NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svakom slucaju,ako Lejkesris naprave brejk,to je to.Nema povratka vise,a to mzoe biti pritisak vise na ionako maldu ekipu Orlanda. Momcima svaka cast,ali mislim da treba jos malo da "odrastu" da bi bili prvi. Ipak,sacekajmo veceras :)

I dalje sam ubedjen da Orlando moze da napravi iznenadjenje. Ono sto je ohrabrujuce je da igraju sve bolje iz utakmice u utakmicu, prvu izgubili preko 10, u drugoj usli u produzetak, trecu dobili, videcemo dalje..:)

A mozda Lejkersima ne krene? Sto da ne? :)

Kao sto rekoh,Orlando ce narocito posle ovog meca igrati pod pritiskom.Ako izjednace u seriji na 2-2 onda mogu i tulu da uzmu jer ce to biti znak da su shvatili da MOGU. A to je ipak,najbitnije...Pa nisu oni dzabe prvi na Istoku.

Bilo bi dobro da se u u takmicu br.5 udje bez brejka :)

pa kad je on u pitanju i nije bas bitno ko ga cuva...
on ume da omasi 5 cistih suteva zaredom, a ume i da pogodi iz apsolutno nemogucih situacija, i to vise puta zaredom......
cudan je kobe cova... :D

[QUOTE="Slayer";10078695]pa kad je on u pitanju i nije bas bitno ko ga cuva...
on ume da omasi 5 cistih suteva zaredom, a ume i da pogodi iz apsolutno nemogucih situacija, i to vise puta zaredom......
cudan je kobe cova... :D[/QUOTE]

Ko god da ga bude cuvao igrace agresivno na njega, dosta faulova nije svirano Leeju, a tako je dzarkao Kobea dok je obaj bio bez lopte tako da je Kobe bio izfrustriran ni slobodno nije mogao da da, ja mislim da je to lek za Kobea kako ga sacuvati, ali je mnogo ruzno, ali... Samo mu sudije mogu pomoci

U naredne dve utakmice Orlando nema šanse da ponovi perfektan šut kao u trećem meču.
Da bi dobili Lejkerse moraju da izmisle nešto novo a ni ne verujem da će dozvoliti da se Luis razigra.

Nijesu oni imali perfektan sut...imali su sjajne akcije nakon kojih su najcesce ostajali sami i to su rjesavali laganim kosevima...

Isto se ponavlja i nocas...barem u ovoj prvoj cetvrtini...

Samo sto su sada poceli i da igraju jacu odbranu od pocetka...

I nije Luis jedini igrac u Orlandu...

Sto je Pjetrus manje bitan na primjer? Ili Olston? Ili Turkoglu? Ili Hauard? Ili, ili...?

Zasto mora toliko puta sudijska greska da odluci???? Uzas!

Mislim da Orlando ima sampionski tim...i odlicnog trenera...

@Dakyorlando
Cast je navijati za Orlando!:ok:

P.S. Vjeruj u svoj tim...jer imaju kvalitet da preokrenu!

Poslednja izmena:
Zasto mora toliko puta sudijska greska da odluci???? Uzas!

Mislim da Orlando ima sampionski tim...i odlicnog trenera...

@Dakyorlando
Cast je navijati za Orlando!:ok:

P.S. Vjeruj u svoj tim...jer imaju kvalitet da preokrenu!

Mislim da je gresaka bilo u korist obe strane i uvek to dodje na isto...
Odlicna igra Fisera odlucio je utakmicu ne jednom nego sa dve trojke. Kad sam video da mu Kobe dodaje na trojci bio sam siguran da ce mu zadrhtati ruka i da ce da omasi, ali... :worth:

Grizzly igram basket dugo i znam kako se iritira igrac tako da nemoj sumljati u to da je Lee igrao prljavo na Kobiju :)

Hahaha,nema šanse bre...Orlando dobija.

