NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ozbiljno, to je ova knjiga:

50-NBA-VELICANSTVENIH-potpis-Vlade-Divca_slika_O_158528.jpg

Evo, citiram šta piše u njoj:

Vraški je teško u nekoliko reči opisati Vladimira Radmanovića. U sezoni (2001/2002) kada je jedan Majkl Džordan potpisao da igra za Vašington za milion dolara godišnje, on je imao četvorogodišnji ugovor sa Sijetlom na skoro milion i po dolara po sezoni. I već tu počinju kontroverze u vezi sa "Er Radmanom", kako ga zovu upravo oni koji ga porede sa "letećim" Džordanom.
Fizički – Vlada je daleko ispred Džordana! Deset santimetara je viši od njega, a ima brzinu i skok identične Majklovim. Građen je kao za "letenje", a to je nebrojeno puta dokazao podižući na noge gledaoce u Jugoslaviji, Evropi i Americi svojim "svemirskim" zakucavanjima. Zaista je teško i naslutiti gde su granice momka sa takvim fizičkim predispozicijama i takvim smislom za igru. Jedino što ga može zaustaviti u karijeri je prerani odlazak u NBA ligu.

A tekst o njemu se završava rečenicom

A što se Majkla Džordana tiče – Vlada ionako zakucava mnogo atraktivnije od njega.

:dash:

Vraški je teško u nekoliko reči opisati Vladimira Radmanovića. U sezoni (2001/2002) kada je jedan Majkl Džordan potpisao da igra za Vašington za milion dolara godišnje, on je imao četvorogodišnji ugovor sa Sijetlom na skoro milion i po dolara po sezoni. I već tu počinju kontroverze u vezi sa "Er Radmanom", kako ga zovu upravo oni koji ga porede sa "letećim" Džordanom.
Fizički – Vlada je daleko ispred Džordana! Deset santimetara je viši od njega, a ima brzinu i skok identične Majklovim. Građen je kao za "letenje", a to je nebrojeno puta dokazao podižući na noge gledaoce u Jugoslaviji, Evropi i Americi svojim "svemirskim" zakucavanjima. Zaista je teško i naslutiti gde su granice momka sa takvim fizičkim predispozicijama i takvim smislom za igru. Jedino što ga može zaustaviti u karijeri je prerani odlazak u NBA ligu.
:neutral:

Ko li je napisao ovakvu drskost.. Najviše mrzim tu patriotsku neobjektivnost..

Ispratih Klivlend zadnje dvije tekme, onaj Varežao je car...ili se dobro postavi prilikom skoka, ili jednostavno ima toliko sreće, pa i kada misliš da ne može doći do lopte on je uhvati.
Pričam o skoku u napadu, naravno.

Lejkersi su i vise nego ocajni i mogu da kazem da mi je jako milo i drago zbog toga:mrgreen:

Oni ce da se suprotstavljaju Majamiju, veci vic u zivotu nisam cuo:hahaha:
Prerano je jos za bilo kakve prognoze,ako Howard pronadje pravu formu i ako Nash uspe da se uklopi mozda i bude nesto.Nije se ni Miami nesto pokazao za sad,Allen ih je spasio nekoliko puta.Koliko je to jadan tim da ne poverujes,imaju tri superstara ni to im nije dovoljno pa su morali i Allena da dovedu.Miami-najveca sramota danasnje kosarke...

Prerano je jos za bilo kakve prognoze,ako Howard pronadje pravu formu i ako Nash uspe da se uklopi mozda i bude nesto.Nije se ni Miami nesto pokazao za sad,Allen ih je spasio nekoliko puta.Koliko je to jadan tim da ne poverujes,imaju tri superstara ni to im nije dovoljno pa su morali i Allena da dovedu.Miami-najveca sramota danasnje kosarke...

Howard ce da pronadje pravu formu onog trenutka kada trener uspe da uklopi njega i Gasola u funkcionalni sistem, sto ko zna kada i da li ce da se desi. Ovako izgledaju kao ekipa koja i dalje fura kosarku ala Cikago Bulsi 90-ih.

Majami je ekipa koja pokazuje sta je moderna kosarka, i kao takvi, tesko mogu da budu najveca sramota danasnje kosarke. A Alen je potpuno nebitan za njihov sistem, mogli su da dovedu i JJ Redika.

Howard ce da pronadje pravu formu onog trenutka kada trener uspe da uklopi njega i Gasola u funkcionalni sistem, sto ko zna kada i da li ce da se desi. Ovako izgledaju kao ekipa koja i dalje fura kosarku ala Cikago Bulsi 90-ih.

