NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E gledao sam sinoc Minesota i Cikago , obe zaista vrlo interesantne i odlicne ekipe.

Minesota je zaista sklopila odlican tim i bice jedno od najprijatnijih iznenadjenja ove sezone , a ukoliko ostanu na okupu neko duze vreme mogli bi dapostanu i ozbiljan kandidat za titulu.
Kirilenko, Sved, Pekovic, Lav, Brendon Roj, Rubio, Luk Ridnaur, Barea, Badindzer, Kaningem..........deluju zaista obecavajuce i sto je najvaznije deluju kao tim i igraju zaista lepo.
Nemaju nekih velikih zvezda u timu vec imaju 12 odlicnih igraca koji su podjednako vazni.
Reklo bi mozda malo u nekim segmentima podsecaju na onaj tim Sakramenta sa Divcem i Stojakovicem, cak ih i trenira isto Rik Adelman.

Cikago isto jako zanimljiva ekipa i po meni mozda glavni favorit za Istoku , pogotovo kad im se vrati Rouz.
Od svih timova na Istoku nekako mi se cini da imaju najvecu sirinu u sastavu.

Oni su na 5-2 bez Rubija i Lava, prosle sezone im je playoff bio max i bili su u igri do samog kraja steta sto nisu uspeli. Ove godine je zaista tesko predvideti koji su im krajnji dometi, sto se mene tice do polufinala mogu bez problema ako budu medju 5 pred start playoff-a.
Sve zavisi, na zapadu je mnogo jaca konkurencija nego na istoku..Inace jesu perspektivan tim, Kevin Lav jede malu decu..Ako Pekmen bude na nivou mogu da se nadaju :per:
Moja procena da ce finale biti kao prosle godine, mozda sam Lajkersi mogu da pomrse racune na zapadu Tandersima...

Chandler,Stoudemire,Anthony,Kidd,Felton,Smith imaju stvarno dobru ekipu ove sezone.Mozda vidimo i neko iznenadjenje :)Prijala bi neka promena u ligi,dosta je lakersa,celticsa i odvratnog miamija...

Chandler,Stoudemire,Anthony,Kidd,Felton,Smith imaju stvarno dobru ekipu ove sezone.Mozda vidimo i neko iznenadjenje :)Prijala bi neka promena u ligi,dosta je lakersa,celticsa i odvratnog miamija...

:amen:

Prve i treće ne mogu da smislim, a Boston se već naosvajao titula, ima ih koji tek treba da dodaju neku na konto. Ne bih imao ništa protiv da, npr. Oklahoma osvoji prvi prsten, ili da Čikago prvi put bez velikog Em Džeja bude prvak.

A najviše od svega želim da se mi dovedemo u red. Malo što nam ode najbolji igrač, nego su sad i ovi koji su ostali počeli da se povređuju. :sad2:

Prve i treće ne mogu da smislim, a Boston se već naosvajao titula, ima ih koji tek treba da dodaju neku na konto. Ne bih imao ništa protiv da, npr. Oklahoma osvoji prvi prsten, ili da Čikago prvi put bez velikog Em Džeja bude prvak.

A najviše od svega želim da se mi dovedemo u red. Malo što nam ode najbolji igrač, nego su sad i ovi koji su ostali počeli da se povređuju. :sad2:
Orlandu treba jedan superstar da povuce ekipu inace ne deluju lose,imaju nekog rukija Harkles tako nesto,nije los a i Redick i big baby dobro igraju...

Da, oni su pokazali da mogu dobro da igraju i bez Hauarda dobivši prve dve utakmice, ali onda su krenule povrede. Nijedan tim ne može u takvim uslovima da pobeđuje. Verujem u moje momke, i mislim da će zaigrati dobro kao i na početku sezone kada se svi oporave. A svakako da bi nam dobrodošao jedan superstar kao što je Hauard, samo treba ga angažovati.

Da, oni su pokazali da mogu dobro da igraju i bez Hauarda dobivši prve dve utakmice, ali onda su krenule povrede. Nijedan tim ne može u takvim uslovima da pobeđuje. Verujem u moje momke, i mislim da će zaigrati dobro kao i na početku sezone kada se svi oporave. A svakako da bi nam dobrodošao jedan superstar kao što je Hauard, samo treba ga angažovati.

Meni je mnogo drago što je napokon proigrao JJ Redick, gledao sam ga još dok je igrao za Duke bio sam uveren da će kad tad uspeti u NBA. Sjajan momak

P.S. Sad očekujem isto od Jimmera :)

Hauard je bio 1/2 tima, ali su pokazali da mogu i bez njega...

Susa nastupi.
Jb*, u vremenu kada sve vise ima stranaca u NBA, nas nema nigde, a bilo nas je pre 5 i vise godine, neoporedivo vise, kada je manje stranaca bilo u NBA.:neutral:

Sami smo krivi, lose se radi sa mladim igracima. Menadzeri obecavaju kule i gradove cim neki klinja odigra jednu dobru tekmu.

Realno mi nemamo nijednog igraca za NBA, kakav crni Radman on ne moze da se sastavi sa zivotom tako da ga i ne racunam.

A ja sam čitao jednu knjigu o 50 najboljih igrača u NBA, sa dodatkom o našim igračima koji igraju ili su igrali tamo (knjiga je iz 2003.), i tamo porede Radmanovića sa - Džordanom?! :eek:

nije bio konstantan, ali umeo je da bljesne i sve oduševi i osvoji, poneko ludačko zakucavanje ili 10 trojki na jednom meču...... pa onda onaj čuveni radmanov ples....
sve u svemu, legenda... i poslednji srbin u nba....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back