gost 172011
Ističe se
- Poruka
- 2.140
U playofu je itekako kreirao suteve
, ali naravno, puno zavisi i od ostatka...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pisah o tome jos pre 4-5 dana,ali mi covek rece da je to nemoguce.....
Moras ti jos dosta da ucis o NBA,tamo ne postoji nemoguce....

Taj Hasim Tabit (centar u Memfisu) je kazu izuzetno pokretljiv i atraktivan, plus dosta visok. Prica se da ce u Minesotu za 5 i 6 pika. Nego gde da vidim ko je koga uzeo na draftu?
Zapamtite 13 pika, bice bolji od vecine ispred plasiranih. Karter? Po meni cista glupost Magica, ako ostane ekipa ovakva (da ne trejduju Luisa ili Hida) najvisi domet medju 4 na istoku...
Ovaj Dzabar izlapeo skroz.....
Pogledajte njegov spisak 10 najboljih stranaca koji su igrali ili igraju u NBA:
1. Pau Gasol (LA Lakers, Španjolska): "Prvi visoki igrač iz Europe koji je pod košem igrao na način koji me impresionirao".
2. Detlef Schrempf (ex Seattle, Njemačka): "Prvi istinski dobar igrač-stranac u NBA".
3. Tony Parker (San Antonio, Francuska): "Tony igra kao da je 100 posto Amerikanac, ne samo pola".
4. Manu Ginobili (San Antonio, Argentina): "Jedan od razloga zašto je San Antonio šampionska momčad".
5. Steve Nash (Phoenix, Kanada): "Pokazao je sposobnost totalnog kontroliranja utakmice".
6. Dirk Nowitzki (Dallas, Njemačka): "Donio je strašno puno talenta na svojoj poziciji".
7. Linas Kleiza (Denver, Litva): "Sjajan šesti igrač".
8. Marcin Gortat (Orlando, Poljska): "Još jedan odličan igrač s klupe koji Orlandu daje iznimnu kvalitetu".
9. Luis Scola (Houston, Argentina): "Sjajan igrač zadatka za Houston".
10. Rudy Fernandez (Portland, Španjolska): "Izvrstan šuter".
A gde su Divac,Kukoc,Drazen Petrovic,Pedja Stojakovic, JAO MING,Sabonis,Marculjonis.....
Mislim ,Gasol,Parker,Nes,Djinobili,Novicki....svaka cast
Ali Fernandez,Gortat,Kleiza,Skola...........

Ovaj Dzabar izlapeo skroz.....
Pogledajte njegov spisak 10 najboljih stranaca koji su igrali ili igraju u NBA:
1. Pau Gasol (LA Lakers, Španjolska): "Prvi visoki igrač iz Europe koji je pod košem igrao na način koji me impresionirao".
2. Detlef Schrempf (ex Seattle, Njemačka): "Prvi istinski dobar igrač-stranac u NBA".
3. Tony Parker (San Antonio, Francuska): "Tony igra kao da je 100 posto Amerikanac, ne samo pola".
4. Manu Ginobili (San Antonio, Argentina): "Jedan od razloga zašto je San Antonio šampionska momčad".
5. Steve Nash (Phoenix, Kanada): "Pokazao je sposobnost totalnog kontroliranja utakmice".
6. Dirk Nowitzki (Dallas, Njemačka): "Donio je strašno puno talenta na svojoj poziciji".
7. Linas Kleiza (Denver, Litva): "Sjajan šesti igrač".
8. Marcin Gortat (Orlando, Poljska): "Još jedan odličan igrač s klupe koji Orlandu daje iznimnu kvalitetu".
9. Luis Scola (Houston, Argentina): "Sjajan igrač zadatka za Houston".
10. Rudy Fernandez (Portland, Španjolska): "Izvrstan šuter".
A gde su Divac,Kukoc,Drazen Petrovic,Pedja Stojakovic, JAO MING,Sabonis,Marculjonis.....
Mislim ,Gasol,Parker,Nes,Djinobili,Novicki....svaka cast
Ali Fernandez,Gortat,Kleiza,Skola...........
Ne znam koja je svrha Orlanda da trejduju Lija. Prvo ga uzmu kao perspektivnog, onda on odigra sasvim solidno, i sada kada bi sigurno napredovao, oni ga trejduju!
Slazem se, kajace se jednog dana kada izraste u superstara 
Detroit smenio trenera. Al ce Grizli da se obraduje......
Još o Detroitu,kako se navodi,dolaze Ben Gordon i Čarli Vilanova,a moguće i Džejson Kid koji se razmišlja da produži za Njujork.
B.Gordon je izvrstan bek,to bi bilo pojačanje a Vilanova je solidan krilni igrač,mada nedefinisane pozicije krilo-krilni centar.
Gordon i Villanueva su done deal...ali ipak nisam baš prezadovoljan i nisu mi to igrači od koji se šampionski tim pravi...