Majami je ekipa koja pokazuje sta je moderna kosarka, i kao takvi, tesko mogu da budu najveca sramota danasnje kosarke. A Alen je potpuno nebitan za njihov sistem, mogli su da dovedu i JJ Redika.
Mogli su al nisu...Toliko je nebitan da uzima skoro sve suteve u zavrsnici xD

Nisu mogli, koja ekipa bi zelela da preda tako fantasticnog sutera kao sto je JJ Redik.

Pa naravno, covek je suter, to mu je i posao. Bitan je onaj ko mu izgradi poziciju.

Alen se fantastično kreće bez lopte i treba mu jako malo prostora za šut (npr onaj njegov izlazak iz bloka gde prima pas i odmah šutira), ne treba njemu sad ko zna ko da bi izborio poziciju..
Više su svi ostali u ekipi dobili time što je on tu jer svojim kretanjem pravi probleme odbrani i otvara prostor za ostale

Alen se fantastično kreće bez lopte i treba mu jako malo prostora za šut (npr onaj njegov izlazak iz bloka gde prima pas i odmah šutira), ne treba njemu sad ko zna ko da bi izborio poziciju..
Više su svi ostali u ekipi dobili time što je on tu jer svojim kretanjem pravi probleme odbrani i otvara prostor za ostale

Alen je u tome sto radi nesumnjivo fantastican, mozda i najbolji u istoriji kosarke. Ali to sto radi ne moze da se meri po vaznosti od spoljneg igraca sa loptom koji tako dominantno napada reket sa fantasticnim pregledom igre.

Pa sa tim se slažem :lol: Ali verujem da je više dobio Lebron prisustvom igrača koji svojim kretanjem razvlači odbranu i ima sjajan pregled igre nego Rej prisustvom Lebrona.. Lebron dobija mnogo više prostora da radi to što radi..

Al pričam napamet, nisam ih gledao nijednom ove sezone

Ja sam ih gledao nekoliko puta,nista posebno.Wade definitivno nije vise na onom nivou,ipak i njega godine stizu,Lebron standardno gazi.Muce se dosta,Allen ih je nekoliko puta spasio.Bice zanimljivo veceras protiv Spursa :)

Malo je poznato da Lebron salutira hrvatskim generalima godinama, od srednje škole još :sad2:

Sinoć čekao da gledam SA - Majami i vidim da je Popović poslao Dankana, Đinobilija i Parkera kući.. Reko šta da gledam, em sam mrtav umoran em ovih nema, a ono na kraju 105-100 za Majami, i to gubili i imali seriju 12-2 na kraju.. E do kurrca :lol:
Dobro je pa sam ipak odlucio da gledam,cirkus od meca,miami nastavlja da se blamira i ponovo ista prica xD

Ne znam koje je pravo Šterna da se meša u to kako će Popović da vodi svoj tim.. Kapiram ja, Asocijacija, navijači, pare se vrte i sve, ali realno, tim je njegov.. Imali su šest utakmica u osam večeri i čovek je doneo odluku.. Što kaže, plaćaju ga da osvaja titule a ne da pobeđuje u utakmicama regularnog dela sezone, sredinom novembra

Ne znam koje je pravo Šterna da se meša u to kako će Popović da vodi svoj tim.. Kapiram ja, Asocijacija, navijači, pare se vrte i sve, ali realno, tim je njegov.. Imali su šest utakmica u osam večeri i čovek je doneo odluku.. Što kaže, plaćaju ga da osvaja titule a ne da pobeđuje u utakmicama regularnog dela sezone, sredinom novembra

Pada gledanost takvim utakmicma, znaci manje para. Pare su najbitnije. Mada, Popovic je najveca trenerka faca u ligi, i ja bih mu progledao kroz sake samo zato sto je on Greg Popovic:mrgreen:

U principu, Stern jeste u pravu, ja samo kazem da bih ja bio potpuno dvolican jer mi je bitnije ko radi nesto, a ne sta radi.:mrgreen:

Majami je karte za tekmu naplacivao skuplje zato sto dolazi jedna od najacih ekipa, gledaoci dodju i vide da su zahebani. To moze da prodje u ovim evropskim ligama gde niko nema nikakvu odgovornost i gde funkcionere bas zabole jer nisu u pitanju njuhove pare, u NBA-u ce to uvek biti problem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back