Ma ok grizli čoveče,nego šta kažeš za Boston,pravi li na "silu" ekipu samo da bi bio najjači?
Pa nije bas na silu...
Oni su mnogo godina samo bili u NBA ligi...nijesu mnogo uticali na plej-of...i vrijeme je bilo da se malo drmnu...
I uspjeli su u tome...napravili su sjajnu ekipu koja je mogla da hara vise godina...ali onda se desio peh...i iz toga su naucili da je bolje imati jos jednog jakog igraca...
Uostalom, nakon titule su dali sebi malo vise slobode...i lagano su odustali od Pozija sto je po meni najveca greska...
Ove godine ce biti mocni...
Meni je u citavoj prici zao Klivlenda...jer znam da ce odigrati sjajnu sezonu...ali onda ce vjerovatno opet biti koban plej-of...sto je stvarno katastrofa...jer mislim da imaju jednog od najboljih kosarkasa u istoriji u svom timu(a ustvari sada imaju 2, s tim da je jedan svoje najbolje dane dao Brajantu a sada Brajanta uzdizemo)...
@Alyosa
Nije on nikakav potencijal...on je zreo i dokazan kosarkas(a opet izuzetno mlad)...postao je MVP sezone zahvaljujuci licnim kvalitetima i bez prave konkurencije(iako pricamo o najjacoj konkurenciji)...
Brajant je postao MVP sezone na silu(zahvaljujuci starim dostignucima tj. staroj slavi)...Pol je te sezone odigrao jednu od ljepsih sezona koje sam ja gledao...dominirao je...i unio novine...i pokrenuo jedan prosjecan tim...
Slicna stvar se desila i u Premijer ligi ove godine...izabrali su za najboljeg igraca sezone Gigsa umjesto Vidica, Dzerarda ili Lamparda...
Sekil O`Nil je na pres konferenciji okarakterisao LeBrona kao najinteligentnijeg kosarkasa uz Tima Dankana...O`Nil je uvijek bio umjeren sa svojim izjavama i uvijek bio jedan od najinteligentnijih kosarkasa, tako da ta izjava definitivno znaci...
12 trojki je sjajan rezultat...i za njega skidam kapu...
Ali ne znam sta je toliko specificno u tih 82 poena Brajanta...mene nikad nije impresioniralo klasicno ispucavanje...koliko god je npr. Ajverson bio sebican u svojoj karijeri, Brajantu nije bio ni do koljena...
Mislis li da Dzordan nije mogao dati vise od 82 poena?...po meni to i nije neki rezultat...
Barem 10 utakmica LeBrona Dzejmsa ove sezone vrijedi vise od te jedne...
I uostalom to nije rekord...zna se ko drzi rekord...
Brajant ima neke druge izuzetne karakteristike...ali mislim da nije bolji od LeBrona...i mislim da kada se bude uporedjivala karijera...da ce LeBronova biti mnogo bogatija...
I da ce se prije uporedjivati Dzordan i LeBron nego LeBron i Brajant...