NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dalas pokusava da osvoji po svaku cijenu...i iskreno sada igraju ruzno... Bune se bez razloga na sudije, prave ruzne faulove i jos se i svadjaju... Na drugoj strani neki ocigledni faulovi za Majami se ne sude...a Dzejms igra tesko i sa velikim opterecenjem sto se itekako odrazava na rezultat...

Ja navijam za Dalas, ali opet pokušavam da komentarišem realno.. Pričaš kako je Dalas spreman na sve i kako igra ružno, a sem ona tri brutalna faula Brajana Kardianala koji su i meni bili gadni, niko nije igrao ni najmanje prljavo.. Zadovoljan sam titulom Dalasa, ali Majami se "nije pojavio" na terenu danas.. Ovakvom igrom ne bi dobili ni Hemofarm, niko im ne može biti kriv..

Odoh da dremnem koji sat pre ispita, napisaću nešto više kad se vratim kući nakon što padnem :lol:

Bravo Dalas!!! :super: :klap: :vatromet:

Ne znam zašto Peđa nije dobio bar koji minut više u finalu kad je dobro igrao pre toga... Kako god, Dalas se revanširao Majamiju za poraz 2006, a Peđa drugi naš igrač sa prstenom. Baš mi je drago, dobro ne baš kao da je Orlando postao šampion, ali blizu. :)

ve na **** Dalas je sampion !!!!! big_smile

Vise nego zasluzena titula Dalasa, jednostavno su bolji tim od Majamija (uostalom dobili su ih oba puta u regularnom delu sezone), pocistili su sampione Lejkerse 4:0 , pa zatim izuzetno neugodnu Oklahomu 4:1 pa onda i izuzetno jak Portland 4:2.....
Definitivno su pokazali da su najbolja i najkvalitetnija ekipa u NBA u ovom momentu.

Evo obistinile su se moje prognoze sa pocetka sezone jos kad sam rekao da ce Dalas i San Antonio odlucivati o tituli i da ce sigurno jedna od te 2 ekipe biti sampion, jednostavno ti kad na klupi imas takve igrace kao sto su Terry, Stojakovic, Barea, Caron Butler i u petorci jednog Novickog (mozda i najboljeg igraca na svetu trenutno) , pa Kidda koji je jedan od najboljih plejeva svih vremena, pa Mariona koji je jedan od najboljih defanzivaca u ligi,pa Chandlera jednostavno si bolji od drugih.

Mnogi ce reci sad kako je ovo veliko iznenadjenje ali po meni tako nesto moze da kaze samo onaj ko ne prati i ko nema pojma o kosarci, iskreno za mene bi bilo veliko iznenadjenje da Dalas nije osvojio (narocito nakon " metle" protiv Lejkersa)

150038_fin6-pedjatrofej-reuters_origh.jpg

:maramica::maramica::maramica:

Cuban, Dirk, Kidd, Terry & Pedja - Super Best Friends :)

Poslednja izmena:
Meni je bilo svejedno ko ce osvojiti titulu od ova 2 fantasticna tima, bitno je bilo samo da ne gledamo Lakerse i Boston opet.

Dallas mi je uvek bio simpa, sad kad je Peja dosao, postali su mi jos drazi i drago mi je sto je uzeo/li titulu.

Za Miami ce biti vremena, James i Wade imaju ogroman talenat i potencijal, i tek ce pokazati sta mogu da naprave sad kad imaju 7 godina iskustva u ligi. Kolko god ljudi ne vole Majami, tj. ne vole taj trio, ja toliko volim da gledam LBJ kako igra jer ne postoji trenutno u NBA tako kompletan i tako atraktivan igrac.

Ove sezone sam ipak navijao za Dalas u finalu (da bi peja uzeo prsten koji im je otet 2002), ali sledece godine ce mi biti bas drago ako Majami osvoji.

Ne, bolje da Orlando dovede još nekog dobrog pa da proba još jednom da osvoji titulu. Hauard kaže da bi najradije ostao u Orlandu i sa njim osvojio titulu, pošto mu je to najveća ambicija. Zato treba malo osvežiti i pojačati igrački kadar. Uostalom, kad je Majami mogao da dovede Lebrona i dogura do finala (a 2006. i osvoji prsten, i to bez njega), što ne bi i Orlando mogao da se malo pojača, zadrži Hauarda i osvoji titulu?

http://www.nba.com/2011/news/06/13/dwight-howard-free-agency-future/index.html

At the end of the day, as far as what I want to accomplish as a basketball player, to be one of the greats, you have to win championships," he said. "That's how I see it. I want to do that in Orlando, and hopefully we can get it done.... Everybody's asking me from the beginning of the season until today where am I playing in a year? Am I getting traded? I have no clue. As of right now, I want to be in Orlando.

Ma da... plejmejker koji ne pravi akcije i najveca sirovina u ligi u istom timu.
Bas bi bilo zanimljivo za gledanje.

Naravno, objektivno gledano, spojiti 2 zvezde na pozicijama 1 i 5 bi svakako bio
dobar posao... i daleko razumniji trejd od ovog koji je napravio Majami.

Diplomatija Daky, on je ustvari rekao "dajte mi bolje saigrače ili idem". I to je sasvim OK.

Tako je. I jeste OK, i ne krivim ga što to traži. Da sam jedan od gazda u timu, ne bih imao nikakvu dilemu već bih se rastrčao da mu dovedem što je moguće kvalitetnije saigrače. Nadam se da i u upravi Orlanda razmišljaju tako.

Al priznajte da bi bilo zanimljivo videti ga u tandemu s Roseom :)

Priznajem.

Ali da Rouz dođe kod Hauarda, a ne obrnuto. ;)

Ma da... plejmejker koji ne pravi akcije i najveca sirovina u ligi u istom timu.
Bas bi bilo zanimljivo za gledanje.

Naravno, objektivno gledano, spojiti 2 zvezde na pozicijama 1 i 5 bi svakako bio
dobar posao... i daleko razumniji trejd od ovog koji je napravio Majami.

"Najveća sirovina"? :confused:

Ja se samo nadam da će u upravi Orlanda da naprave dobre poteze, šta god uradili. Don't do anything stupid. :)

Bravo Dalas!!! :super: :klap: :vatromet:

Ne znam zašto Peđa nije dobio bar koji minut više u finalu kad je dobro igrao pre toga... Kako god, Dalas se revanširao Majamiju za poraz 2006, a Peđa drugi naš igrač sa prstenom. Baš mi je drago, dobro ne baš kao da je Orlando postao šampion, ali blizu. :)

Zato sto ne zna da igra odbranu. Eventualno je mogao da stoji kao fikus u reketu sa blagotelecim pogledom, ali mislim da ne postoji trener koji bi to cenio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back