gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Ako su dobili zbog Kobea ovu su izgubili zbog njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su dobili zbog Kobea ovu su izgubili zbog njega
U ovoj je postojala neizvjesnost samo zato sto je Kobi igrao sjajno prvo poluvrijeme...i zato sto je Orlando igrao losu odbranu skoro cijelu utakmicu...
@Tema
Orlando je uspio da napravi jedan rekord!
Procenat suta - 62,5%...najveci ikada u finalima!![]()
Mada mislim da nije bilo neko sutersko vece Lakersima
Prvi put da je Orlando dobio meč u jednom NBA finalu
Sada slede još dve utakmice u Orlandu (jer će u svakom slučaju biti pete), pa onda nazad u L.A... ako Orlando ne zabrlja u dva naredna meča. (pu, pu, da ne ureknem)
Još uvek ne gajim nadu da Orlando može da ponovi podvig Majamija iz 2006... ali ako bi nadigrali Lejkerse i u narednim mečevima, posebno u sledeća dva... možda i nije sve izgubljeno. Ali kažem, samo "možda".
@Dakyorlando
Gdje je covjece optimizam?
Zar nije Orlando jedva izgubio i proslu?
Ajmo bre...drmni se malo
P.S. U ovoj su dominirali...
Da su sudije bile na strani Orlanda...to stvarno nijesam primjetio...naprotiv...
Nisam gledao utakmicu. Jel moze neko ukratko da opise kakav mec je bio? Kako je Orlando imao 63 posto suta, a pobedio samo 4 razlike?
Samo neka sklone onog Džikića.Ide mi na ***** !
Ništa o igri ne komentariše,Alston pogađa trojku,a on priča o nekoj taktici...Niko ne primećuje ništa.
Na OBN-u su bili bolji,ali ne znam zašto tamo nema prenosa...
Neka naprave emisiju pre utakmice,pa neka pričaju koliko hoće o taktici i zanimljivostima.
Kako sam poludeo od ovih komentatora! Da l' oni nekad gledaju OBN?? Uopste ne komentarisu sta se desava na terenu, vec *****ju o taktici ceo mec! Sto ne naprave specijalnu emisiju pa nek pricaju. Mnogo mi se spava od njihovog komentarisanja. Uzas.
Jesi li ti to prepisao post od mene?! Salim se, vidi malo u nazad, napisao sam bukvalno isto. Ubjaju od smaranja.
Hvala na objasnjenjima.
Da su sudije bile na strani Orlanda...to stvarno nijesam primjetio...naprotiv...
@Slayer
Svaki put je Lee dobio licnu...
Mislim da jedna stanica u celom regionu ima pravo da otkupi prenose, koliko znam ni Hrvati ne prenose nba. Verovatno rts ponudio najvise para i maznuli prava ovima sa obn-a, ko zna sto poludeli, oni uzivali u utakmicama a ne ko ovi smaraci...