NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav debilan potez u trejd dedlajnu....
Gluposti
Oni bi sad trebali da odigraju, fazon, 24-3 da bi usli u play off

Ma i nije njim cilj plej of neg oda u buducnosti privuku jos neku zvezdu koja ce hteti da dodje zbog igranja sa Deronom, npr. Hauardu istice ugovor nakon sledece sezone. Sve su to dugorocni planovi, a i odrekli su se "samo" Devina Herisa i Derika Fejvorsa koji po meni nikada nece biti igrac koji se ocekivalo...

Ma i nije njim cilj plej of neg oda u buducnosti privuku jos neku zvezdu koja ce hteti da dodje zbog igranja sa Deronom, npr. Hauardu istice ugovor nakon sledece sezone. Sve su to dugorocni planovi, a i odrekli su se "samo" Devina Herisa i Derika Fejvorsa koji po meni nikada nece biti igrac koji se ocekivalo...

Hauard po isteku dolazi u Lejkerse. Sam je to rekao, a i Dzeri Bas takodje ima pik na njega...
Dzersi nece nikog dovesti, nije mogao Karmela da dovede sta je sve nudio Prohofov.

Inace sinoc Karmelo na prvoj tekmi 25 suteva? Alo decko tek si dosao.... :D Mislim stvarno...

I ja mislim da je Perkins bio bolji za Boston nego Krstic, ali takdje mislim da je Boston jedan ozbiljan klub sa sampionskim ambicijama i da ljudi koji ga vode dobro znaju sta rade. Sve u svemu, videcemo...

Ohoho... poznata lica ovde na temi. :lol:

...

Zanimljivi trejdovi, bice jako zanimljiv plejof na istoku.

Drago mi je zbog Krleta, da dodje u sampionski tim,
ali objektivno gledano... nisu normalni sta uradise. :)

Otarasili su se Perkinsa koji je jedan od kljucnih igraca njihove
odbrane. Pa jos i Nejta, koji nije nikakav plej, ali doprinese
par poena kad god udje.
Dali su i Erdena i onog Irca (kako li se zove) zbog rasterecenja plate.
Ni to mi se ne svidja... Erden se dobro pokazao.
A sada ostaju sa O'neal-ovima na klupi koji pitajboga koliko ce moci da igraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back