NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovoj je postojala neizvjesnost samo zato sto je Kobi igrao sjajno prvo poluvrijeme...i zato sto je Orlando igrao losu odbranu skoro cijelu utakmicu...

@Tema
Orlando je uspio da napravi jedan rekord!
Procenat suta - 62,5%...najveci ikada u finalima! :klap:

Pogledaj statistiku suta Lakersa i opet su izgubili za malo
Rekao bih da je prevagu napravio podatak da je odnos u asistencijama 23 - 16 u korist Orlanda jer uvek je uzajamno posledicna veza broj asistencija i visok procenat suta. Svaka cast Alstonu odigrao je sjajno niko nije mogao da ga cuva, odlicno ih je proigravao. Ma svi su odlicno odigrali, ne mogu da kazem da se bas neko istice posebno. :worth: Mada mislim da nije bilo neko sutersko vece Lakersima dosta im je falila igra, proigravanja... dosta njih je zakazalo, vise sam ocekivao od Fisera da sacuva Alstona, ali... GG Orlando :)

Prvi put da je Orlando dobio meč u jednom NBA finalu :super:

Sada slede još dve utakmice u Orlandu (jer će u svakom slučaju biti pete), pa onda nazad u L.A... ako Orlando ne zabrlja u dva naredna meča. (pu, pu, da ne ureknem :mrgreen:)

Mada mislim da nije bilo neko sutersko vece Lakersima

A šta tek reći za šutersko veče Orlanda u prvom meču?! Ono je strašno koliko su se ispromašivali...

Još uvek ne gajim nadu da Orlando može da ponovi podvig Majamija iz 2006... ali ako bi nadigrali Lejkerse i u narednim mečevima, posebno u sledeća dva... možda i nije sve izgubljeno. Ali kažem, samo "možda".

Poslednja izmena:
Prvi put da je Orlando dobio meč u jednom NBA finalu :super:

Sada slede još dve utakmice u Orlandu (jer će u svakom slučaju biti pete), pa onda nazad u L.A... ako Orlando ne zabrlja u dva naredna meča. (pu, pu, da ne ureknem :mrgreen:)

Još uvek ne gajim nadu da Orlando može da ponovi podvig Majamija iz 2006... ali ako bi nadigrali Lejkerse i u narednim mečevima, posebno u sledeća dva... možda i nije sve izgubljeno. Ali kažem, samo "možda".

Znas kako Lakersi su zaustavili Howarda... A ovamo su Kobe zaustavili tako sto je morao da bas da se pomuci da da kos... Lee ga je kljucao u zdrav mozak, a sudije su bile na strani Orlanda ipak domaci teren... Mislim da su se ekipe sto se kaze upoznale, ocekujem da ce sledeci mec biti jos zanimljiviji, sve karte su na stolu :)

Samo neka sklone onog Džikića.Ide mi na ***** !
Ništa o igri ne komentariše,Alston pogađa trojku,a on priča o nekoj taktici...Niko ne primećuje ništa.
Na OBN-u su bili bolji,ali ne znam zašto tamo nema prenosa...

Neka naprave emisiju pre utakmice,pa neka pričaju koliko hoće o taktici i zanimljivostima.

Samo neka sklone onog Džikića.Ide mi na ***** !
Ništa o igri ne komentariše,Alston pogađa trojku,a on priča o nekoj taktici...Niko ne primećuje ništa.
Na OBN-u su bili bolji,ali ne znam zašto tamo nema prenosa...

Neka naprave emisiju pre utakmice,pa neka pričaju koliko hoće o taktici i zanimljivostima.

Jesi li ti to prepisao post od mene?! Salim se, vidi malo u nazad, napisao sam bukvalno isto. Ubjaju od smaranja.
Hvala na objasnjenjima.

Kako sam poludeo od ovih komentatora! Da l' oni nekad gledaju OBN?? Uopste ne komentarisu sta se desava na terenu, vec *****ju o taktici ceo mec! Sto ne naprave specijalnu emisiju pa nek pricaju. Mnogo mi se spava od njihovog komentarisanja. Uzas.
:hahaha:
Jesi li ti to prepisao post od mene?! Salim se, vidi malo u nazad, napisao sam bukvalno isto. Ubjaju od smaranja.
Hvala na objasnjenjima.

:rotf::rotf::rotf:

****** nisam video tvoj post...Imamo isto mišljenje. :hahaha:

Mislim da jedna stanica u celom regionu ima pravo da otkupi prenose, koliko znam ni Hrvati ne prenose nba. Verovatno rts ponudio najvise para i maznuli prava ovima sa obn-a, ko zna sto poludeli, oni uzivali u utakmicama a ne ko ovi smaraci...

Mislim da jedna stanica u celom regionu ima pravo da otkupi prenose, koliko znam ni Hrvati ne prenose nba. Verovatno rts ponudio najvise para i maznuli prava ovima sa obn-a, ko zna sto poludeli, oni uzivali u utakmicama a ne ko ovi smaraci...

obn ne prenosi jer su za regularnu sezonu imali previse dugova onima u americi pa je komentator edin avdic pricao u javnosti o tome i dobio otaz. i sad nema prenosa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back