NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je krenulo, mogla bi da padne repriza finala iz 2006. :)

Ako se to desi, nadam se da će se Dalas revanširati Majamiju za poraz od pet godina ranije kada je vodio sa 2-0. Mogu misliti kako je frustrirajuće izgubiti finale na taj način.

Dalas mnogo dobro igra...
Sto se tice majamija, ja i da dalje verujem u to da ce Boston proci, jednostavno su mnogo bolje uigraniji tim.
Lejkersi su gotovi kad igraci pocnu onako da se gube u odbrani to je kraj. Tesko da nesto drasticno moze da se promeni u sledecoj rundi i da dobiju fantasticni Dalas gde svaki igrac daje maksimum

Boston Miami 97:81
KG 28 poena 18 skokova, Pirs 27 poena, 5-7 trojke, zakljucno sa jednom za postavljanje zavrsnog rezultata, sa 9 metara.
Rondo povredio lakat, vratio se, igrao sa rukom manje, bacao se, cak je imao i jednu kontru i kucanje.. Sjajan momak :D

Na drugoj strani Vejd 23 poena, 7 asistencija i 6 skokova, Lebron 15.. Sakil se vratio sa 2 poena i bez skoka xD

Garnet sinoć kao nekad u Minesoti :)
A Memfis će izgleda izbaciti i OKC.

Još samo ovo da se desi, pa da i zvanično postanu najluzerskiji tim ikada :D

Sinoc me OKC kostala skoro 80 000 dinara dobitka.
Toliko mi je stajalo na dvojci na njih.
Kad sam majmun kladim se na ekipu koja ima Westbruka u ekipi.
A Durant u zadnjoj cetvrtini?Pa ja bih imao bolju selekciju suta....
Posle +16 pred sam kraj trece cetvrtine, izgube, moze se reci lagano, mada se otislo u produzetke........Ali se zadnjih 3,4 minuta regularnog dela sasvim jasno znalo da ce Memfis lagano dobiti.....Jer je napad OKC izgledao: ili se Westbruk zaleti i izgubi lotpu, ili Durant sutne preko sedam brda , preko sedam mora, u padu, sa igracem na ledjima........

"I'm not concerned," Rondo said after the Celtics' 97-81 win over Miami. "We have a day off [Sunday]. I'll get some treatment, and hopefully I'll be ready to play."
Da li trpi i zeli da igra, ili stvarno nije toliko strasno, nem pojma.. Nadam se da nije strasno..

A ovo nije prvi put u seriji da Vejd bude u ne bas cistoj situaciji (mislim na incident sa Pirsom u prvoj utakmici), stvarno pocinjem da se pitam za tog lika.. Mislim, gledam ovaj snimak od 0:59 vec pet minuta, ako neko moze da mi objasni kako je on uspeo da se "oklizne" i onoliko izbaci levu nogu pri padu, dam mu sta hoce.. Mislm, nije u pitanju debeli komsija kome manjka koordinacije i koji izadje na basket jednom mesecno, ovo je profesionalni sportista koji ume da kontrolise svoje telo.. Po meni ovo je jako sumnjivo.. Ne kazem da ga je namerno povredio, ali rekao bih da je isao na takedown..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back