NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
baj baj Orlando, osvetile su vam se greške u menadžmentu igrača protekle dve godine. Evo sinoćne statistike igrača plaćenog 120+ miliona:

Rašar Luis je postigao 4 poena, 4 defanzivna skoka i 4 izgubljene lopte za 28 minuta, a nekako je uspeo da ne asistira ni jednom. Priznajem, bio je bolji u predhodne dve utakmice (postigao 5 i 6 poena, respektivno) ali i igrao je više. Ipak, šut mu je neverovatno konstantan, ne može da ubode više od 2 puta za utakmicu pa da se svemir uruši. Podsećam, ovo je igrač koji je doveden da bi perspektivan mladi tim pretvorio u osvajača prstena.

Orlando je postao velemajstor u veštini samouništenja, dokazali su da tokom 20 godina možeš imati neverovatnu sreću, ako pameti nemaš džaba ti sve. Dobiti pravo na Šekila, Penija, Dwighta i uspeti da ne osvojiš ništa, to nije slučajnost već umeće. Nakon potpisivanja Granta Hila koga su lečili 8 godina i istovremeno ga plaćali maksimalnom platom samo da bi otišao kad mu je istekao ugovor, ništa nisu naučili i ponovili su grešku. Dragi Orlando, želim vam da Dwight osvoji titulu u tuđem dresu.

Zašto ovo pišem? Zato što je dan kada su potpisali Rašara dan kada sam prestao da navijam za njih.

burning.jpg

Poslednja izmena:
baj baj Orlando, osvetile su vam se greške u menadžmentu igrača protekle dve godine. Evo sinoćne statistike igrača plaćenog 120+ miliona:

Rašar Luis je postigao 4 poena, 4 defanzivna skoka i 4 izgubljene lopte za 28 minuta, a nekako je uspeo da ne asistira ni jednom. Priznajem, bio je bolji u predhodne dve utakmice (postigao 5 i 6 poena, respektivno) ali i igrao je više. Ipak, šut mu je neverovatno konstantan, ne može da ubode više od 2 puta za utakmicu pa da se svemir uruši. Podsećam, ovo je igrač koji je doveden da bi perspektivan mladi tim pretvorio u osvajača prstena.

Orlando je postao velemajstor u veštini samouništenja, dokazali su da tokom 20 godina možeš imati neverovatnu sreću, ako pameti nemaš džaba ti sve. Dobiti pravo na Šekila, Penija, Dwighta i uspeti da ne osvojiš ništa, to nije slučajnost već umeće. Nakon potpisivanja Granta Hila koga su lečili 8 godina i istovremeno ga plaćali maksimalnom platom samo da bi otišao kad mu je istekao ugovor, ništa nisu naučili i ponovili su grešku. Dragi Orlando, želim vam da Dwight osvoji titulu u tuđem dresu.

Zašto ovo pišem? Zato što je dan kada su potpisali Rašara dan kada sam prestao da navijam za njih.

burning.jpg

Potpuno se slazem da ce Howard osvojiti titulu sa drugim dresom...
Licno voleo bih da ga vidim kako bi igrao u Lejkersima sa Kobijem, nekako imam utisak da bi samo njih dvojica bili odlican tandem, bas me interesuje na sta bi to licilo... :think:

ma i Hauard juce uprskao, Karter i Nelson su odigrali kako tako (ali ispod nivoa), ostali katastrofa, Luis bi mogao sa Balvanom da igra u tandemu, vola u dupe ne moze da pogodi
no da se ne bavimo luzerima, predjimo na pobednike
matori allstar tim Bostona je odigrao fantasticnu odbranu, a u napadu je briljirao debeli Dejvis, Rondo sjajan kad ne imitira Ajversona, KPA na nivou, imaju to nesto sampionsko ko Partizan :D
jos treba da se ostvari jedna pobeda, ali mislim da se i Orlando vec predao
u finalu protiv LALa ako KPA uspe da kanalise Rondovu energiju u napadu na pravi nacin, postoje velike sanse da uzmu titulu

Dragi Orlando, želim vam da Dwight osvoji titulu u tuđem dresu.

Ali neki od nas još uvek navijaju za njih (a kad kažem "neki" ne mislim samo na sebe), tako da - ništa od tuđeg dresa. ;)

Karter i Nelson su odigrali kako tako (ali ispod nivoa)

Ali to ne znači da su loši igrači. Svako veže dve-tri loša meča zaredom. Nažalost to se njima desilo baš u finalu Istoka. :(

jos treba da se ostvari jedna pobeda, ali mislim da se i Orlando vec predao
u finalu protiv LALa ako KPA uspe da kanalise Rondovu energiju u napadu na pravi nacin, postoje velike sanse da uzmu titulu

Ako već biram između Lejkersa i Bostona, onda bih više voleo da Lejkersi budu prvaci. Ne samo zato što je Boston eliminisao Orlando, nego i zbog nekih neumesnih komentara na račun mog omiljenog tima na jednom drugom forumu od strane nekih navijača Bostona koji su mi digli pritisak... :vudu:

Ali to ne znači da su loši igrači. Svako veže dve-tri loša meča zaredom. Nažalost to se njima desilo baš u finalu Istoka. :(

to su dva sjajna igraca, ali su odigrali ispod nivoa, ostatak Orlanda (Hauard i Luis) je bio katastrofalan
inace ja nemam neki tim da za njega navijam, gotivim sutere kao sto su Miler i Alen, zato mi je pre bila draga Indijana sad Boston, a i Garnet je za mene najbolja cetvorka jos od Melona, a gotivio sam i trojac Nes-Merion-Stodomajer, al eto raspadose se pa mi Finiks vise nije interesantan
juce Nes imao 15 asistencija, a Stodomajer dao 42 poena :worth: samo kad bi znali i odbranu da igraju ko Boston

Poslednja izmena:
Orlando zabelezio i drugu pobedu,sada je 3-2 za Boston.

Ipak neće tako jeftino da prodaju svoju kožu. :super:

Bilo bi lepo kad bi postali prva ekipa u istoriji koja bi preokrenula rezultat sa 3:0 na 4:3, ali još uvek sam skeptičan... :think: Kad bi nekako smogli snage za još jednu pobedu u Bostonu, u odlučujućem meču bi imali prednost domaćeg terena.

Glupo je što su izgubili prva dva meča na svom terenu; da su dobili bar jedan sad bi bilo lakše...

ja samo jos jednom da se samocitiram:D znaci post iz novembra :per:
sad su LAL blagi favoriti, ali bas blagi, ipak igraju protiv sestorice allstarova ako se ne varam

:ok:za prognozu.Šta dalje?
Po meni,Rondo je jači od Fišera,Alen i Pirs će teško da se naigraju protiv Artesta i Brajanta,ako su Garnet i Perkins egal sa Bajnamom i Gasolom,ostaje klupa,ko tu iskoči sa dosta poena osvaja titulu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back