crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Ne znam kako opisati ovaj Boston...![]()
NBA sampioni za sezonu 2009/2010

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako opisati ovaj Boston...![]()
Pu pu pu pu,ne daj boze takvo finale.Ali j b g...
MAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCC![]()
Ima jos Orlando sanse,ali tesko.Verujem u njih.Go Magic,go !
NBA sampioni za sezonu 2009/2010![]()
baj baj Orlando, osvetile su vam se greške u menadžmentu igrača protekle dve godine. Evo sinoćne statistike igrača plaćenog 120+ miliona:
Rašar Luis je postigao 4 poena, 4 defanzivna skoka i 4 izgubljene lopte za 28 minuta, a nekako je uspeo da ne asistira ni jednom. Priznajem, bio je bolji u predhodne dve utakmice (postigao 5 i 6 poena, respektivno) ali i igrao je više. Ipak, šut mu je neverovatno konstantan, ne može da ubode više od 2 puta za utakmicu pa da se svemir uruši. Podsećam, ovo je igrač koji je doveden da bi perspektivan mladi tim pretvorio u osvajača prstena.
Orlando je postao velemajstor u veštini samouništenja, dokazali su da tokom 20 godina možeš imati neverovatnu sreću, ako pameti nemaš džaba ti sve. Dobiti pravo na Šekila, Penija, Dwighta i uspeti da ne osvojiš ništa, to nije slučajnost već umeće. Nakon potpisivanja Granta Hila koga su lečili 8 godina i istovremeno ga plaćali maksimalnom platom samo da bi otišao kad mu je istekao ugovor, ništa nisu naučili i ponovili su grešku. Dragi Orlando, želim vam da Dwight osvoji titulu u tuđem dresu.
Zašto ovo pišem? Zato što je dan kada su potpisali Rašara dan kada sam prestao da navijam za njih.
![]()
Dragi Orlando, želim vam da Dwight osvoji titulu u tuđem dresu.
Zašto ovo pišem? Zato što je dan kada su potpisali Rašara dan kada sam prestao da navijam za njih.
Karter i Nelson su odigrali kako tako (ali ispod nivoa)
jos treba da se ostvari jedna pobeda, ali mislim da se i Orlando vec predao
u finalu protiv LALa ako KPA uspe da kanalise Rondovu energiju u napadu na pravi nacin, postoje velike sanse da uzmu titulu
Ali to ne znači da su loši igrači. Svako veže dve-tri loša meča zaredom. Nažalost to se njima desilo baš u finalu Istoka.![]()
Dobro je,Orlando se vraca malo u zivot,96-92 u produzetcima za Orlando.Peta tekma se igra u Orlandu...![]()
Orlando zabelezio i drugu pobedu,sada je 3-2 za Boston.
ako ne bude velikih povreda znacajnijih igraca gledacemo opet finale Boston-LAL, mislim da su za klasu jaci od svih
ja samo jos jednom da se samocitiramznaci post iz novembra
sad su LAL blagi favoriti, ali bas blagi, ipak igraju protiv sestorice allstarova ako se ne varam