I dalje sam ubedjen da Orlando moze da napravi iznenadjenje.

Nadam se momci da niste uložili pare u to... :thumbdown:

Sve je išlo dobro do poluvremena, a onda je pošlo nizbrdo... Onako se definitivno ne čuva prednost od 12 poena s poluvremena. :thumbdown:

A mogao je Orlando da reši meč, nije da nije. Ali baš je prošlo onako kako ne treba. Prvo Hauard maši oba bacanja deset sekundi pre kraja (podsetilo me je na ono kad je Divac promašio oba bacanja za nas u finalu svetskog prvenstva), onda onaj $!%/# Fišer pogađa tricu... :besan2:

A naravno, imao bih par jako lepih reči i za sudije, al' 'ajde... Recimo samo da se nadam da će kompjuteri jednog dana u potpunosti zameniti žive ljude kad je u pitanju suđenje na sportskim događajima. Imam i još mnogo toga što bih dodao, ali zbog prirode tih komentara uzdržaću se od njih...

Sad će titula po hiljaditi put u LA, ali ako Orlando bude uspeo da se i u nekoj od narednih sezona dokopa finala, a dobije nekog lakšeg protivnika (kao što je Majami dobio Dalas), biće treća sreća... :ok:

@GRIZZLY
Ima šampionski tim, definitivno. Imaju kvalitet da preobrnu, ali... ipak nisam toliki optimista. Bojim se da je Hauard zajedno sa onim slobodnim bacanjima promašio i šansu da se nešto uradi u ovom finalu... :sad2:

@DooMRiseR
Protiv Kobija, za koga ne možeš da porekneš da mu sudije gledaju kroz prste i da stalno sviraju faulove nad njim (mislim da su samo nad Lebronom svirali više faulova), i ne treba igrati drugačije nego prljavo. :twisted:

Poslednja izmena:
@Doomriser
Kad se skupe sve greske Orlanda zajedno...nijesu ravne onom faulu u napadu koji je napravio Kobi da bi dodao do Fisera...

Ako je igra Lija prljava...sta je onda ono sto rade Lejkersi vec 4 utakmice nad Dvajtom Hauardom...?!

@Tema
Iducu utakmicu igram singl na Orlando...

@Dakyorlando
Izgubljena je ona prednost jer je trener pokusao da razigra Nelsona...i to je bilo veoma pametno...
Ali onda Hauard los na slobodnim bacanjima a onda i Fiser daje trojku...drugu trojku Fisera necu ni da komentarisem...jad!
I ono sto je u stvari bila sjajna trenerova zamisao ispalo je bzv...jer sa Olstonom bi se utakmica mnogo lakse privela kraju...

Uzmimo u obzir da je Fiser prvu trojku dao nakon lose odbrane, upravo, Nelsona...

Mogu da preokrenu jer ce Hauard da se razljuti!

@Tema
U sjenci svega ostaje sjajna defanzivna partija Hauarda...

Nijesu oni imali perfektan sut...imali su sjajne akcije nakon kojih su najcesce ostajali sami i to su rjesavali laganim kosevima...

Isto se ponavlja i nocas...barem u ovoj prvoj cetvrtini...

Samo sto su sada poceli i da igraju jacu odbranu od pocetka...

I nije Luis jedini igrac u Orlandu...

Sto je Pjetrus manje bitan na primjer? Ili Olston? Ili Turkoglu? Ili Hauard? Ili, ili...?

Sve su to solidni igrači ali osim Turkoglua niko nije igrao tvrde plej of utakmice,čak ni Luis nije bog zna šta bio u doigravanjima,sve je to drugačije od regularnih utakmica i zabavljanja za publiku.
Evo Fišera,ništa posebno nije igrao,ali čovek sa iskustvom pogađa trojke kad su svi obraćali pažnju na Brajanta.
Što se tiče Lejkersa,nebitna sledeća utakmica i proslava u LA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back