Lejkersi odrađuju posao.Sledi serija od tri utakmice u Orlandu.Jednu sigurno dobijaju Lejkersi i proslava titule u LA.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noćas U 2 navijamo za Orlando.
Ovo finale je skroz ispod očekivanja...Mislim,kakvo je to finale u kom jedna ekipa razbije drugu sa 20 i kusur razlike?!
Da čujem prognoze za večeras : Orlando ili Lakersi?
Ja lično mislim da će Orlando pobediti...Znate već,prednost domaćeg terena...
Ali videćemo.
RTS 2 03:00
Ne znam, meni je nešto opao entuzijazam...
Setite se, i Majami je u finalu 2006. gubio sa 2-0 pa je na kraju slavio, ali... teško da ćemo nešto slično videti i sad.
Nešto mi se čini da će Orlando izvući jednu, možda dve pobede i to je sve.Strašno bih voleo da grešim, ali...
Ali ono što je sigurno je da je ova sezona za omiljen mi tim zaista bila fenomenalna i iznad svakog očekivanja. To niko ne može da ospori. Osvojili su titulu najbolje ekipe na Istoku i u narednoj sezoni će sigurno zavređivati veći respekt i protivnici će ih uzimati ozbiljnije nego do sada... slažete li se?
Orlandu nije ovo poslednje finale
Howard je mlad i skidam kapu, jos ima mladih igraca tu dobrih (Nelson je Howardova generacija, ja njega vidim kao veoma dobrog pleja).
Malo mi ja zao Kobea koji trpi da je zbog Shaqa osvojio 3 prstena, a inace Kobe je bez Shaqa stigao jos 2 puta do finala, a ovo mu je trece ipak je zasluzio taj 4 prsten. Sam Jordan je rekao da Kobe nema ekipu kao sto je on imao i da sam vuce ekipu do finala, a da ove godine ima veliku sansu da osvoji...
"Neka me mrze i poljube u prstenove!"
I ja mislim... ako budu zadržali ovu ekipu i igrali i sledećih sezona kao što su ove, dočepaće se oni još nekog finala...
I ja obožavam njih dvojicu, ali se pribojavam da ne odu iz ekipe... valjda neće.
Bul šit (ovo podvučeno).
Znaš šta je Kobi jednom prilikom rekao za sve te koji su ga optuživali za ovo i ono?
To je čista glupost da je Kobe zbog Šeka osvajao prstenove... obojica su odvojeno stizala do finala; Kobiju nije trebao Šek za ta druga dva, a Šek je u Majamiju imao zamenu u Vejdu koji, koliko god dobar bio, ipak nije Brajantova klasa.
OK, slažem se da je Brajant zaslužio još jedan prsten, ali to nek onda bude to. Ima još toliko igrača koji nikada do sada nisu osvajali prsten a ništa ga manje ne zaslužuju. I Hauard je svakako jedan od njih. Ko što si rekao, mlad je i ima još dosta vremena za njega da se domogne bar jednog prstena. Bilo bi lepo da to bude sa njegovom sadašnjom ekipom...
Setite se, i Majami je u finalu 2006. gubio sa 2-0 pa je na kraju slavio, ali...
Nema on tehniku ko Shaq da izvrti igraca da se pogubi iako moze da ga baci snagom on ga prevrti na neku foru... Jedan je Shaq...
Upravo tako...A od sljedece sezone ce King da dovede stvari u red...i opet ce mnogi ostati bez prstena![]()