NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto sam bio odusevljen sa Bostonom :D :D :D

Jos pricam ljudima,Boston ima dobre sanse da izbaci Klivlend,nema ko da me slusa....I gle sad :D :D :D

LeBron mora da shvati,pa i ostali u klubu,da se an ovaj nacin ne uzima titula,niti se igra finale Istoka! realno,da su igrali ui sa Orlandom,ispali bi,dakle,Klivlend je tek treca ekipa na Istoku i tek,recimo,sesta ekipa ukupno!

E sad......Da je LBJ pametan,kao sto mislim da nije,pa da ostane u Klivlendu.Zasto? MJ je uzeo svoju prvu titulu u tek,cini mi se,sedmoj sezoni u Cikagu,ali kad ga je krenulo,covek je mogao da uzme titula koliko hoce,samo su morale da se sloze kockice...I najvaznije,da se MJ RASTERETI u napadu. To bi isto trebalo da urade u Klivlendu....Jedan dobar trejd tokom leta i Klivlend ce iamti sampionsku ekipu,naravno,ako ostali igraci budu jos vise ukljuceni u igru nego do sada.

Uostalom,nije toliko cudno stp su prosle ove ekipe.....Orlando ima mladu ekipu koja cepa odbranu a za napad...Takodje,svaka cast! Finiks,i pored jurnajve po terenu,imaju veoma iskusnog Stiv Nesa(36 godina) koji ZNA kako se igra Plej Of.....O Lejksersima necu ni da trosim reci,Kobi ima vec 32 godine i 4 titule iza sebe...A za trio Bostona da i ne pricam :D :D :D

U sustini...AKo hoces da uzmes titulu,kupuj matorce :D :D :D Po ko zna koji put se to pokazuje da titule iapk uzimaju iskusni igraci ;)

Boston, skidam kapu... Kako znaju kad treba da pojacaju, vrlo inteligentna ekipa :)
Nisam siguran da li ce izdrzati ovaj tempo, nekako i dalje mislim da ce Orlando da dobije...
FHX-LAL, ne znam ocekujem neko iznenadjenje... Ne znam zasto...

Ništa, izgleda, od drugog uzastopnog finala... :( Biće po svoj prilici opet Lejkersi - Boston, i opet "Jezerdžije" pobeđuju... :dash:

Mislim da je vreme da ekipe koje nisu do sad osvajale prsten (ili su ga davno osvojile poslednji put) počnu da dobijaju... Dalas, Finiks, (može i) Klivlend, i naravno, ekipa sa mog i *JV*-ovog avatara. ;)

Ja i dalje mislim da Orlando moze da se povrati... Ne znam zasto, ali nekako mi cudno da bas na ovakav nacin ih oladi Boston...
Licno voleo bih da gledam finale Lakers Celtics... Ne znam sta bih prognozirao za taj mec, sve je otvoreno mozda ipak mala prednost za Boston

jako mi je zao zbog orlanda....:(

al,ko sto sam negde procitao,Klivlend ima kralja,Orlando ima supermena,a Boston ima-odbranu.....tako da.....

...svako od njih zaslužuje da osvoji bar po jedan prsten. :)

Zar "Magični" nemaju dobru odbranu? Podsećam da je Hauard dvaput zaredom proglašen za najboljeg defanzivca lige.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back