NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A, izvini, koga bi ti pozvao kao startnog centra na zapadu?
Portland - Oden odavno nije igrao zbog povrede, mozda Przybilla?
Minesota - Milicic?
Oklahoma - Krstić, da budemo patriJote even more?
Andersena il' Nenea iz Denvera?
Turcina Okura iz Jute?
Eventualno Okafor, ima slicnu statistiku kao Bajnam?
Mark Gasol takodje.
Chandler, Kaman, Lopez, Biedrins, Camby?
Haywood?
Poenta je, NEMA "vau!" centara.
Na istoku je situacija poprilicno bolja.

Realno, Nene je najbolji od ovih, za njega i glasam. 15 poena i 8 skokova ima u proseku.
A inace ne verujem da ce Bajnam startovati umesto Minga. Mislim da u slucaju povrede startera komesar lige odlucuje o zameni, a ne ko je sledeci po glasovima.

@porcelain
Durant je u izboru za trojku valjda...
znaci doslo je vreme da zapad nema boljeg centra od Bajnama za all star....:pop2:

Koliko znam, ispravite me ako gresim, ne glasa se za svaku poziciju pojedinacno, vec samo za guardove (2 komada), forwarde (-II-) i centre (1 komad)
Tako da, ako ostane ovakvo stanje po broju glasova, Durant trojka, Antony cetvorka, Gasol prva izmena.

Slazem se da je centarska pozicija najdiskutabilnija ali i da Nene zasluzuje all-star, barem statisticki.
Prisetimo se nekih "all-star" centara, koji to mozda nisu zasluzili ucinkom, vec su imali srece zbog manjka konkurencije:
Jamaal Magloire, Dale Davis, Theo Ratliff, Zydrunas Ilgauskas (mada ga volEm :)), Brad Miller, ...
Svi oni u poslednjoj dekadi, pre toga me mrzi da pisem ;)

Koliko znam, ispravite me ako gresim, ne glasa se za svaku poziciju pojedinacno, vec samo za guardove (2 komada), forwarde (-II-) i centre (1 komad)
Tako da, ako ostane ovakvo stanje po broju glasova, Durant trojka, Antony cetvorka, Gasol prva izmena.

Slazem se da je centarska pozicija najdiskutabilnija ali i da Nene zasluzuje all-star, barem statisticki.
Prisetimo se nekih "all-star" centara, koji to mozda nisu zasluzili ucinkom, vec su imali srece zbog manjka konkurencije:
Jamaal Magloire, Dale Davis, Theo Ratliff, Zydrunas Ilgauskas (mada ga volEm :)), Brad Miller, ...
Svi oni u poslednjoj dekadi, pre toga me mrzi da pisem ;)

upravo tako,ja sam se sjebo jer si reko da je Gasol PF i onda da je on zamena Durantu koji je SF :P

iako ne volim lebrona,a ni vejda nesto posebno,ova slika je prosto fantasticna...
164372_490024453462_8245623462_6037023_6333265_n.jpg

nego trenutni starteri za all star mec su:

East:
Rondo,Wade,James,Garnett,Howard

West:
Paul,Bryant,Durant,Anthony i Yao Ming (lol) a posto Ming nece igrati zbog povrede njegovo mesto ce zauzeti Bynum...

ne znam za vas ali ja Bajnama ne mogu da zamislim na all star mecu...jednostavno mi ne ide u glavu da centar sa statistikom od 10 poena i 6,5 skokova po tekmi moze da igra na all star mecu...

ostatak je kolko-tolko ocekivan

A kad je all-star mec? I hoce se neka od nasih televizija smilovati da ga prenosi ?

Manje-više jeste realan. Što se mene tiče, nemam ništa protiv da Amare ostane na prvom mestu. Dobro, sad sam subjektivan kad ovo kažem, ali voleo bih da vidim Hauarda na još malo višem mestu liste. :)

po meni,Stodemajeru je mnogo lakse da bude na prvom mestu,jer je neprikosnoven u timu,uglavnom je on prva opcija u napadu...dok je npr. Lebronu mnogo teze da se izbori za "brojke" jer pored vejda i bosa nije on uvek taj koji zavrsava akciju :p

Poslednja izmena:
Nemam pojma, Lebron je masina za mvpijeve ( po ovom kriterijumu koji ide godinama, a to je statistika ). Mislim da na listi treba da se nadje jos neko iz SA, a i Rondo, naravno, vise mesto od 10 ***... Rose 3. WTF?
Tako da mislim da ce lebron uzeti i ove god mvp...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back