PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
Inace Lejkersi otpustili Brauna, nadam se da ce im sad krenuti bolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ume i Rondo da bude prgav, ali je mali ljudina, što kažeš tad se vratio i nastavio, uvek skače za saigrača iako ga nema ni 70 kila.. Ja ga gotivim strašno..
Zanimljiva je Minesota al mislim da je njima ulazak u playoff maximum.
Sve zavisi, na zapadu je mnogo jaca konkurencija nego na istoku..Inace jesu perspektivan tim, Kevin Lav jede malu decu..Ako Pekmen bude na nivou mogu da se nadajuOni su na 5-2 bez Rubija i Lava, prosle sezone im je playoff bio max i bili su u igri do samog kraja steta sto nisu uspeli. Ove godine je zaista tesko predvideti koji su im krajnji dometi, sto se mene tice do polufinala mogu bez problema ako budu medju 5 pred start playoff-a.
Pa da, moze da se kolko tolko nadigrava, ali tesko da dobije rat sa njima..Ove sezone mislim da jedino New York moze da se suprotstavi Miamiju na istoku...
Chandler,Stoudemire,Anthony,Kidd,Felton,Smith imaju stvarno dobru ekipu ove sezone.Mozda vidimo i neko iznenadjenjePrijala bi neka promena u ligi,dosta je lakersa,celticsa i odvratnog miamija...
Orlandu treba jedan superstar da povuce ekipu inace ne deluju lose,imaju nekog rukija Harkles tako nesto,nije los a i Redick i big baby dobro igraju...
Prve i treće ne mogu da smislim, a Boston se već naosvajao titula, ima ih koji tek treba da dodaju neku na konto. Ne bih imao ništa protiv da, npr. Oklahoma osvoji prvi prsten, ili da Čikago prvi put bez velikog Em Džeja bude prvak.
A najviše od svega želim da se mi dovedemo u red. Malo što nam ode najbolji igrač, nego su sad i ovi koji su ostali počeli da se povređuju.![]()
Da, oni su pokazali da mogu dobro da igraju i bez Hauarda dobivši prve dve utakmice, ali onda su krenule povrede. Nijedan tim ne može u takvim uslovima da pobeđuje. Verujem u moje momke, i mislim da će zaigrati dobro kao i na početku sezone kada se svi oporave. A svakako da bi nam dobrodošao jedan superstar kao što je Hauard, samo treba ga angažovati.
Hauard je bio 1/2 tima, ali su pokazali da mogu i bez njega...
Prve i treće ne mogu da smislim, a Boston se već naosvajao titula, ima ih koji tek treba da dodaju neku na konto. Ne bih imao ništa protiv da, npr. Oklahoma osvoji prvi prsten, ili da Čikago prvi put bez velikog Em Džeja bude prvak.
A najviše od svega želim da se mi dovedemo u red. Malo što nam ode najbolji igrač, nego su sad i ovi koji su ostali počeli da se povređuju.![]()
Glupi Bynum povredio i drugo koleno na kuglanju,i onda neki kazu da je najbolji centar lige...
http://espn.go.com/nba/story/_/id/8647489/sources-andrew-bynum-philadelphia-76ers-suffered-setback-bowling
Susa nastupi.i znači radmanović nam ostade poslednji mohikanac u nba........
eeeeeeeeeee, teško vreme došlo....
Susa nastupi.
Jb*, u vremenu kada sve vise ima stranaca u NBA, nas nema nigde, a bilo nas je pre 5 i vise godine, neoporedivo vise, kada je manje stranaca bilo u NBA.![]()
A ja sam čitao jednu knjigu o 50 najboljih igrača u NBA, sa dodatkom o našim igračima koji igraju ili su igrali tamo (knjiga je iz 2003.), i tamo porede Radmanovića sa - Džordanom?!![]()