto i nije dobro jer ce Vejd da prebaci iz 2. u 6. brzinu, a onda su svi najjj...gotovi![]()
Upravo to,al ima i on blokada u playoffu kao prosle god. protiv indiane kad je hteo da bije SpolstruLebron je zver, a Vejda zabole za rekorde i ostalo... On se samo cima za plej of i titulu. Regularnu sezonu ispostuje Dzejmsa da nagura sto vise asistencija![]()

Tačno sam video kako prosipaju sve do kraja 2min pre kraja. Tačno vidiš Novickog šta će da uradi, i svejedno.Fantastican mec u Dalasu! Dirk i Vins su pokazali da Bikovima ipak fali neko

Boozer je odradio Pierce style,samo na malo nezgodnije mestoTačno sam video kako prosipaju sve do kraja 2min pre kraja. Tačno vidiš Novickog šta će da uradi, i svejedno.
Zato Buzer "objasnio" sudiji.![]()

Tačno sam video kako prosipaju sve do kraja 2min pre kraja. Tačno vidiš Novickog šta će da uradi, i svejedno.
Zato Buzer "objasnio" sudiji.![]()

Gledam sad na sport klubu nba classic games chicago vs utah...Koliko je kosarka napredovala.
Miami bi demolirao bullse iz 90-ih![]()

Pre ce biti da je liga 2x jaca,to sto su igraci mogli duze da igraju je posledica slabije kretnje i fizicki inferiornije igre...Pogledaj samo na youtubeu snimke nekih meceva,to je izgledalo kao rekreativni basket s drustvom xDGernac, druze, ne prdi...Jordan i ekipa bih pregazila...stices takav utisak zato sto Majami sada gazi sve redom...a sada je liga 2 x slabija nego onda..imamo igrace koji traju po 2 sezone, a nekada nije bilo tako..Cak je i Hjuston sa Barklijem, Hakimom i Drexlerom bolji od svih danas timova...![]()
Pre ce biti da je liga 2x jaca,to sto su igraci mogli duze da igraju je posledica slabije kretnje i fizicki inferiornije igre...Pogledaj samo na youtubeu snimke nekih meceva,to je izgledalo kao rekreativni basket s drustvom xD
Nisam mislio samo na Miami vec na sve bolje timove poslednjih godina,Boston,spurse,lakerse...Svi oni bi opusteno dobili timove iz 80 i 90-ih.Svakako ih treba respektovati,ipak su to igraci koji su "gradili" kosarku ali u poredjenju s ovim sto danas gledamo ipak je to mnogo slabije...
Stephen A: "He's a human being. He doesn't walk on water."Verujem mi da ti se cini...to sa spremnoscu nema veze sa vezom...pa Dzordan je bio najspremniji igrac, a verujem ni da danas ne postoje takvi...Barklija, cuvenu 4 ne bi niko mogao da cuva, Centri 90ih i ovi danas ne mogu da se porede, danas plejmejkeri, bekovi, krila ulecu i polazu u reket kao da 5ica ne postoji..Juing, Robinson, Oladzuvon, Mutambo, Alonzo M.-all round centri, kakavih danas nema..kosarka se ipak gradila malo ranije i pre 90ih..za mene period od 2000-2005 je sjajan..mozda i najbolji..