NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas čitam u "Politici" o tom trejdu, kao i to da su uvrstili Orlando među šest kandidata za titulu (mada su za Lejkerse rekli "naš favorit za odbranu titule"), pa sam hteo da napišem to ovde, al' me preteče Muad... :) Lično sam zadovoljan razmenom i nadam se da možemo i treću godinu zaredom u finale Istoka. :ok:

Jeste, to sa rezervnim centrom je problem. Jeste dobro što imamo vrhunskog igrača za prvog centra, ali da nam treba kakva-takva podrška sa klupe - treba.

Na koga misliš?

Inače, meni je jedan od simpatičnijih rezervnih centara Orlanda (a mislim da je jedno vreme, dok Howard nije došao, bio i prvi) bio Andrew DeClercq. :)

51c52faf-5d7f-4eff-9519-cdceb70f4582.jpg

Čitate mi misli :) Taj trejd je definitivno bio greška, ali mi je drago da se sve dobro završilo i po Darka i po Orlando (pod dobro mislim da su izbegli "Grant Hill scenario" sa Luisom). Novi igrači su debitovali, vrlo skromno ali biće bolje.

Darko i Peković i dalje povređeni, Darko probao da igra ali nije mogao

Jedna zanimljivost, seća li se neko Stiva Francisa? z:p

bio je Frensis odlican onu sezonu kad su igrali on i Ming u Hjustonu
da li je bio izabran te godine u prvu petorku Zapada?
kasnije presao u Njujork, ako se ne varam, vecito luzerski tim i propao sa njima
sad ce i Amari u Kinu :lol:

bio je Frensis odlican onu sezonu kad su igrali on i Ming u Hjustonu
da li je bio izabran te godine u prvu petorku Zapada?
kasnije presao u Njujork, ako se ne varam, vecito luzerski tim i propao sa njima
sad ce i Amari u Kinu :lol:

Pa tako se nesto desilo i sa Stefonom Marberijem, zar ne? Imao je kakvu-takvu karijeru i onda dosao u NY... ili sam ja nesto pomesao?

I ja isto mislim da ce Majami dobiti... Dobro sad funkcionisu... Ali ako je neko gledao kako igraju samo dobra odbrana i oni ne mogu nista da urade... Jer cela igra se zasniva da Lebron ili Wade prenesu loptu i sutnu... Bukvalno ovako izgleda tekma... Licno navijam za lejkerse ipak imaju neku igru za razliku od hita... Jos jednom, prednost Majamiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back