NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče Džordana ni on nije mogao sve sam,bitno je koji su igrači u ekipi,kao i trener koji će znati da komanduje.
MJ je imao kao saigrače i B.Selersa,Ouklija,Granta,Gilmora(vrhunski šuter),S.Trita,Vulridža svojevremeno pa ništa osim finala konferencije i obaranja šuterskih rekorda Džordana.
Sve je to trajalo do pojave Džeksona kao trenera i selekcije korisnih,tzv klupskih igrača koji će ispratiti Džordana.
Kartrajt,ništa posebno kao centar,ali odličan u odbrani i postavljač laktova,H.Grant,Pekson precizan šuter koji je kažnjavao svako udvajanje Džordana i naravno Pipen a tada MJ nije obarao rekorde već igrao na rezultat i trofeje ekipe.

Pogledom na sadašnje sastave ekipa favoriti istoka Boston,Orlando,Majami,Indijana a zapad Lejkersi,Hjuston,Dalas,Oklahoma,Memfis,naravno sve ovo zavisi ako nema nekih povreda glavnih igrača,Potland ima dobru ekipu ali opet neće biti Odena.

I treba...
Inace,moj omiljeni Nba klub,Orlando,zajedno sa Bostonom drzi prvu poziciju na istoku ^ ^ .

I know, right? :D

Mislim da Orlando poslednjih godina izrasta u zaista dobru ekipu, a i u plej-ofu dolazi daleko (finale NBA 2009, finale Istoka 2010). Već imaju mnoga priznanja, ali fali ono najveće... prsten. Voleo bih da ga osvoje već ove sezone, ali realno, mislim da će i ove godine šampion biti neko drugi. :(

Orlando ima mooda, kakav trejd! Otišli Luis, Vins, Pietrus i Gortat, došli Arenas, JRich i Hido. Po meni trejd će ih dosta poboljšati, pogotovo za tvrde plejof utakmice. Mada nisam baš oduševljen bratom Hidom i njegovim ugovorom (i njegovim divljanjem), on se dobro poznaje sa ovim igračima i mislim da će uz Arenasa i Richa mnogo manje divljati. Orlando postaje možda prvi pretendent na titulu, ali još bitnije ponovo navijam za njih :)

P.S. a prestao sam kad su doveli Luisa, i eto bio sam u pravu

Pa neverujem da ce Hido igrati prvu postavu, za razliku od Luisa. Cak i ako bude igrao nece igrati puno minuta. I da jos napomenem da Luis kosta 20 miliona godisnje...

Postava bi trebalo da izgleda ovako
Nelson/Arenas
Arenas/RIchardson/Reddick
Richardson/Turkoglu
Bass/Anderson/Allen
Howard

ili ovako
Arenas/Nelson
Richardson/Arenas/Reddick
Turkoglu/Richardson
Bass/Anderson/Allen
Howard

U svakom slucaju mislim da je najveci problem sto nemaju rezervnog centra, ali valjda ce potpisati nekoga ili obaviti jos neki trade.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back