Prosto sam bio odusevljen sa Bostonom
Jos pricam ljudima,Boston ima dobre sanse da izbaci Klivlend,nema ko da me slusa....I gle sad
LeBron mora da shvati,pa i ostali u klubu,da se an ovaj nacin ne uzima titula,niti se igra finale Istoka! realno,da su igrali ui sa Orlandom,ispali bi,dakle,Klivlend je tek treca ekipa na Istoku i tek,recimo,sesta ekipa ukupno!
E sad......Da je LBJ pametan,kao sto mislim da nije,pa da ostane u Klivlendu.Zasto? MJ je uzeo svoju prvu titulu u tek,cini mi se,sedmoj sezoni u Cikagu,ali kad ga je krenulo,covek je mogao da uzme titula koliko hoce,samo su morale da se sloze kockice...I najvaznije,da se MJ RASTERETI u napadu. To bi isto trebalo da urade u Klivlendu....Jedan dobar trejd tokom leta i Klivlend ce iamti sampionsku ekipu,naravno,ako ostali igraci budu jos vise ukljuceni u igru nego do sada.
Uostalom,nije toliko cudno stp su prosle ove ekipe.....Orlando ima mladu ekipu koja cepa odbranu a za napad...Takodje,svaka cast! Finiks,i pored jurnajve po terenu,imaju veoma iskusnog Stiv Nesa(36 godina) koji ZNA kako se igra Plej Of.....O Lejksersima necu ni da trosim reci,Kobi ima vec 32 godine i 4 titule iza sebe...A za trio Bostona da i ne pricam
U sustini...AKo hoces da uzmes titulu,kupuj matorce

Po ko zna koji put se to pokazuje da titule iapk uzimaju iskusni igraci